Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@Emre-Kurtulmuş muhtemelen 10 kişinin başvurusunu değiştirdim 🙂

• ⭐⭐

@frkbzdg Merhabalar yeni sistemde sanırım artık yanınızda götüreceğiniz destekleyici belgeleri yükleme gerekiyor diye okumuştum ama bu bilgim net değil ben mülakatımı yaptığımda eski sistem vardı o sistemde bir çok evrak yanımda götürdüm bunların bir kısmı tapu ruhsat sgk iş dökümüm daha öönce yurt dışında yaptığım seyahatlerime ait otel konaklama faturalarım banka hesaplarım gibi bir çok evrak hazırladım benden istenen sadece fotoğraf ve ds160 formunun barkotlu sayfası oldu onun dışında hiç bir evrak istemedi

• merhabalar, genel olarak randevular sizce ne zaman açılıyor belli bir düzen gözlemleyen oldu mu? ne zaman baksam "Hiçbir zaman dilimi mevcut değil" çıkıyor. henüz randevu alamadım hiç

• ⭐⭐⭐⭐

@aytencmci benim genelde denk geldiğim türkiye saati ile sabah 9-12 arasında genelde öne çekebildiğim tarihlerin açıldığını gördüm. Ancak bahsettiğiniz mevcut zaman dilimi yok hatası biraz şans eseri gibi o hatayı alırken yarım saat sonra tekrar deneyip saat görebildiğim çok oldu

• merhabalar referans kodumu alıyorum ödeme için bankaya gittiğimde sistem hatası veriyor kodu görmüyor 4 farklı kod denedik olmuyor bilgisi olan yardımcı olabilirmi 2 haftadır uğraşıyorum ?

• merhaba. yeniden randevu alma durumlarında eski randevuya ait ödemelerin sisteme ne kadar sürede aktarıldığına ilişkin bilgisi olan var m?

• @T-C-Kubilay-Dikici teşekkür ederim bilgi için 🙂

• @T-C-Kubilay-Dikici Merhaba nasılsınız? Benim ve eşimin randevusu ayın 15 inde ama vize görüşmemizi birleştiremedik yeni sistemde. Görüşmeye gittiğimizde bu durumu iletsek birlikte görüşme gerçekleştirebilir miyiz? Ayrıca götürmemiz gereken evraklar nelerdir? Yardımcı olur musunuz?

• ⭐⭐

@accountant Merhabalar teşekkürler aynı gün ve saat ise içeride memurla görüşerek birleştirenleri okumuştum aynı gün değil ise bir arkadaşımızın deneyiminde okumuştum ilgili deneyimi sizinle paylaşayım bağlantı metni bu deneyimde arkadaşımı yeni sisteme geçince yanlışlıkla randevuyu iptal ettiği daha sonra yeni randevu alarak konsolosluğa mail atıp randevuyu birleştirdiğini okumuştum onun deneyiminde de okuyacağınız gibi bunu çocuğu için yapmıştı sizinle aynı durumda değil ama onun kullandığı yöntemi kullanarak şansınızı deneyebilirsiniz

Şunu ekleyim randevusunu birleştiren biriyle konuşmuştum geçen sene mail ile yaptıklarını söylemişti ilgili deneyime bakıyorum bulursam size yazarım

Mail örneğini paylaşayım sizinle

Hello,
    My spouse and I have B1/B2 visa interview appointments on the same day but at different times.
    We would like to attend the interview together as a family.

Applicant 1: [Ad Soyad], DS-160 Confirmation Number, Appointment Date/Time

Applicant 2: [Ad Soyad], DS-160 Confirmation Number, Appointment Date/Time

Could you please combine our appointments or align them to the same time slot?

Thank you,

• Arkadaşlar ben fiyatlar zamlanacak diye 30 Eylül de başvuru yapmıştım . Bir anda 15 16 sina yer açılınca 20 gun olmadan kendimi vize görüşmesine giderken buldum. 16 sinde görüşmende olacağım. Gitmeyi hedeflediğim tarih olarak da temmuz 2026 yi seçmiştim . Uzun bir tarih olduğu için bilet rezervasyonu vb. şeyleri ayarlamamıştım. Bu benim için büyük bir etken midir, problem teşkil eder mi? yoksa maaş bordrom araç belgem vs ile gitsem ve turistik olarak gitmek istediğimi söylesem yeterli mi? Bir de düğünde tanıştığım beni davet eden bir çocuk vardı Amerikan vatandaşı ev adresi onun adresini verdim kendi izniyle ve gerçekten orada kalacağım için davet mektubu yine olmazsa olmaz mıdır? Yazıp çıktı alsa imzalasa yollasa buradan çıktı alarak dosyaya koyabilir miyim yoksa ıslak imza gerekir mi ?(ki kalan süre içerisinde imkansız yetişmesi). Şimdiden cevaplar için teşekkürler. Konu geçmişi çok uzun daha önce konuşulan bir konuysa affınıza sığınıyormuş

• ⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici forumda arama yapamayanlara arama hizmeti sunuyorsunuz resmen 😊

• ⭐⭐

@mesut1905 elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum diyelim 🙂

• @T-C-Kubilay-Dikici teşekkür ederim, aynı gün ve saatte görevli umarım kabul eder şansımıza.

• ⭐⭐⭐⭐

@erkincank bilet rezervasyonu istemiyor amerikan konsolosluğu

• image.png

Randevu açıldı Aralık ayı için.

• Herkese merhaba
    Yaklaşık 1 hafta 10 gün kadar önce eşim ve kızımla beraber ailece Amerika vizesine başvurmuştuk. Randevu tarihi olarak en erken 2028 yılında boşluk görünüyordu. (İstanbul)
    Forum yapılan paylaşımlar sayesinde bugüne vize randevumuzu aldık ve bugün görüşmeye gittik. Süreç olumlu sonuçlandı. Forumda paylaşım yapan katkısı olan herkese teşekkür ederiz 😊
    Mülakata gireceklere faydalı olabileceğini düşündüğümden bize sorulan soruları paylaşmak isterim.
    Newyork’a hangi amaçla gitmek istiyorsunuz?
    Kaç çocugunuz var?
    Türkiye’de eviniz var mı?
    Amerika’da akraba/tanıdık var mı?
    İşiniz ve aylık geliriniz nedir?
    Daha önce hangi ülkelere seyahat ettiniz?
    Görüşmeler ortalama 3-5 dk arası sürüyor
    Tek cümlelik net cevaplar istiyorlar.
    Gişedeki çalışanlar Türkçe biliyor yinede tercüman hazır bulunuyor.
    Yanınızda 1 adet fotoğraf, pasaportunuz ve başvuru formunuz mutlaka bulunsun.
    Herkese bol şans 🌸

• Yine sorum olacak ama pasaportu teslim alma sürecinde ben giderek teslim almayı seçmiştim elden. mülakat sonrasında bu süreç nasıl ilerliyor. VFS den teslim alıyoruz sanırım ama VFS den teslim almak için ilk önce mail gelip sonra randevu mu almam gerekiyor bunu nerden yapacağım bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim.

• @frkbzdg Mail'e gelen kod ve link ile teslim randevusu alacaksınız. QR kod verecek onu da mutlaka kaydedin ekran görüntüsü alarak.

• @BK84 çok teşekkürler anladım. şimdi mail bekleyeceğiz o zaman 🙂

• @frkbzdg öncelikle vizenizi tebrik ederim mulakat deneyiminizi detaylı anlatır mısınız yakın zamanda mülakata girecek arkadaşlara fikir olsun daha önceki yurt dışı deneyimleriniz nelerdir ve ayrıca dün öğle saatlerinden itibaren randevularda müthiş bir müsaitlik var benimde tam almanya başvurusu için pasaportu idata'ya teslim ettiğim döneme denk geldi umarım onaylanır da 2. Schengenim olur şimdiden teşekkürler.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

121

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |