Dolar Çıldırdı
-
Bu ileti silindi! -
@Atlantis00 Senin yerinde olsam %70 altın %30 usd yapardım trump çine baskısına devam ederse altın artmaya devam edecek yada onsu bu seviyede kalsa bile yıl sonuna dolar tahmini 44 üstnde veriyor.
-
.....fazla telaslanmaya gerek yok,turkiye buyuk bir kalkinma icinde,savas araclari savas gemileri tanklar ,iha lar yapiyor,roketler filan10-15 yil icinde ekonomi cok duzelecek, tl deger kazanacak, tv shows diziler bile baska ulkeler tarafindan kapisiliyor,.birde kendi ineklerimizi uretebilsek....Saka bir yana turk insani siyasetten anlamiyor, her seye inatci gozuyle bakiyor,inadina oy veriyor,belediye baskani dunyanin haracini almis,millet hala onu kahraman yapiyor....
......japonya parasini asagida tutup dunyaya cok mal satiyor,japon insani kazanciyla dunyayi gezebiliyor,bizim paramizda dusuk ama turk insani ege akdeniz turuna kredi karti borcuyla gidiyor.......turk lirasinin devamli deger kaybedecegine inaniyorum,deger kaybi nasil onlenir omuda bilmek cok zor, iyi gunler..
-
@sir-altan Hocam okurken zor dayandım, bir an ciddisin sanmıştım. Allah bu ülkeye ve gelecek nesillere yardım etsin.
-
@sir-altan Hocam, sonbahar geldi, Silivri soguktur simdi...
-
@T-C-Kubilay-Dikici en mantıklısı öyle duruyor hocam teşekkür ederim
-
$1 = 41.80 TL
-
Altinin ounce fiyati $4,100'e yaklasti. Gumus de $50'a yaklasti.
-
@MySea gümüşün gidişatı ne olacak aceba hızla yükselmeye devam ediyor hak ettiği yerleri görebilecek mi :)
-
$1 = 41.95 TL
-
@mahmutceliker Bence su anda hic kimse ne altin nede gumus de nereye kadar gidecegini tahmin edemiyor. Herkes ikisi de yukselecek diyor ama bakalim neler olacak.
-
Eski isyerinden ayrilirken, bir arkadasim 1oz gumus para hediye etmisti. O zaman $33 civarindaydi. Simdi $53 oldu.
-
@MySea Bekarken Ankara metro carsisinda bir kuyumcudan 1 kg 995 ayar gumus almistim, annemin evinde bir yerde, insallah bulunur :)
-
ABD de altin ve gumus almak icin asagidaki site guvenli. Priority mail ile gonderiyorlar ve free shipping.
-
Bu tavsiyenize ilave bir de kasa tavsiyesi rica etsek güvenle saklamak için? Hırsıza kilit olmaz da, yine de duymak isterim 🙏🏻
-
@ATS16 Yastik alti!!
-
“Yastık altı altınlar enflasyonla mücadeleyi zayıflatıyor” 😂
-
@ATS16 Ekonomiye ve yonetime guven olmazsa, o yastik altindakiler hep orada kalmaya devam eder.
Bu arada, burayi bilmiyorum ama ben olsam, Turkiye'deki banka kasalarina fazla guvenmezdim.
Gecenlerde bir haber vardi, Avrupa'daki gurbetcilerden birisi Turkiye'deki bir kamu bankasinin kasasina altin birakmis ve 1 yildir kayipmis. Kimse sorumluluk almiyormus. Olay gercek mi degil mi bilemem ama yine de oldukca supheli bir durum.
-
Bu arada $1 = 42.02 TL
-
Kasa içeriğinden banka sorumlu değildir, belli bir kıymeti aşan kasa için kiralayan kişinin bankanın sunduğu ilave sigortalama hizmetinden yararlanması gerekmektedir ne yazık ki. Bankalardaki kiralık kasasının mevcut güvenlik önlemleri doğrultusunda sadece caydırıcılığı söz konusu, kiralık kasa sözleşmesinde de ilave sigorta durumu ve bankanın sorumluluk alanı belirtiliyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

