@nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2027 Sohbet Odası
-
@T-C-Kubilay-Dikici küçük bir düzeltme yapayım, 3ünde bülten yayınlanması imkansız gibi birşey, muhtemelen bültenin en altındaki tarihi baz aldınız ancak bültenler orada yazan tarihlerde yayınlanmıyor. Tekrar belirtmiş olayım, bültenler 8i ile 15i arasında yayınlanıyor

-
@T-C-Kubilay-Dikici

tam tarihi hatırlamıyorum ama muhtemelen ortalarda başvurmuşumdur, çok sonlara bıraktığımı sanmıyorum, temkinli insanımdır 🥸
Ayrıca da her anlamda tamamen şansa dayalı, tam bir lottery olduğunu düşünüyorum. -
@aysegul Ben geçen demiştim ama siz bu numarayla o mülakatı kesin alırsınız diye ve imzanız gösteriyor ki almışssınız hakikaten ilginç bir durum :)) hayırlı olsun efenim tekrardan
-
@Ekto-Oktan çok teşekkürler.
evet alırdık tabi haklısınız ama son yıllardaki gidişata göre ocak ve şubata kalırdık diye hesapladık aslında, ama ankaranın çalışası tuttu veya eski güzel günlerine dönmeye karar verdi, artık hangisiyse
-
@SERHAT-TARHAN hemen bakanlığı arayıp soruyorum
şaka bir yana açıklanınca forumda paylaşılır zaten dert etmeyin -
@Emre-Kurtulmuş abi bilmedigim için sistemi acemiyim kusura bakmayın

-
3 Ekim Cuma gününe girdik, sistem hâlâ aktif edilmedi. Bekliyoruz
-
@Ali_deniz44 bence NY hala 2 Ekimde hocam
-
İlk başvurumda 18'ine yeni girmiştim. şimdi 19'um. 20 yaşına girmeden Amerika Kapısını açabilirsem tüm kaderim değişir. Forumda yaşça büyüklerim var. Geneli mutlu ve huzurlu bir yaşam için ailesini alıp gidiyor. Benim amacım ise şirket kurmak ve büyük bir holding yaratmak.
Umarım hepimiz hayallerimize ve arzularımıza kavuşuruz. 2026 yılı hepimiz için mutlu ve huzurlu ve çekilişi kazanmış bir yıl olarak geçer umarım.
-
@SERHAT-TARHAN estağfurullah kusurundan değil ama bu süreç biraz beklemeyle alakalı sabırla alakalı acele etmemeye alıştırın kendinizi

-
Herkese günaydın, aslında süre gecikmesi bir yandan iyi
hatta erteleyip başvuruları aralık gibi alsalar da olur. Nasıl olsa sonuçlar Mayıs da -
@Johnny-B-Goode sabah sabah güldürdünüz, Allah da sizi güldürsün

-
@Emre-Kurtulmuş aynen, 'take your time' ı daha göç etmeden, biz buralardayken öyle bir öğretiyorlar ki

-
@aysegul Hahahah ne güzel, Allah hepimizi güldürsün efenim. Hep beraber gülelim

-
Merhaba çekiliş başvuru sayfası neden açılmadı 2 Ekim diil miydi ne zaman acılıcak
-
25 yaşındayım ve ilk defa kendim için bir şey istiyorum.
başvurular açıldığı zaman ilk başvurumu yapacağım, seçilmesem bile umudumu kaybetmek istemiyorum ve denemeye devam edeceğim. -
Herkese selam. Geçen yıl ki hayal kırıklığı ardından bu sene tekrar şansımızı denemek üzere buradayız.
Ben geçen sene kısa zamanda başvuruyu hallettim ama bu sene beceremedim. 1 $ olayı değil. Bir türlü başvuru ekranına düşemedim. -
@AhmetGS17 Daha açılmadı ki zaten hocam
-
Ödeme detayları için beklemedeyim; eşlerden herbiri kendi adına olan kartla mı ödeme yapmalı, ticari kredi kartıyla ödeme yapılabilir mi gibi sorulara cevap arıyorum.
"kendi adına olan kartla başvurmalı" diye bir şeyler okumuştum forumda ama pek mantıklı gelmedi bana, bilemedim.
-
@Johnny-B-Goode henüz net bir bilgi yok tabii bu konuda ama benim düşüncem kart ismi vs eşleşme umurlarında olmayacak. Adamların derdi kendilerine bütçe yaratmak olduğu için bir şekilde ödesinler diye bakacaklardır
Benzer Başlıklar
113
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k