Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici küçük bir düzeltme yapayım, 3ünde bülten yayınlanması imkansız gibi birşey, muhtemelen bültenin en altındaki tarihi baz aldınız ancak bültenler orada yazan tarihlerde yayınlanmıyor. Tekrar belirtmiş olayım, bültenler 8i ile 15i arasında yayınlanıyor 👍🏻

• ⭐⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici 😁😁 tam tarihi hatırlamıyorum ama muhtemelen ortalarda başvurmuşumdur, çok sonlara bıraktığımı sanmıyorum, temkinli insanımdır 🥸
    Ayrıca da her anlamda tamamen şansa dayalı, tam bir lottery olduğunu düşünüyorum.

• @aysegul Ben geçen demiştim ama siz bu numarayla o mülakatı kesin alırsınız diye ve imzanız gösteriyor ki almışssınız hakikaten ilginç bir durum :)) hayırlı olsun efenim tekrardan

• ⭐⭐⭐⭐

@Ekto-Oktan çok teşekkürler.
    evet alırdık tabi haklısınız ama son yıllardaki gidişata göre ocak ve şubata kalırdık diye hesapladık aslında, ama ankaranın çalışası tuttu veya eski güzel günlerine dönmeye karar verdi, artık hangisiyse 😁

• ⭐⭐⭐⭐

@SERHAT-TARHAN hemen bakanlığı arayıp soruyorum 😂 şaka bir yana açıklanınca forumda paylaşılır zaten dert etmeyin

• Yasaklı

@Emre-Kurtulmuş abi bilmedigim için sistemi acemiyim kusura bakmayın 🙂

• Yasaklı

3 Ekim Cuma gününe girdik, sistem hâlâ aktif edilmedi. Bekliyoruz

• Yasaklı

@Ali_deniz44 bence NY hala 2 Ekimde hocam

• İlk başvurumda 18'ine yeni girmiştim. şimdi 19'um. 20 yaşına girmeden Amerika Kapısını açabilirsem tüm kaderim değişir. Forumda yaşça büyüklerim var. Geneli mutlu ve huzurlu bir yaşam için ailesini alıp gidiyor. Benim amacım ise şirket kurmak ve büyük bir holding yaratmak.

Umarım hepimiz hayallerimize ve arzularımıza kavuşuruz. 2026 yılı hepimiz için mutlu ve huzurlu ve çekilişi kazanmış bir yıl olarak geçer umarım.

• ⭐⭐⭐⭐

@SERHAT-TARHAN estağfurullah kusurundan değil ama bu süreç biraz beklemeyle alakalı sabırla alakalı acele etmemeye alıştırın kendinizi 😀

• Yasaklı

Herkese günaydın, aslında süre gecikmesi bir yandan iyi 🙂 hatta erteleyip başvuruları aralık gibi alsalar da olur. Nasıl olsa sonuçlar Mayıs da

• ⭐⭐⭐⭐

@Johnny-B-Goode sabah sabah güldürdünüz, Allah da sizi güldürsün 😁

• ⭐⭐⭐⭐

@Emre-Kurtulmuş aynen, 'take your time' ı daha göç etmeden, biz buralardayken öyle bir öğretiyorlar ki 🙂

• Yasaklı

@aysegul Hahahah ne güzel, Allah hepimizi güldürsün efenim. Hep beraber gülelim 🙂

• Merhaba çekiliş başvuru sayfası neden açılmadı 2 Ekim diil miydi ne zaman acılıcak

• 25 yaşındayım ve ilk defa kendim için bir şey istiyorum.
    başvurular açıldığı zaman ilk başvurumu yapacağım, seçilmesem bile umudumu kaybetmek istemiyorum ve denemeye devam edeceğim.

• Herkese selam. Geçen yıl ki hayal kırıklığı ardından bu sene tekrar şansımızı denemek üzere buradayız.
    Ben geçen sene kısa zamanda başvuruyu hallettim ama bu sene beceremedim. 1 $ olayı değil. Bir türlü başvuru ekranına düşemedim.

• @AhmetGS17 Daha açılmadı ki zaten hocam

• Yasaklı

Ödeme detayları için beklemedeyim; eşlerden herbiri kendi adına olan kartla mı ödeme yapmalı, ticari kredi kartıyla ödeme yapılabilir mi gibi sorulara cevap arıyorum.

"kendi adına olan kartla başvurmalı" diye bir şeyler okumuştum forumda ama pek mantıklı gelmedi bana, bilemedim.

• ⭐⭐⭐⭐

@Johnny-B-Goode henüz net bir bilgi yok tabii bu konuda ama benim düşüncem kart ismi vs eşleşme umurlarında olmayacak. Adamların derdi kendilerine bütçe yaratmak olduğu için bir şekilde ödesinler diye bakacaklardır

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |