Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu ileti silindi!

• @harunelresit arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olabilicek kimse va rmıdır?

• @orhanozbekk merhabalar görsel için çok teşekkür ederim. Şimdi yeni randevu ekranında hem kendime hem de eşime ayrı hesap oluşturacağım ve kızım için bakmakla yükümlü kısmından hesap oluşturacağım doğrumudur.

• @orhanozbekk aynı zamanda eşimide "add existing dependent UID" kısmından mı ekleyeceğim. çok soru sordum ama

• Merhabalar dün ödemeyi başvuruyu yaptım fakat randevu tarihi seçme kısmında bekliyorum çünkü en erken haziran 2028 veriyor kızımın pasaportu kasım 2027 bitiyor. Merakettiğim şimdi hemen bir rarüh seçmem gerekir mi? Hakkım yanar mı? Seçersem ileride randevu tarihi öne çekebilir miyim bu yeni sistemde?

• Anneme turist vizesi başvurusu yaptık ve onaylandı. İstanbul'da oturuyor ama mülakatı Ankara'da yaptı. Onaylanan vize sonrası kargo ödemesini yaptı ve 10 gün önce UPS kargoya verildiğine dair email gelmiş.
    Pasaport uzun zaman gelmeyince telefonda tarif ederek kendisine kargo takibi yaptırabildim, ama UPS'in henüz eline geçmemiş görünüyor. Annem daha sonra konsolosluğu aramış, VFS teslim aldı demişler. Annem yaşı gereği emailine bile bakmakta zorlanıyor bu sebeple kargo emailinde başka bilgi var mı bilemiyorum. Bu yeni sistemde kargonun eline geçmedenki süreci takip etmenin bir yolu var mı?

• @frkbzdg gordugunuz en erken tarihi secin ve randevuyu olusturun. daha sonra ara ara kontrol ederek daha erken bos tarih yakalamaya calisacaksiniz.

• @srhnkskn teşekkür ederim cevabınız için. Randevuyu seçtikten sonra erkene nasıl alabiliyoruz. Bu yeni sistemde olmuyor falan dediler ondan tedirginim. Birde randevu almadan kızımın pasaportunu değiştirip yeni bir ds-160 formu doldursam daha sonra randevu sisteminde kızımın pasaport bilgilerini değiştirebilirmiyim. Yoksa grup başvurusundan çıkarıp tekrardan mı gruba ekleyeyim. Yoksa hiç değiştirmeden randevu zamanı gelince yeni pasaportu yanımızda götürüp orda yetkiliye anlatsak olur mu? Sizce hangisini yapmam gerekir kafam karışık.

• @frkbzdg basvuracaginiz tum aile ueyeleri icin create a new depent butonundan hesap olusturmaniz yeterli. ayri ayri farkli kullaniclar olusturmaniza gerek yok.

• @isik benim size nacizane onerim, ankara dan tanidik birini bulup, ankara VFS den aldirmaniz. VFS de oturmus bir sistem yok, o yuzden pasaportlarin kaybettiklerini bile duyar olduk. bu konuda cok fazla sikayet var. Bir yakininiza dilekce verin (noter onayli olmasina gerek yok) o sizin adiniza alip, size kargolasin. Bence en garanti ve hizli yontemi bu sekilde. Tabi yine de karar sizin.

• ⭐⭐⭐⭐

İstanbul için bu ay sonuna tarih açılmış durumda elinizi hızlı tutun

• iyi günler umarım doğru yere doğru şeyleri yazıyorumdur öncelikle kafamda bir sürü cevaaplanması gereken soru var vakit ayırıp okuyan ve yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum öncelikle öğrenciyim ve bu sene okulumun son yılı ama derslerimin coğu duruyor uzayacak eminim geçen ay turist vizesi için randevu aldım 2027 yılına henüz hiç bir yer gezmemeiş olarak bunu yaptım ancak önümüzdeki ay 15 gün sudi arabsitana gidicem ocak ayında almayayaya gidicem 5 gün falan nisan ayına italya ya gitmeyi palanlıyorum temmüz gibi bulgaristana gitmeyi planlıyorum yeşil pasaportum var ve banka hesabımdada 4 dolara yakın paramda var böyle bir profile verebilir mi yoksa red mi yerim bu çaba bosa mı gider ayrıca gren kart mevzususda bu sene artık tasıma diye birsseyde kalmıyormus randevu tarihini one cekmeye calısayım mı yani fol yok yumurta yok boyle birsey yapmak gereksiz geldi ayrıca görduğum kadarıyla sadece pasaport ve ds 160 formuna bakıyorlar yani bir hazırlıkta bulunmamam gerek var mı tamamamen kafam cok karısık tek bildigim gitmek istiyor olmak yardımcı olursanız sevinirim

• ⭐⭐

image.png

HIZLI OLAN KAPAR

• ⭐⭐

image.png

• ⭐⭐

ben 16 sına taşıdım hızlı olan alır arkdaşımı 16.10.2025 aldım

• @Halil-ibrahim-Arıcı-0 selamlar;
    Seyahat geçmişi oldukça önemli. özellikle schengen bölgesinde birkaç vize ve farklı ülkelere seyahat, olumlu karar vermelerinde etkili oluyor. Randevu tarihiniz 2027 yılındaysa buna şimdilik müdahale etmeyin bence. imkanlarınız doğrultusunda bol bol seyahat edin. yeşil pasaport ve pasaporta basılı birçok vize ve giriş-çıkış oldukça avantajınıza olur. Bu süreçte alabilirseniz bir İngiltere vizesi ve hatta seyahati de güzel bir referans olacaktır. Finansal durum açısından öğrenci olduğunuz için düzenli bir gelir gösteremeyebilirsiniz belki ama banka hesabınızda en azından Amerika'da kalacağınız sürede masraflarınızı karşılayabileceğinize dair ikna edici bir tutar olması gerekir diye düşünüyorum. Tatilinizi karşılayacak tutarın çok üstünde bir para göstermek de şüphe uyandırabilir. Bu konuda birkaç kişiden daha fikir almanızı öneririm. DS-160 formunu çok titiz doldurun, DS-160 da verdiğiniz yanıtlardan bazılarını mülakatta teyid etmek amacıyla sorabiliyorlar. Formda yazdığınız bilgi ile vereceğiniz cevabın kesinlikle çelişmemesi gerekiyor. Bol şans.

• ⭐⭐

image.png

son yerler hızlı doluyor

• ⭐⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici bende istanbul için 24üne taşıyabildim iki taraf içinde slot açmışlar demek ki

• @T-C-Kubilay-Dikici merhabalar bizimde ayın 15 İstanbul'da randevumuz var. eşim 7 yaşındaki kızım ve ben ailecek gireceğiz. Yanımızda götüreceğimiz evraklar nelerdir acaba yardımcı olabilir misiniz?

• bugün turistlik vizeden red yedim 3 j1 2 wat 1 intern zamanında söndüm aonra balkankar ve isveçe gittim 25 yasındayım bekarım çalışmıyorum ama yan gelirim evlerim var babamın vizesi var birlikte gezip dönecektik ama bana medeni durumum ve yaşım soruldu ve neden abd gidiceksin dedi red verdi herkese bol şanslad

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

161

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |