DV2020 bekleme odası
-
@freeworld Aramızdan çok kişiye çıkar inşallah 🙏
-
@gözde cümleyi yanlış kurmuşum valla haklısın aşama aşama olacak 😁
-
@freeworld DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Geçen sene forumdaki dostlar arasından şanslıysak 1 kişiye, mucize olursa 2 kişiye çıkar diye tahmin etmiştim ki öylede oldu.
Bu sene nedense içimden bir ses 4 kişiye çıkacak diyor .
Forumdan bir 15-20 kişiye çıksın isterim, buralar sevinç dolsun ama kişi başı yüzde 1 şansı düşününce gerçekten çok çok çok ütopik olur herhalde :/
-
3 kişiye cıkacak bence
-
Geçmiş tahminler isim bazlıydı :)
-
Forumdan kimlere çıkar bir tahmin yapamıyorum ama öncelik olarak küçük çocuklu ailelere çıksın isterim. Bu ülkede sinir stres sahibi olmadan çocuk yetiştirmek imkansız bir şey. En azından çocuk da Türkiye'nin kahrını ve bozuk eğitim sistemini çekmeden huzur içinde büyür.
-
tam tersini düşünüyorum. Bu adaletsizlik yarımlık biat özgür olmama işi içinde bişekil para kazanabilmiş evlenmeyi üremeyi dahi göze alabilmiş birileri bırak burada yaşasın. Dil bilen kültüre uyum saglayabilecek,
Söyle bana, Mariana..
Söyle seni nasıl sevebilirim
Özgür olmazsam.
Sana kalbimi nasıl açabilirim
Bu yürek benim değilse
demiş belkide ne zengin kızları veya erkekleri reddetmiş. buradan bir nane olmayacagını ilk genclik yıllarında kestirmiş idealistler gitsin -
Forum adına çok umutluyum, çok kişiye çıkacak içimde öyle bir his var, ilk başvurum ve kendi adıma aynı ümidi taşımıyorum hatta açıklandığı zaman bir süre bakmayacağım sonuçlara, böylesi daha iyi, binde bir bile ümit çıkmamasından iyidir...
Çok kişiye çıkacaaak, rahat oluuun... :) -
@chromium ya da evli ama cocuk sahibi olmak isteyenlere ciksin.:-)
-
10 yili askin bir suredir bekliyorum o yuzden uzun suredir bekleyenlere oncelikli cikmasi dilegiyle.
-
@calibraturbo valla evli ve çocuklu herkese cevap hakkı doğurdun kardeşim biraz ağır olmadı mı ? :))
-
Hakkıyla kim daha iyi değerlendirip işini görebilcekse inşallah ona çıkar boş anlamayan belki giderim bi çıksın da bakarız ya çıkarsa bu para işini nasıl yaparız diyenlere çıkmasın da
-
@aayhann DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@calibraturbo valla evli ve çocuklu herkese cevap hakkı doğurdun kardeşim biraz ağır olmadı mı ? :))
kesinlikle size katılıyorum @aayhann ..
-
Kentucky ye soyleyelim bundan sonra ki çekiliş kurallarını @Calibraturbo ya danissinlar. :))
-
Ben de başvuru yapmıştım dv2020 sonuçlarını 2020 de açıklanacağını sanıyordum ama öyle değilmiş :D iyi ki buraya girdim beklemedeyim bende
-
@ömer-sırtmaç DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Ben de başvuru yapmıştım dv2020 sonuçlarını 2020 de açıklanacağını sanıyordum ama öyle değilmiş :D iyi ki buraya girdim beklemedeyim bende
İnşallah çevrene haber vermedin başvururken :)
-
@tanti Arkadaşlar Kentaki Fırayd Çikın’dan amcam aradı az önce Seneye GC başvuruları iptal. Kesin bilgidir yayalım 😂😂🤪(500bin başvuru hoop oldu 1 Milyon)
-
@numbwalker DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@tanti Arkadaşlar Kentaki Fırayd Çikın’dan amcam aradı az önce Seneye GC başvuruları iptal. Kesin bilgidir yayalım 😂😂🤪(500bin başvuru hoop oldu 1 Milyon)
Valla bir gün iptal olacak da bakalım ne zaman ya da bizi çıkartacaklar gibime geliyor.
-
Vay be GC’ye 43 gün kalmış 😁🙏
-
@likable say dostum say😊
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum