Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @diablo_ercan, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Yakında doları geçer. 😃
    Screenshot_1.png

Buna ek olarak defter bedeli de eklenecek. 1424,30 TL olmuş o da

• merhaba arkadaşalar 10 gundur yoktum green kart basvuruları ne zaman başlıyor neden böyle oldu

• @barisakkaya
    Yatırım amaçlı pasaport almıştım 2021 Aralık ayında
    Kullanmak nasip olmadı ama değerlenmiş en azından 🤓😆 kullanmak ta nasip olur inşallah

• image.png
    image.png

merhabalar biz fotoğraf çekimimizi yaptık ailecek fakat kamera açısından dolayı gözler asimetrik çıkmış bir sorun yaratır mı acaba fotoğrafta herhangi bir sorun var mı

• @nissanmicra aynen öyle zam gelecek bilgisi gelmişti. 10 yıllık almıştım . Halen sıfır çizik dahi yok 🙂

• Aç kapıyı Trump Efendi, Uganda Cumhurbaşkanını Karşılamaya Geleceğiz Oralara 😁

• @macera-dolu-amerika-0 Selam, hoşgeldiniz. Sayfada arama kısmında tüm süreç ile ilgili (hatta merak edilenlerden fazlası bile) konu başlığı yazıp okuyun gerekirse not alın, fazlasıyla yapılması gerekenler olduğunu farkedeceksiniz. Saygılar

• ⭐⭐⭐⭐

• @diablo_ercan Beş kuruş etmiyor ben bu defter parçası sağ olsun Güney korede sınırdan içeri alınmamıştım 8 saat havalimanı koltuğunda sonraki uçağa kadar uyudum verdikleri kek ve portakal suyu ile beslendim 😃 Para bile bozamadım para bozucak alan yok transit bölgede 😃

Ama iyi ya verdikleri kek ve portakal suyu kaliteliydi valla adamların hakkını yiyemem Türkiyede senelerdir yaşıyoruz o kalitede kek ve portakal suyu görmedim ben Adamların deport edicekleri yolculara verdikleri değer benim ülkemin vatandaşına verdiği değerden yüksek olabilir ya da ben abartıyorum ama her iki ihtimaldede tadı mükemmeldi 😬

• Yasaklı

@Ekto-Oktan, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@diablo_ercan Beş kuruş etmiyor ben bu defter parçası sağ olsun Güney korede sınırdan içeri alınmamıştım 8 saat havalimanı koltuğunda sonraki uçağa kadar uyudum verdikleri kek ve portakal suyu ile beslendim 😃 Para bile bozamadım para bozucak alan yok transit bölgede 😃

Ama iyi ya verdikleri kek ve portakal suyu kaliteliydi valla adamların hakkını yiyemem Türkiyede senelerdir yaşıyoruz o kalitede kek ve portakal suyu görmedim ben Adamların deport edicekleri yolculara verdikleri değer benim ülkemin vatandaşına verdiği değerden yüksek olabilir ya da ben abartıyorum ama her iki ihtimaldede tadı mükemmeldi 😬

Güney korede nasıl bi sıkıntı oldu anlayamadım , dönüş biletiniz mi yoktu? Detaylandırırsanız sevinirim , transit mi geçicektiniz eğer öyleyse ülkeye almamaları normal bunda bişi yokki 8 saat için niye kabul etsinler?

• @oz4nkilic bir sorun olacagini zannetmiyorum, tool da eger onay veriyorsa. zaten kimsenin gozleri/yuzu gercek hayatta da simetrik degil 🙂 o yuzden bir problem olmaz

• Arkadaşlar Kasımın 4 ü oldu başvurular hala kapalı .Korona döneminde sonuçlar 1 ay geç açıklanmıştı .

• @heyysanadiyom İlk seyahatimdi olay olduğunda 18 yaşındayım 2023 yılında yaşadım Pasaportum boş ilk yurt dışı deneyimim olucaktı Güney kore ve Japonyaya gidiceğim Moğolistan aktarmalı uçtum oraya Sınır kapısına geldiğimde pasaportu eline aldı içini hızlıca kolaçan etti sonra direkt polise el kaldırdı bana soru sormadan beni aldılar öteki tarafa Polis biraz bekletti bana soru sordular dönüş biletin var mı diye ben tüm tatil planımı anlattım Güney korede kaldıktan sonra Japonyaya biletim olduğunu Japonyadan Türkiyeye dönüceğimi belirttim onunla alakalı biletleri ve konaklamaları gösterdim. İngilizcemde gayet iyiydi.

Sonra yine inanmadılar aldılar beni en son alana orada türkçe tercümana bağlandım aynı şeyleri bir de orada anlattım en son ikna edemedim ve sonuç olarak INAD yani kabul edilemez yolcu yapıp geri göndermeye karar verdiler tam bir deport değil ama sonuç olarak sınırda geri çevrildim.

sonra kural gereği geldiğiniz ülkeye gönderiliyorsunuz yani Türkiyeye değil transit olarak Moğolistandan geldiğim için beni moğolistana geri göndericekler. Ve burada moğolistana bir dönüş bileti almanız gerekiyor yoksa geri göndermiyorlar havalimanı transit bölgesinde kalıyorsunuz neyse Moğolistana bir dönüş bileti almak istedim kabul edilmedi çünkü aynı havayolu firmasından bir dönüş bileti olması gerekiyor bagajınız onlarda olduğu için onuda aldım kazık fiyata bileti aldım 8-9 saat havalimanında kaldım uyudum vs sonra Moğolistana gönderdiler Moğolistanda tüm tatil planımı değiştirdim güney kore kısmını Moğolistan ile düzenleyip orada kaldım ve oradan Japonyaya geçtim Japonyada bir sorun çıkmadı.

Bunu yaşıyan tek insan ben değilim İnternette biraz detaylı ararsanız maalesef korenin özellikle Incheon havalimanında Türk çevirmesi ünlüdür şikayet edenleri görebilirsiniz. Ama bana hayatımın travmasını yaşatıllar Türk pasaportunun nasıl bir lanet olduğunuda birinci elden deneyim ettirdiler sağ olsunlar. O gün bugün ben havalimanında sınır bölgelerinde korkuyorum. Ne zaman bir ülkeye gitsem balkanlar gibi basit yerlere bile gitsem sınıra gittiğim zaman korkmaya ve titremeye başlıyorum istemsizce vücudum titriyor o olaydan sonra maalesef bana şok olarak kaldı 😃

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@oz4nkilic fotoğrafçıya gittiyseniz oradan ilk ham hali olan vesikalık halini mail olarak ister misin ondan sonra resmi sitede sana ayarlar otomatik olarak

• Yasaklı

@heyysanadiyom İlk seyahatimdi olay olduğunda 18 yaşındayım 2023 yılında yaşadım Pasaportum boş ilk yurt dışı deneyimim olucaktı Güney kore ve Japonyaya gidiceğim Moğolistan aktarmalı uçtum oraya Sınır kapısına geldiğimde pasaportu eline aldı içini hızlıca kolaçan etti sonra direkt polise el kaldırdı bana soru sormadan beni aldılar öteki tarafa Polis biraz bekletti bana soru sordular dönüş biletin var mı diye ben tüm tatil planımı anlattım Güney korede kaldıktan sonra Japonyaya biletim olduğunu Japonyadan Türkiyeye dönüceğimi belirttim onunla alakalı biletleri ve konaklamaları gösterdim. İngilizcemde gayet iyiydi.

Sonra yine inanmadılar aldılar beni en son alana orada türkçe tercümana bağlandım aynı şeyleri bir de orada anlattım en son ikna edemedim ve sonuç olarak INAD yani kabul edilemez yolcu yapıp geri göndermeye karar verdiler tam bir deport değil ama sonuç olarak sınırda geri çevrildim.

sonra kural gereği geldiğiniz ülkeye gönderiliyorsunuz yani Türkiyeye değil transit olarak Moğolistandan geldiğim için beni moğolistana geri göndericekler. Ve burada moğolistana bir dönüş bileti almanız gerekiyor yoksa geri göndermiyorlar havalimanı transit bölgesinde kalıyorsunuz neyse Moğolistana bir dönüş bileti almak istedim kabul edilmedi çünkü aynı havayolu firmasından bir dönüş bileti olması gerekiyor bagajınız onlarda olduğu için onuda aldım kazık fiyata bileti aldım 8-9 saat havalimanında kaldım uyudum vs sonra Moğolistana gönderdiler Moğolistanda tüm tatil planımı değiştirdim güney kore kısmını Moğolistan ile düzenleyip orada kaldım ve oradan Japonyaya geçtim Japonyada bir sorun çıkmadı.

Bunu yaşıyan tek insan ben değilim İnternette biraz detaylı ararsanız maalesef korenin özellikle Incheon havalimanında Türk çevirmesi ünlüdür şikayet edenleri görebilirsiniz. Ama bana hayatımın travmasını yaşatıllar Türk pasaportunun nasıl bir lanet olduğunuda birinci elden deneyim ettirdiler sağ olsunlar. O gün bugün ben havalimanında sınır bölgelerinde korkuyorum. Ne zaman bir ülkeye gitsem balkanlar gibi basit yerlere bile gitsem sınıra gittiğim zaman korkmaya ve titremeye başlıyorum istemsizce vücudum titriyor o olaydan sonra maalesef bana şok olarak kaldı 😃

Boş pasaport ile risk almışsınız iyi cesaret
    güney korenin değilde japonyanın almaması gerekirdi (bence) çünkü japonyada sıkıntı çıkaran tipler var (Türkiyeden oraya gidenler) son zamanlarda japonya vize getirmeyi tartışıyorMUŞ , Türk pasaportunda sıkıntı yok aslında Türk pasaportu ile gidip sorun çıkartanlar ve Türkiyenin geleni geçeni ülkeye alması ile sıkıntılı şeyler bunlar ben ülke olsam bende kendimi almazdım hemen yalan yok yani 😁

• @heyysanadiyom hahaha biliyormusunuz tüm yakınlarım aynısını dedi koreden geçemeyip Japonyadan nasıl geçtin dediler bunu herkes söyledi hahaha ama şöyle bir durum var Boş pasaport ile büyük cesaret dediniz ya hani oraya bir değineyim ben 18 Yaşındayken gittim oraya yani o zamanlar Türk pasaportunun zayıf olduğunu biliyordumda ama vizesiz gidebiliceğim bir yerde bile kapıda çevirilebiliceğimi T.C. Pasaportu yüzünden reddedilebiliceğimi yani Boş pasaportun intihar olduğunu genel anlamıyla bilmiyordum o tüm detaylara zamanla ayıldım.

Ve Japonya'dan geçtim dediğime bakmayın orada girdiğimde de onlarda çok fazla soru sordular uçak biletleri,Konaklama nereleri geziceğim gibi şeyleri sordu biraz pasaportumu inceledi sonra bıraktı yaklaşık 3.5 dakika bekledim veya 4 bilmiyorum Ha bence çok uzun bir süre çünkü önümdeki avrupalılar amerikalılar saniyeler içinde geçiyor o kuyruklardan o kadarını gördüm 😃

Hatta ben Japonyadan geçtikten sonra köşeye geçip babamı arayıp içeri almıyorlar vergi varmış giriş için diyip adamdan 100 dolar harçlık kopartmıştım tabi bunu önermiyorum ama acayip iyi gelmişti bir de yemişti numarayı Güney koreden sonra

(Lütfen örnek almayın ailelerimizi dolandırmayalım) 😅

• Yasaklı

@heyysanadiyom hahaha biliyormusunuz tüm yakınlarım aynısını dedi koreden geçemeyip Japonyadan nasıl geçtin dediler bunu herkes söyledi hahaha ama şöyle bir durum var Boş pasaport ile büyük cesaret dediniz ya hani oraya bir değineyim ben 18 Yaşındayken gittim oraya yani o zamanlar Türk pasaportunun zayıf olduğunu biliyordumda ama vizesiz gidebiliceğim bir yerde bile kapıda çevirilebiliceğimi T.C. Pasaportu yüzünden reddedilebiliceğimi yani Boş pasaportun intihar olduğunu genel anlamıyla bilmiyordum o tüm detaylara zamanla ayıldım.

Ve Japonya'dan geçtim dediğime bakmayın orada girdiğimde de onlarda çok fazla soru sordular uçak biletleri,Konaklama nereleri geziceğim gibi şeyleri sordu biraz pasaportumu inceledi sonra bıraktı yaklaşık 3.5 dakika bekledim veya 4 bilmiyorum Ha bence çok uzun bir süre çünkü önümdeki avrupalılar amerikalılar saniyeler içinde geçiyor o kuyruklardan o kadarını gördüm 😃

Hatta ben Japonyadan geçtikten sonra köşeye geçip babamı arayıp içeri almıyorlar vergi varmış giriş için diyip adamdan 100 dolar harçlık kopartmıştım tabi bunu önermiyorum ama acayip iyi gelmişti bir de yemişti numarayı Güney koreden sonra

(Lütfen örnek almayın ailelerimizi dolandırmayalım) 😅

Önceden iyiydi pasaportumuz sonra sonra bozuldu
    2012'lerde rahatlıkla 6 aylık multi şengen vizesi alınabiliyorMUŞ

• Yasaklı

Sarı kafayı kimse sevmez ama ben kendi ülkesi için uyguladığı göçmen politikalarını sonuna kadar destekliyorum , ülke dediğin böyle yönetilir

• @AstamRua
    İnşallah daha çok kullanmak nasip olur

• bu sene 0 hevesle artık ilerliyorum,maalesef ümidi geçen yıldan kesip almanyaya taşındım lakin çıksa yine giderim abdye her seyi yakıp

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |