Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

• @caner1245 merhaba Caner hocam, bu cevap Siz NVC ye mail Attiginiz icin mi geldi? Bende NVC den bu aralar documantation ve fee icin mail bekliyorum ama

• @mutlu234 Ben hiçbir şey anlamadım. EB1, EB2 tamamen farklı, olağanüstü yetenekle ilgili bir vize türüne, 1M USD'la alınan vizeyi nasıl kombinlenecek merak ettim. Sanki benim algılamam, EB1 EB2 vizesi alanlar üstün yetenekleriyle, siz de paranızla alıyorsunuz gibi anladım, ama mantıklı da gelmedi.

• @chemistontheroad siz henüz current olmamışsınızki, göçmen ücreti önceden mi ödeniyor?

• @mrkc
    DOF için current olduğundan en azından evrakları ekim ayında gönderebilirim ve fee öderim diye düşünüyordum. Bizden 1-2 ay önce başvuru yapan arkadaşlar 2024 ten beri DQ durumda, Bu durum mülakat zamanı açısından extra olumsuz etkileyebilir diye düşünüyorum.

• Arkadaşlar iyi akşamlar diliyorum basit bir sorum olacak mülakatı geçip pasaportunu alan arkadaşlardan. PP yaparsak ( İstanbul ikamet ediyorum) kaç günde gelir yada Ankara'dan almayı seçersek kaç günde alabiliriz. Pasaportunu teslim alan arkadaşlar bu günlerle ilgili bilgilendirme yapabilirlermi? Çok teşekkürler...

• @mrkc, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

@mutlu234 Ben hiçbir şey anlamadım. EB1, EB2 tamamen farklı, olağanüstü yetenekle ilgili bir vize türüne, 1M USD'la alınan vizeyi nasıl kombinlenecek merak ettim. Sanki benim algılamam, EB1 EB2 vizesi alanlar üstün yetenekleriyle, siz de paranızla alıyorsunuz gibi anladım, ama mantıklı da gelmedi.

Hocam kendileri de tam bilmiyorlar muhtemelen ama tunelin ucu cok iyi bir yere cikmiyor. Diger green card kategorileri suspend edilecek demek iyiye isaret degil.
    Ben 1 kasim itibariyle h1b'ye gececektim ve belgeler tamamlanmis ama henuz submit edilmemisti. Simdi bu 100,000 dolar sacmaligi cikti. ileride de tam current olurum bunlar bu eb2'yi kaldirirlarsa hic sasirmayacagim.

• @omercangoksu Merhaba, Ağustos ayında Ankara'dan aldık evraklarımızı, elçilik mülakatından 3 gün sonra alınabileceğine dair e-mail geldi.

• Merhaba, Immigrant Visa Application Processing Fee, için NVC'den eposta alanlar oldu mu?

• Ben mevcut durumda, EB1a üzerinden zaden DQ oldum ve şuan interview tarihi bekleme aşamasındayım ama bugün NVC den bir mail geldi ve EB2 NIW başvurum için DQ evraklarını göndermemi istiyor (malum oda current oldu). Case numberı'm eb2 başvurumdaki case number yani EB1a ile ilgili bir durum yok ama inceden endişelendim, benim durumu yaşayan oldu mu daha önce, EB2NIW case imi artık görmezden gelem sıkıntı yaratır mı?

• @mukavemeth NIW olarak 2024 PD tarihlilere NVC den evraklar ve ödeme için kimseye mail gelmemişti. Size gelmiş olması olumlu bir gelişme. Sorunuza gelecek olursak prosese devam etmesenizde olur.

• Bana ödeme ve evraklar için eposta gelmiş, bu sabah fark ettim, sürpriz oldu

• @dandanakan01 e posta welcome letter formatın da mı geldi hocam. Yoksa bilgilendirme maili mi?

• @dandanakan01 Evet hocam yeni gelmis

• @caner1245 hocam, şu kısımlar var: Document Cover Sheet ve Immigrant Visa Application Processing Fee, DQ için olsa gerek

• @biophys hayırlı olsun. ABD ödeme sistemi kullanmak şart,

Ödeme yapılan link'te bazı kısımların doldurulması lazım, ilk sayfada: bilgileri kimin tarafından doldurulduğu ve son sayfada: ödeme bilgilerine ilişkin.

İstenen belgeler kısmında da oldukça belge var gibi görünüyor,

Forumu baştan taramak gerekecek

• @biophys Evet Hocam sanırım şuan mart ayına kadar pd olanlara gelmiş. DQ aşaması maili.

• Merhaba
    Bana da welcome letter geldi
    @dandanakan01 @biophys

• Bu ileti silindi!

• Merhaba,
    Benim de welcome letter bu sabah gelmis.

• @caner1245 Doğru anladığımdan emin olmak için tekrar soruyorum EB2 NIW ile ilgili herhangi bir işlem yapmıyorum ve EB1 A nın sürecine devam ediyorum???Kafa karışıklığının olmasının sebebi ben EB1 A da ilerleyince iki dosya birleşti diye düşünmüştüm. Bunu düşünme sebebim de EB1 A dosyasında prority date i olarak EB2 NIW in PD tarihinin kabul edilmiş olmasıydı. 12Feb2024

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |