@Atlantis00. @Ekto-Oktan. Aslında bütün bunlar bence farklı şekillerde farklı tecrübelerle yaşanan benzer şeyler. Tarih tekerrürden ibaret derlerya spesifik şeyler haricinde bence aynı şeyleri dönemleri atalarımızda yaşadı. Hatta başka milletlerin bugününüde , hatta atalarınıda buna dahil edebiliriz. Mesela bizde savaş sonrası insanlar neler yaşadı toplumsal sosyal ne mücadeleler verdiler bir ömür geçti gitti. Onlar da kendi aralarında konuşuyordu bizim gibi böyle paylaşamıyorlardı belkide uzak mesafelerle ama büyükler anlatırdı bilirsiniz. Onlarda büyüklerinin anlattıklarını dinlerdi onlarda kendi dönemlerinden önceki dönemleri o zamanlar şöyle iyidi şimdi şöyle diye veya eskiden şu çok zordu şimdi kolayladı diye anlatmıştır kesin tabi değişen şeyler hariç yoksa dediklerinize bende katılıyorum. Yani bence bu mantıkla bakarsak içinde bulunduğumuz olumsuzlukların, ne yazık ki fazlaca olduğu döneme denk geldiğimize bende katılıyorum, içinden yinede kendimize bir çıkış yolu bulabiliriz. Allah akıl sağlımızı korusun
. Bence hayattaki en kötü şeylerdendir belirsizlik ve kararsızlık. Tyler abimiz ne demiş olayı özetlemiş aslında;
Lanet olsun, bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor, ya da beyaz yakalı köle olmuş. Reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşinde. Nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz. Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız. Bir acımız yok, ne büyük savaşı ne de büyük buhranı yaşadık. Bizim savaşımız ruhani bir savaş. Ve bunalımımız kendi hayatlarımız.
Birinci kuralı çiğnemedim bu arada.