Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Görüşmeye istihdam mektubu götürmek zorunlu mu? Bu konuda yazan henüz göremedim ve görüşmem oldukça yakın.

• ben yeni greencard kazananlardanim akrabama turist b1b2 vizesi basvurucagiz orda tanidigin biri var mi kismina evet mi demek gerekiyor ben vezemi aldim ama henuz gitmedim.

• ⭐⭐⭐⭐

@ollqher orada değilsiniz sonuçta henüz

• Merhaba ds160 formunu agustos 2024 de oluşturduk. Görüşme kasımda, son 6 aylık foto yazıyor listede. Formda yeni foto çekilip değişiklik yapmak gerekiyor mu? Bir de askerlk durumunu boş bırakmıştım, onu revize etmek gerekir mi orda söylesem olur mu acaba, bir de tabi randevu tarihi almadan doldurdugmz için otel ve gitme tarihini 2024 olark doldurmuştk, kasıma yeni alabildk ger gelerek mart yerine. Yeni netleşti, yeni tarihli tatil programı yüklemek gerekir mi? Daha hiç revize yapmadık ds formunda. Okuduklarımızdan kafamız karıştı. Yeni sistemde barkod numarası değişmiyor diyen var yanında götür diyen var. Ama barkodlar aynı olucak diye üstüne basarak yazmışlar. Bunlar için riske girmeyip orda anlatsak mı dedik. Sizce nasıl yapmak mantklı

• Merhabalar ankara konsolosluğunda ev anahtarı ile giriş yapabiliyor muyuz yakın zamanda mülakata giden birisi cevaplayabilirse çok sevinirim.

• ⭐⭐⭐⭐

@moonlight

Ev araba anahtarında sorun yok beraberinizde götürmekte.

• ⭐⭐

@Savas-Koca Daha gecen hafta basimiza gelen olaya gore, yaninizda son 6 ayda cekilen bir fotograf olmasi zorunlu, eger ds160 formunuzdakiyle ayni fotografi kullanirsaniz sizden yeni fotograf cektirip gelmenizi isterler. Aktif randevunuz varken ds160 guncellenemiyor, eski ds160 ile gitmenizde bir sakinca yok, degisen planlarinizi orada oldugu gibi soyleyebilirsiniz.

• Merhaba arkadaşlar bizim aile fertlerinin vize görüşmesi 2026 Mart ayındaydı. Ödemeden sonra 1 sene geçti ve konsolosluk bize bu maili gönderdi. Kasım ayına tekrar yeniden tarih değiştirdik birşey sormadı ödeme istemedi. Acaba mülakata girmek için başka birşey yapmamız gerekiyor mu ?

• @Tolgahan merhaba bende annem icin ds 160 formunu doldurdum ücret ödedim gecen hafta iki yıl önce kardeşimle başvurdular red yemişlerdi ama simdi sisteme giriyorum hiç tarih vermiyor normal mi

• Merhaba,
    10 yıllık vizem vardı yenileme için salı günü pasaportumu vfs'e teslim ettim cuma sabah mesaj geldi abd nosundan. Sisteme girdiğimde follow up mülakatı istediğini gördüm.
    Mülakat randevusunu 6 ay sonraya bulabildim, başına benzer bir durum gelen oldu mu? ya da mülakatsız yenileme işlemi yapabilen var mı acaba yeni sistemde? Red verecekler kılıfına mı uyduruyor acaba.

• @nuroztrk red verme sebepleri neydi

• Merhabalar,

Geçtiğimiz haftalarda ben de mülakata katılıp vizemi aldım. Mülakat Ankara'da gerçekleşti.

Mülakat iki dakikayı aşmamıştır. Sorulan sorular şöyleydi.

Ne amaçla gidiyorsunuz?

Şu tarihte şu şehirde yapılan şu fuar da firmamı temsil edeceğim.

Nereye gidiyorsunuz?

Gideceğim şehri söyledim.

Buradan sonra uzun bir süre soru sorulmadan beklendi ve yazıldı. Sanırım bilgilerim sisteme giriliyordu. Ardından tebrikler vizeniz onaylandı dendi.

20'li yaşlarımın ortalarındayım.

Avrupa, İngiltere ve körfez bölgesine çıkışlarım oldu son beş yıl içinde.

Sitede herhangi bir aktifliğim yok ama uzun zamandır forumdaki bilgileri okuduğum için kendi tecrübemi aktarma ihtiyacı hissettim.

• An itibariyle DS-160 formumu doldurup, Garanti'den ödememi yapıp İstanbul konsolosluğundan haziran 2027'ye randevumu almış bulunuyorum 🙂 Şimdi sırada tarihleri kontrol edip öne çekmek var 👊🏼

• ⭐⭐

@Karras Hayırlı olsun çok sık slot açılıyor kısa zamanda çok yakın tarihe çekersiniz.

• @mesut1905 Çok teşekkür ederim, geçen ay direkt Ekim ayına açılmıştı birkaç gün onun gazına geldim açıkçası 😁

• @Gökhan-A merhaba teşekkür ederim tebriğiniz için. Detaylı yazdım sanıyorum. Farklı bişeyleri öğrenmek isteyen arkadaşların sorularını yanıtlayabilirim elimden geldiğince.

• Selamlar, nasılsınız?

ABD vizem Cuma günü Ankara’dan onaylandı.
    Bugün [email protected] adresinden bir e-posta aldım ve VFS üzerinden ödememi yaptım.
    Pasaportumu İstanbul’dan teslim almak istedim ancak henüz ödeme onay maili ya da pasaport takip numarası gelmedi.

Acaba bu durumda bir sorun olabilir mi?
    Daha önce Ankara’dan başvuru yapıp İstanbul’dan teslim almak isteyen biri benzer bir durum yaşadı mı? Yada nasıl oldu sizde..

• @Veysel-Saltanoğlu ödeme linkini içeren mailde takip numarası da oluyor ancak kargo şirketi kargoyu teslim alana kadar çalışmıyor bu takip numarası. Mailde bulabilmeniz lazım sanırım.

• @tgyov Evet bugün ayrı mail ile iletmişler ama UPS’de takip et dediğimde çalışmıyor, sanırsam 28-29 ekim tatil dolayısıyla

• Merhaba, ben sisteme girdiğimde randevumu ve randevu değişikiliği takvimimi görüntüleyemiyorum. Mail attığımda randevunuz aktif gözüküyor diyorlar fakat be randevumu öne çekmek istiyorum. Bu sorunu yaşayan var mı ? Sistem nasıl düzelir acaba?

Benzer Başlıklar

• 5
  • 10
  • 5
  • 2382
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |