Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @clourpoint print size'ı single photo yapın.

• Arkadaslar gunaydin. Dogum yeri hakkinda tecrubeli olan arkadaslara iki sorum var. 1) Ben yurtdisinda dogdum Kahire'de. Vize islemlerinde talep edilen dogum belgesini Misir'dan almam gerekiyor degil mi ? Turk vatandasi oldugum icin dogum belgesini e devletten almak ise yaramaz degil mi? Illa Misirdan mi almam gerekiyor ? Ikinci sorum Kahire ingilizcesi CAIRO dur. Green Card a basvururken dogum yeri Pasaportta yazdigi gibi basvuruyoruz degil mi ? Biraz sacma geliyor sonucta Misirlilar basvururken Arapca yazamaz Cairo yazmak zorunda, benim Turkce karakterli Kahire yazmam sacma geliyor. ))) Avrupada doganlar ne yapiyor acaba yerli resmi dili ne ise o mu yoksa pasaportta yazan Turkcesini mi yaziyorlar ? Simdiden tesekkurler.

• arkadaslar suan basvuru sitesi acik mi ben mi goremiyorum

• bende 2025 ve 2026 sorgulama yeri cikiyor

• @nfs741 DV2027 henüz başlamadı.

• @Keremtk ben genelde çoluk çocuk komplen fotoğrafcida çekip başvuruyordum son başvurumda arka fonla oynadiklarini gördüm bu sistemsel anladığım kadarı ile bana oynamadım dedi ama arka fon ve resimde çıkan Fon farkli geldi bana ,Bende evde kendim çekmistim son başvurumda.Bilginize Hakkımizda hayırlısı olsun

• @EasternStar valla birşeyi değiştirmez demek bence saçma çünkü ortada OLAN birşey var demek ki böyle bir şart yok

• @randomlyselected çarşamba geleneği bence de 22sinde açılacak

• ⭐⭐

@Zeq tebrik ederim aynen oyle. Madem sart var sn Emre bey tanidigi vasitasi ile kayirildi mi ??? Tabii ki hayir, eski fotograflari arsivlerinde depolayip onceki fotograf ile karsilastirip eleme yapmiyorlar. Bu cok acik ve net bir varsayim ve gercek kabul edebiliriz.

Benim sahsi gorusum oldugu icin siz yine de onleminizi alin, risk almayin tabii ki.

Ben 2 yildir ayni fotograf ile basvuruyordum 3'e de ayni fotograf ile basvuracagim.

• Merhaba, başvurular şu an açık değil sanıyorum? 2027 için.

• Greencard başvuruları başlamadı mı hala? 🙂

• Bu ileti silindi!

• image.png

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@EasternStar Hocam yakın bir ablam aynı fotoğrafla 3. başvurusunda kazanıp gitti. Evet haklısınız sitede yazıyor fakat elenme sebebi olmuyor. Yine de dediğiniz gibi tekrar çekilmek faydalı fakat ben kişisel tercihim olarak tercih etmiyorum. Absürt bir fotoğraf değil ise fotoğraftan eleme olmuyor yılların tecrübesi olarak böyle düşünüyorum. Palyaço fotoğrafı koyup dahi kazananı gördük

• ⭐⭐

@melihguney maalesef henüz başlamadı forumda başlarsa bu konu altında yazar yada forumu takip edemiyorsan https://dvprogram.state.gov/ bu siteden de takip edersin

• @Atlantis00
    Bu sene aynı fotoğraf ile katılmanın mantıklı olmadığını düşünüyorum

• ⭐⭐

Sayın Amerika lütfen açar mısınız efendim başvuruları

• @nissanmicra neden bu sene ? farklı bir prosüdür mü eklendi

• @Zeq DV lottery başvuru dökümanında güncel foto olması gerekiyor diye her zaman yazıyor. Fotoğraftan eleme olması veya olmaması hiçbir zaman net cevabı olan bir soru değil. Ama her yeni başvuru için güncel fotoğraf çektirmek sağlıklı olan diyebiliriz.

• @nsercan bana da öylesi mantıklı geliyor ama kazanıp gidenleri de bilmek değişik hissettiriyor

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |