@Atlantis00, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@barisakkaya Hocam ilk defa gördüm sizi bu mesajınızdan ve profilinize baktım ama açıkçası siz yorumunuzu yaparken biraz kibirli ve saldırgan davranmışsınız. Daha ilk cümlenizde ''kusura bakmayın ama çok saçma hareketler bunlar'' gibi bir cümle ile giriş yapmışsınız. Burada çoğumuz ya da kendim için konuşayım ben artık saymayı bıraktım ama 7 yıldır başvuru yapıyorum. Fotoğraf konusunda bir zamanlar ne kadar takıntılı olduğumu özellikle bazı abilerim dostlarım bilir özellike @ayvalik10 ama burada uzunca süre vakit geçirseydiniz eğer (yıllarca) fotoğraf konusunun bu çekiliş için en kafa yorulmayacak kısmı olduğunu bilirdiniz. Ne fotoğraflar ile kazanıp gidenler oldu. Yanlışlıkla kızının fotoğrafı ile başvuru yapıp kazanan fakat mülakatta elenenleri de gördük. Yani aynı fotoğraf ile 2 kişi başvuru yapıyorlar ama sistem aynı fotoğraf diye algılamamış sonuçta değil mi ama şu an bu olay olmasa kesin sistem böyle bir şeyi eler derdik. Ayrıca @Emre-Kurtulmuş 'un dediği gibi fotoğrafçılara ne kadar ayarlama yapmayın desek de her türlü bir şekilde oynama vs. yapıyorlar fotoğraf ile. Bu arada yanlış anlamayın söyleminiz de haklısınız. Kesinlikle çok dikkat edilmesi gerekiyor sonuçta kurallar belli ve bu bir çekiliş ama ben tamamen konudan bağımsız sizin yazdığınız cümlelerin kibirli ve saldırgan bulduğumu düşündüğüm için yazdım. Şu an ki cümleleriniz değil 9 ekim'de fotoğraf konusunda fikrinizi belirttiğiniz cümlelerde
selamlar
bu ayrıntıyı verdiğiniz için teşekkürler , bu şeyleri duyunca artık fotoğraf konusunda rahatım , bi çok kişi benim gibi bilmiyordur bunu 
" Ne fotoğraflar ile kazanıp gidenler oldu. Yanlışlıkla kızının fotoğrafı ile başvuru yapıp kazanan fakat mülakatta elenenleri de gördük. Yani aynı fotoğraf ile 2 kişi başvuru yapıyorlar ama sistem aynı fotoğraf diye algılamamış sonuçta değil mi ama şu an bu olay olmasa kesin sistem böyle bir şeyi eler derdik. "