ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
-
Merhaba arkadaşlar bugün sabah mülakatımız vardı. Bir sorun çıkmadı evrakları istedi. Sonrasımda parmak izi alıp bir kaç soru sordu ve onayladığını söyledi ve ordan ayrıldık.mesaj gelecek dedi. Eb2-niw için. Kapalı zarf vermediler ve para ödemedik. Normalmi.
-
@joewalker Hayirli olsun, tebrikler.
Parayi vizeyi aldiktan ama USA'a girmeden odemeniz gerekiyor.
Sari zarf da Pasaportlar ile birlikte teslim edilecek. -
@meke teşekkürler. Bende vesvese yapmaya başlamıştım. 👍
-
Hocalarım merhaba
Abd’ye girdikten yaklaşık kaç gün sonra green cardımız verdiğimiz adrese gönderiliyor? -
Hocalarım aşı kartı alamadım. Aile hekimim sadece covid aşılarımın göründüğünü söyledi ve sadece o belgeyi verdi. Bu halde Ungan kliniğine gitsem ne olur. Tüm aşıları tekrar mı yapacaklar?
-
@MyWay-0 Genel olarak zaten yetişkinlere en az 3-4 aşı yapıyorlar, çok önemli olacağını sanmıyorum.
-
@Megadeth Benim forumdan gördüğüm kadarıyla 15 gün ile 6 ay arasında değişiyor
-
@saydogan teşekkürler hocam. Çocuklarda görünen tüm aşıları bize yapmazlar heralde. 20 tane aşı var onlarda.
-
@joewalker Hayırlı olsun :) :)
Sorular özelinde detay paylaşmanız mümkün mü? -
@MyWay-0 Bizim oğlumuza hiç aşı yapmadılar, bana 3, eşime 4 aşı yapıldı. Biz de hiç aşı kaydı sunmadık, sadece covid aşı kaydını götürdük yanımıza.
-
@saydogan Teşekkürler hocam bilgi verdiğiniz için
-
Merhabalar,
23 Ekim 2025 günü ABD'ye eşim ve oğlumuz ile giriş yaptık.. Daha evvel belirtmiş olduğumuz (greencardların gönderilmesini istediğimiz) adresi (fee de 3 gün evvel ödendi) artık değiştirmek istiyoruz. Bunu https://my.uscis.gov/ üzerinden adres değişikliği yaparak sağlar mıyım? Abd'ye girişten itibaren 10 gün içinde adres değişikliği yapmak da gerekiyor diye biliyorum. Bu işlemi yaparsak green cardlarımı belirteceğimiz adrese mi yollanır? -
@MyWay-0 Rica ederim
-
@MyWay-0
Hocam bende de yoktu sorun çıkmadı -
@maya Merhaba soru olarak, daha önce ABDye gidip gitmediğimizi sordu. çocuklara yaşlarını sordu. eşime ve bana ne iş yaptığımızı sordu. hangi eyalete gitmeyi düşünüyorsunuz diye sordu. orda mesleki olarak bir networkun varmı diye sordu. 10 dakika sürmemiştir toplamda. parmak izlerinin alınması dahil. herkese kolaylıklar dilerim.
-
@joewalker teşekkür ederim yanıtınız için. Yeni hayatınız bol keyifli ve keşifli olsun tekrar tebrikler :)
-
@joewalker Hocam çok tebrik ediyorum sizi, yolunuz hep açık olsun inşallah.
-
@MyWay-0 Eşimin ve benim de Aile hekimi sisteminde çocukluktan bu yana olan aşılarımız yoktu doğal olarak. Örneğin benim de sadece covid aşılarım vardı. Eşimin buna ilave kuduz ve tetanoz vardı bir yabancı kedi teması nedeniyle. Buna rağmen her ikimize de 1’er aşı yaptılar, sanırım o da grip aşısıydı. Belli yaş sonrası daha az aşı yapıyorlar diye biliyorum.
-
@pelinoaydin
Pelin hocam abd’ye girişte hangi bankodan geçtiniz(normal turist bankosu mu green card bankosu mu)Girişte bişey soruldu mu?Tecrübenizi paylaşabilir misiniz? -
Herkese merhaba, benim EB 2 NIW ile ilgili bir sorum olacaktı. 16 Kasım 2025 tarihinde vize randevusu verildi. Sağlık muayenesi için randevu alacağım fakat ungan'ın sitesiden randevu için bilgileri doldururken 'Additional Details' kısmında 'Please make sure you have updated your DS-260 form within the last 6 months prior to making an appointment with us. This step is necessary for your file to appear on the US Embassy electronic submission system.' yazıyor. Fakat biz DS-260 formunu doldurup imzaladık ve şuan update için açık halde değil. Bunu yapmak gerekiyor mu?
Süreci geçen ve uygun olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Çok Teşekkürler,
Not: DS-260 formunda tarih olarak 7 Aralık 2024 tarihi yazılı.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum