Selamlar, forum içerisinde araştırdım ancak soruma tatmin edici bir cevap bulamadım. J1 vizesi ile ABD'de bulunmaktayım. Çalışma programım 2 gün önce bitti ancak bir süre daha ABD'de kalmak istiyorum. J1-Waiver kuralını kaldırttım. ABD içerisinde nasıl turist vizesine başvurup statü değiştirebilirim? Cevap veren zamanını ayıran herkese teşekkür ederim.
-
Gözünüz aydın, sağlıkla kavuşmanız dileğiyle 🙏🏻
-
tahminim kesin red aldığımız yönünde. çünkü ufaklığın pasaportunda herhangi bir vize yoktu. zannediyorum bizlere de yakında cevap gelecektir.
-
Arkadaşlar onayladığım ds160 formunda hata yaptığımı farkettim. Konsolosluk çağrı merkezi de randevuyu iptal edip yeni randevu alın dedi. Yeni form doldurup çıktısıyla gitmek riskli mi olur.
-
Merhaba kızım için ds 160 formunu doldurdum. Ancak vize ücretim 1 yılı geçtiği için yanmış olsa da haftaya ankarada randevum var . Tekrar hem kendime hem kızıma vize ücreti yatırmak istiyorum. Ancak ais hesabım aktif görünmüyor. Kızıma yeni hesap açıp mı yatırmalıyım. Ya da kendime nasıl vize ücreti yatıracağım yeni hesap açarsam randevum iptal olur yeni randevu gerekir diye bir yorum okumuştum
Acil yardımcı olacak varsa çok sevinirim -
Merhaba,
Babama 1.5 sene öncesinde İstanbul B1/B2 vize için başvuru yapmıştım. Nisan sonu randevu var. 1.5 sene önce DS-160 formunu doldurdum ve hiç değiştirmedim. Geçenlerde tarih yaklaştığı için belgeleri toplamak için sisteme girdim. Ancak randevu aldığım appointment confirmation sayfasında görünen DS-160 numarası farklı görünüyor. DS-160 onay sayfasında ise ilk aldığım numara duruyor. Bunlar sistemi değiştiği için randevu sitesi değiştiği için randevu sayfasına ds kodum yanlış yazılmış.
Yeni DS-160 doldurmadım ve formda hiçbir değişiklik yapmadım. Sadece randevu sistemine girip bilgilerime baktım.
Visa Service Center’a yazdım ama sürekli otomatik cevap verip randevuyu iptal etmem gerektiğini söylüyorlar. Randevu almak çok uzun sürdüğü için iptal etmek istemiyorum. İstanbul ABD Konsolosluğu’nda mülakata giren ve DS-160 barkodu ile randevu onay sayfasındaki barkodu farklı olan biri oldu mu?Bir bilginiz var mı -
@Mert-Yıldız-0 hocam süreci anlatabilir misiniz? Temmuz-Eylül arası 3 ay çalışma iznimle berlinde olacağım. Bende berlinden turist vizesine başvurmayı düşünüyorum.
-
Mektubun imzalı taranmış kopyasını arkadaşınıza göndermeniz yeterli, kendisi mektubun çıktısını alarak mülakata götürmesi yeterli. Konsolosun mektubu alıp almayacağı şüpheli, görüşmenin akıbeti ve sonucunu arkadaşınızın profili (yaş, meslek, TR çalışma hayatı, aile durumu, maddi durumu, vize ile seyahat edilen ülkelere geçmiş seyahatleri - yeniden eskiye doğru, ABD seyahati sonrası yaşadığı ülkeye geri dönüş yapacağını kanıtlar beyanları) belirleyici olacaktır.
-
-
@Venom, içinde söyledi: Turist Vizesiyle ABD'ye girdikten sonra verilen kalış süresi (I-94)
Dostlar merhaba, Ağustos ayında turist vizem ile Amerikaya geldim. Ekim ayında Amerikaya ait başka bir adaya tatile geldim. Amerikaya ilk giriş yaptığımda kalış sürem 6 ay yani şubat ayına kadardı. Buraya giriş yaptıktan sonra Nisan ayı olarak güncellendi. Yani yeniden 6 ay verildi. Tek seferde ulaşım olmadığından yine başka bir ülke üzerinden aktarma yaparak Amerika’ya geri gitmeyi düşünüyorum. 6 aylık süremin dolmasına yaklaşık 3 ay daha var. 1 ay sıcak eyaletlerde gezmeyi düşünüyorum. Araba kiralayıp otel rezervasyonlarımı sunacağım. Sizce bu durumda girişte problem yaşar mıyım
Kısa süre içinde tekrar giriş yapmanızın nedenini sorgulayabilirler. Ben 17 Ekim’de çıkış yapıp 5 Kasım’da yeniden gitmiştim. Bunun sorgulanabileceğini öngördüğüm için, tekrar geliş sebebimi açıklayan kısa bir yazı hazırladım. Yazıda, önceki gelişimde 1 ay kaldığımı, sağlık nedeniyle çıkış yaptığımı, ancak oğlumun 23 Kasım’da PA maratonunda koşacağı için ona destek olmak amacıyla yeniden geldiğimi belirttim. Ayrıca, 20 gün sonrasına ait dönüş biletimi de ibraz ettim. Görevli yazıyı dikkatlice okudu ve ikna oldu.
Kısacası, tekrar girişinizin makul ve belgelenebilir bir nedeni varsa sorun yaşanacağını düşünmüyorum.
-
B1/B2 vizesi ile dil eğitimi/İngilizce dersleri alabilir çocuğunuz, ancak yalnızca yarı zamanlı eğitim-haftada 18 saatin altında olması gerekiyor. Dil okullarında veya üniversitelerin İngilizce enstitülerinde kısa, derecesiz ESL/dil programlarına kaydolabilir. Haftada 18 saatten fazla programlar için F-1 öğrenci vizesine ihtiyacı olacaktır. İnternette araştırma yaparken “Intensive English Programs (for B1/B2 visas)" or "Vacation English” anahtar kelimeleri arayabilirsiniz, “non-credit seminer” adı ile farklı kurslar bulabilirsiniz.
-
@MySea biliyorum tesekkurler , zaten bu konuyu oldugu gun haber aldim o sebeple sormak istemistim , deneyimleyen varsa diye .
-
Çok kısa aralıklarla iki girişim oldu. Son çıkışımdan 19 gün sonra tekrar ABD’ye geldim.
Görevlinin soru soracağını tahmin ettiğim için, pasaportu verirken önceden hazırladığım notu da uzattım:I visited last month and stayed for a month, then returned to Turkey for my medical checkup.
I'm back now because my son is running in the Philadelphia Marathon.
I want to watch and support him.
I have a return ticket.Kağıdı dikkatle okudu, ardından “Bagajda gıda var mı, yanınızda para var mı” diye sordu.
“Çay ve Türk kahvesi var ama para yok” dedim.
Pasaportu ve kağıdı geri uzatırken, “Tamam, iyi geziler” dedi.Seyahat amacımı dürüstçe açıklamak çok rahat geçmemi sağladı.
-
Merhabalar herkese, ben 21 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Bu sene 4. Sınıfa geçiyorum ve seneye okulum bitecek diye umuyorum. Yaklaşık 1 ay önce DS-160’ı doldurup başvuru yaptım turist vizesi için, orda tekrar okuma gibi bir planım veya isteğim yok o yüzden turist vizesini seçtim.
Az çok her şeyi öğrendim araştırmalarımla, izlediğim videolarla ama benzer tecrübesi veya tanıdığının geçirdiği bir tecrübesi olanlar varsa diye danışmak istedim.
Benim mülakatım 26 Eylül’de şu an, yaklaşık 5 gün gibi bir süre kaldı. Türkiyede öğrenci olarak turist vizesi almaya çalışanlara yaklaşımları nasıl? Neler soruluyor? Klasikleşmiş sorulardan farkı ne oluyor acaba?
Resmi olarak bir işte çalışmıyorum daha ama online freelance iş yapıyorum yazılım odaklı, aylık 2500$ kazancım var şu an ve bunun bir artı olacağını düşünüyorum ama bunu mülakatta nasıl sunabilirim belge sormadıkları için genel olarak? Herhangi bir tavsiyesi veya önerisi olan varsa çok güzel olur.
-
B1/B2 mülakatı için aile randevularımız sistem değişikliği sonrası bölündü, nasıl birleştirilir? (ais-usvisa-info → usvisascheduling)
Merhaba, biz aile olarak eski ais-usvisa-info.com üzerinden ABD vizesine grup halinde başvurmuştuk ve tek hesap altında aynı gün aynı saatte randevumuz vardı. Sistem usvisascheduling.com’a geçince herkesin hesabı ayrıldı, ben de randevuları öne çekebildim ama her biri için ayrı ayrı boşluk bulup tek tek işlem yapmak gerekiyor. Bu cok riskli ve cok zahmetli.
Şu an randevu günü aynı olsa da saatler farklı. Bununla ilgili olarak site üzerinden destek talebi (request case) açtım ama durumu bir türlü anlamıyorlar. Acaba bu yeni sistemde tüm başvuruları tek bir kişinin hesabı altında “group application” şeklinde birleştirmek mümkün değil mi? Aynı sorunu yaşayan oldu mu, nasıl çözdünüz?
-
@snowwoman Merhaba , Amerikaya yeni pasaportunuzla birlikte delik açılan Amerika vizenizin olduğu pasaportla giriş yapacaksınız. Türkiyeden çıkarken Türk polisler sorguladı iki pasaportu 😂 Amerikada girişte geçerli vizemi ve yeni pasaportumu istedi görevli. 2022 de giriş yaptım hiçbir problem yaşamadım.
-
@Müberra-Dikici Merhaba ben de şunu merak ediyorum rezervasyon yaptırıp çıktısını aldıktan sonra iptal ettiğimizde görevliler sadece çıktıya mı bakıyorlar? Gerçekten rezervasyon olup olmadığını kontrol ediyorlar mı ?
-
Merhabalar benim acil bir sorum olacak yanit alabilirsem cok sevinirim . Annem babam suan Ankarada turist vizesi gorusmesinden olumlu olarak ciktilar cok sukur ancak gorevlilerin fotograflarini almadiklarini ciktiktan sonra farketmisler. Su halde fotografsiz nasil vize basacaklar ? Bu durumda ne yapmalilar ? Tesekkur ederim
-
-
B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları
-
merhaba, istanbul özelinde vize görüşmesinde konsolosluğa araç anahtarıyla girebiliyor muyuz? tek başıma gideceğim telefon cüzdan gibi kişisel eşyaları emanetçiye mi bırakabiliriz? yakın zamanda araç anahtarıyla giren var mıdır?
-
Araç anahtarında sorun yok.
-
Esimin dogumu sebebiyle annem ve kayinvalideme vize almak istedik. Birer hafta arayla Ankara'da vize randevusu aldik. Ikisine de benzer sorular sordular: Kimin yanina gidiyorsun, oglun/damadin nerde yasiyor ve ne is yapiyor, kac cocugun var. Ikisinin de vizeleri onaylandi. Oncesinde North Carolina senatorune mail atip, durumumu anlatip referans olmalarini istemistim. Bana bir form yollayip oraya randevuya gidecek kisilerin bilgilerini ve ne icin vize almak istedilerini belirten bilgileri girmemi istemislerdi. Yaptilar mi bilmiyorum, konsolosluga mail atip vize talebinin "dogru ve dikkatli" bicimde degerlendirilmesini istedilerini belirten mail atacaklarini soylediler. bunun vizelerin onaylanmasina etkisi tam oalrak ne kadar olmustur, bilmiyorum.
-
Bugun ailemin (3 kisi, annem babam, erkek kardesim (30 yasinda) ) Ankara'da B2 vize mulakati vardi. Mal varliklari, işleri, yesil pasaportlari ve yurt disi seyahatleri olmasina ragmen, ayrica ben de defalarca ABD'ye gitmis gelmis olmama ragmen, tum finansmani da saglayacagim belliyken red verdiler.
Bundan daha acı olani, defalarca kez yeni DS-160 formlarina gore degerlendirilmek istediklerini soylemelerine ve rica etmelerine ragmen pasaportun arkasinda yine sisteme aylar aylar once girili olana gore isleme almislar. Durumu fark eden kardesim vize konsolosuyla gorusmeden once parmak izi ve pasaport yerinde de , kisacasi her adimda tekrar soylemis ama nafile.
Mulakat sirasinda bile soylemisler. 2 haftalik gezi plani, seyahat durumlari, is durumlari her sey cok degismisti ve onay alma ihtimali cok cok daha yuksekti. Ama dikkate almamalari beni cok ama cok caresiz hissettirdi ve uzdu.
Daha iyi muamele gordugumuz bir ulkede yasamak isterdim acikcasi.
Bilenler varsa lutfen soylesin, Istanbul'da daha az sıklıkla mi randevu aciliyor?
Yılmadık, bir daha basvuracagiz en yakın zamanda. Vize memuru lutfen daha iyi dayanaklarla tekrar hazirlanin ve sansinizi deneyin demis. Cunku bir bucuk dakika kadar pasaportlari almis ve mikrofonu kapatip meslektasiyla tartismislar durumu, ondan sonra klasik geri donmeme suphesi kagidini (214b) vermisler.
Cok sinirimi bozdu bu durum arkadaslar.
-
@kadirkoc Hiç panik yapmadan direkt konsolosluğu arayın hocam, ekrandan kontrol ederek bilgi veriyor randevunuzun geçerli olup olmadığıyla ilgili
-
@Yasin-Arık, içinde söyledi: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları
Bugun ailemin (3 kisi, annem babam, erkek kardesim (30 yasinda) ) Ankara'da B2 vize mulakati vardi. Mal varliklari, işleri, yesil pasaportlari ve yurt disi seyahatleri olmasina ragmen, ayrica ben de defalarca ABD'ye gitmis gelmis olmama ragmen, tum finansmani da saglayacagim belliyken red verdiler.
Bundan daha acı olani, defalarca kez yeni DS-160 formlarina gore degerlendirilmek istediklerini soylemelerine ve rica etmelerine ragmen pasaportun arkasinda yine sisteme aylar aylar once girili olana gore isleme almislar. Durumu fark eden kardesim vize konsolosuyla gorusmeden once parmak izi ve pasaport yerinde de , kisacasi her adimda tekrar soylemis ama nafile.
Mulakat sirasinda bile soylemisler. 2 haftalik gezi plani, seyahat durumlari, is durumlari her sey cok degismisti ve onay alma ihtimali cok cok daha yuksekti. Ama dikkate almamalari beni cok ama cok caresiz hissettirdi ve uzdu.
Daha iyi muamele gordugumuz bir ulkede yasamak isterdim acikcasi.
Bilenler varsa lutfen soylesin, Istanbul'da daha az sıklıkla mi randevu aciliyor?
Yılmadık, bir daha basvuracagiz en yakın zamanda. Vize memuru lutfen daha iyi dayanaklarla tekrar hazirlanin ve sansinizi deneyin demis. Cunku bir bucuk dakika kadar pasaportlari almis ve mikrofonu kapatip meslektasiyla tartismislar durumu, ondan sonra klasik geri donmeme suphesi kagidini (214b) vermisler.
Cok sinirimi bozdu bu durum arkadaslar.
'Bundan daha acı olani, defalarca kez yeni DS-160 formlarina gore degerlendirilmek istediklerini soylemelerine ve rica etmelerine ragmen pasaportun arkasinda yine sisteme aylar aylar once girili olana gore isleme almislar. Durumu fark eden kardesim vize konsolosuyla gorusmeden once parmak izi ve pasaport yerinde de , kisacasi her adimda tekrar soylemis ama nafile.'
bu kismi anlayamadim ben , aileniz daha once vize gorusmesine girip red mi aldi? neden yeni ds160 formu dolduruldu eger red vs olmadiysa oncesinde. Talihsiz olmus .Gun bulma konusunda belli araliklarla bakarsaniz 1 hafta sonrasina bile gun bulabilirsiniz ben annem icin formu gecen hafta doldurmaya basladim bu hafta gorusmeye girecek kendisi.
-
Merhaba, annem için Şubat 2025'te İstanbul'dan 2026 yılına mülakat randevusu almıştım. 2 kez kendim öne çekerek 2025 Eylül'e güncelledim. 22 Eylül pazartesi görüşmeye girdi ve şükür vizesi onaylandı. Annem emekli öğretmen (yeşil pasaportu var), çalışmıyor, tek çocuğu var, bende Kanada'da yaşıyorum. Bu sebeplerle riskli bir profil olacağını düşünmüştüm. Buradaki ebeveyn red deneyimlerini okudukça da stres yüklenmiştim. Ben DV lottery'den Green Card aldım. Henüz kart elime geçmedi fazla detaya girmek önerilmediği için bu konuyu memur açmazsa, bilgi vermemesini söylemiştim. Annemle aşağıdaki diyaloglar yaşanmış.
-Nereye seyahat etmeyi düşünüyorsunuz?
New York ve Miami (DS160 formundaki yanıtımız farklıydı)
-Çalışıyor musunuz?
Hayır, emekli öğretmenim.
-Eviniz var mı?
Evet
-Daha önce yurt dışı seyahatleriniz var mı?
Evet, diyerek gittiği Avrupa ülkelerini saymış ve o esnada pasaportunu vermiş, kısaca incelemiş memur.
-Çocuğunuz var mı?
Bir kızım var, Kanada'da yaşıyor.
-Kiminle seyahat ediyorsunuz?
Arkadaşlarımla.
-Arkadaşlarınızın vizesi var mı?
Evet var.Herkesin görüşmesinin olumlu sonuçlanmasını dilerim.
-
@ecetinus Annenizle benzer profildeymişiz, ben de çok kolay almıştım. Nice güzel seyahatleri olsun

-
@ecetinus, içinde söyledi: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları
Merhaba, annem için Şubat 2025'te İstanbul'dan 2026 yılına mülakat randevusu almıştım. 2 kez kendim öne çekerek 2025 Eylül'e güncelledim. 22 Eylül pazartesi görüşmeye girdi ve şükür vizesi onaylandı. Annem emekli öğretmen (yeşil pasaportu var), çalışmıyor, tek çocuğu var, bende Kanada'da yaşıyorum. Bu sebeplerle riskli bir profil olacağını düşünmüştüm. Buradaki ebeveyn red deneyimlerini okudukça da stres yüklenmiştim. Ben DV lottery'den Green Card aldım. Henüz kart elime geçmedi fazla detaya girmek önerilmediği için bu konuyu memur açmazsa, bilgi vermemesini söylemiştim. Annemle aşağıdaki diyaloglar yaşanmış.
-Nereye seyahat etmeyi düşünüyorsunuz?
New York ve Miami (DS160 formundaki yanıtımız farklıydı)
-Çalışıyor musunuz?
Hayır, emekli öğretmenim.
-Eviniz var mı?
Evet
-Daha önce yurt dışı seyahatleriniz var mı?
Evet, diyerek gittiği Avrupa ülkelerini saymış ve o esnada pasaportunu vermiş, kısaca incelemiş memur.
-Çocuğunuz var mı?
Bir kızım var, Kanada'da yaşıyor.
-Kiminle seyahat ediyorsunuz?
Arkadaşlarımla.
-Arkadaşlarınızın vizesi var mı?
Evet var.Herkesin görüşmesinin olumlu sonuçlanmasını dilerim.
Annem yarin vize gorusmesine girecek.beni tek endiselendiren hic calisma gecmisi olmamasi ve kendisine ait bir mulk vs olmamasi Turkiyede suan. Ben ve abim abd de greencardli olarak bulunuyoruz. Bizi gormesi ve torunlarini gorebilmesi icin vize almasini istiyoruz bakalim yarin sabah olumlu/olumsuz sonucu yazacagim buraya. Kendisi yesil pasaport sahibi avrupaya gitmisligi mevcut ama turkiyede bi baginiz yok gibi algilarlar mi diye endise icindeyim.
-
@kadirkoc bir kaç önce arkadaşım benzer durumdaydı, yeni sistemde sadece kendisi görünüyordu, eşi ve çocuklar görünmüyordu, sıkıntı olmamış mülakata girmişti.
-
@sefa238 bizim de benzer bir durumumuz var.. 2-3 hafta öncesine kadar eşim ve çocuklarımın başvurularını göremiyordum. sonrasında epey bi uğraşıp önce eşimin sonrasında da yeni mailler tanımlayarak çocuklarımın randevu sayfalarına ulaşabildim. Fakat bu esnada kendi başvurumu 2 kez öne aldım ama haliyle ayrı hesaplar olarak yeni sisteme aktarılan aile üyelerimin mülakat tarihleri geride kaldı. yakın bir zamanda mülakatımız var. bakalım kapıda ne gibi süprizler bekliyor bizi
-
Herkese merhabalar
Nihayet bu mesajı yazacağım o gün geldi..
Bugün yani 26 eylülde Ankara’da randevumuz vardı. Benim 08:15 de eşim ve 2 oğlumun ise 09:45 de görüşmemiz vardı.
Konsolosluğa 07:30 gibi gittik, yaklaşık 250 kişilik çok uzun bir sıra vardı. Herkes çok erkenden gelip sıraya girmişti. Yanımızda çocukları görünce ve özellikle havadan dolayı da çocuklar üşüyünce en öne kadar geçtik.
Yanınızda elektronik bir şey olmasın, diğer şeyler standart kontrol sonrası geçebiliyor. Ben mesela kol saati ve araba anahtarıyla kontrolden geçtim.
İçeri girdik ve önce pasaport arkalarına randevu saatlerini gösteren stickerlar yapıştırıldı. Ardından pasaportlarımız sisteme işlendikten sonra bir bankoya yönlendirildik. Orada ki görevli formda hata var mı vs bakıyor ve düzeltiyor. Bizim formda Türkçe karakterlerle ilgili sorun olduğu için hemen düzeltti ve 1 foto istemişlerdi onu sisteme yükledi.
Ardından hemen yan bankoya hiç sıra beklemeden geçtik ve parmak izlerini verdik. Yine sempatik tavırlarla geçti. Çocuklar küçük oldukları için parmak izi vermediler. Ama görevli kadın çocuklarla zaman geçirip, sizlerin de parmak izini alayım diye çocukların parmaklarını da şakasına cihaza koydurup çocuklarla birlikte gülüştüler. Tabi bunlar görüşme öncesi moral oldu. Tekrardan hiç beklemeden bir bankoya geçtik. Esmer , uzun boylu, gözlüklü bir bayan geldi ve mülakatı Türkçe yapmak istediğimizi söylediğimiz için tercüman çağırdı.
Klasik sorular geldi;- neden gitmek istiyorsunuz?
- bir çok ülke gezdik sıra Amerikayı gezmeye geldi dedik
- ne iş yapıyorsunuz?
-ben öğretmenim , eşim de polis Memuru olduğunu söyledi
Sonra eşime bakarak kaç yıldır çalışıyorsunuz dedi? Bu arada eşimin polis olduğunu duyunca direk vizeyi verdi gibi oldu:) - ben 17 , eşim 7 yıldır görevde olduğumuzu söyledik
- benim devlette mi özelde mi olduğumu sordu
- devlet okulunda olduğumu söyledim.
Benim eski pasaportumda çok sayıda vize olduğu için özellikle Hindistan vizesini görünce Çİn ya da Rusya’ya gittiniz mi diye sordu
Sanırım gitmiş olsaydım işimiz zor olacaktı.
Hayır dedim tabiki
En son ne zaman yurt dışına çıktınız dedi - geçen hafta Zürih’e gitmiştim onu söyledim ama gezmek yerine bir iş için gittim dedim.
Orada biraz takıl, ne iş yapmaya gittiniz gibilerinden sordu bu sefer,
Bende bir arkadaşım iş kurmuştu onu ziyarete gittim dedim.
Daha önce abd vizesine başvurdunuz mu diye sordu.
Ben 2013 yılında red almıştım ama o zaman bekar olduğumu ve şartlarım çok farklıydı dedim.
Sanırım dürüstçe cevap verdiğim için çok da takılmadı ve bankonun camının altından bir kâğıt uzattı. Daha önce ki deneyimimde de aynısı olmuştu ve kağıt verince olumsuz olmuştu. Bu sefer yine kağıt uzatınca, elimize dönerek sanırım olumsuz oldu dedim. O sırada kadın gülerek vizeniz hayırlı olsun dedi. Tabi bi anda gelen o rahatlık tarif edilemez
Dışarı çıkınca sıra çok daha uzamıştı ve herkes bize bakarak nasıl geçti diye sordu.
Biz de mutlu cevap verince moral oldu herkese, umarım o kadar soğukta bekleyen ve resmen çile çeken herkes vizesini alır.
Bu arada biz yeşil pasaportluyuz
Avrupa da bir çok ülkeyi birlikte gezdik
Eşimi daha öncesinde ilk evlendiğimiz de Hindistan’a götürmüştüm
İngiltere ya da Kanada vizemiz yok
Götürdüğümüz hiç bir evrağa bakmadılar
Size tek bir şey söylemek istiyorum; orada ki kişiler sadece geri gelmenize inansın o kadar. Hiç bir şey önemli değil, formaliteden sorular soruluyor.
Bu arada yan taraftan kimseyi duyamıyorsunuz ve o kadar hızlı ilerliyor ki içeride işlemler , kimin vize alıp almadığını anlamanız da imkansız hale geliyor.
Biz çok mutluyuz darısı isteyen herkesin başına
Yaklaşık 2 dakika sürdü ve vizeniz onaylandı dedi.
-
@berki olayı şöyle çözdük; gizli soruda oğlum için dedesinin adını sormuştu, ancak bir türlü cevabı kabul etmedi. Sonra şöyle bir şey yaptım, benim, eşimin ve diğer oğlumun gizli soruları farklıydı ve onların cevaplarını yazdım, ilginç bir şekilde eşiminiz gizli sorusunun cevabı uydu.
Tek sorun şu ki cevapların birbiriyle alakası olmamasıydı:) sanırım yazılımsal bir sorun yaşandı ama sorunu çözdüğüm için gerisini çok önemsemedim. -
@kadirkoc tebrikler hayırlı olsun
-
@kadirkoc gözünüz aydın, hayırlı olsun.
-
@trainee Umarım kolayca almıştır anneniz.
-
@ecetinus, içinde söyledi: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları
@trainee Umarım kolayca almıştır anneniz.
maalesef red aldi , bekliyordum bu sonucu vatandasligimi alinca tekrar basvuracagiz
-
@trainee tüh çok üzüldüm. Gelecek sefere

-
@Az021 merhabalar abi benim randevum 9 ayın 25'inde idi 9 ayın 24'ünde acil olarak apandisit ameliyatı oldum ve ben de sizin gibi acil durum talebinde bulundum randevu istedim bana 10 ayın 2'sine randevu verdi saat 9.30'a 10 ayın 1'ine de randevu teyidimi almama eğer olmadığın takdirde randevumun iptal olacağını söylediler şimdi sistemden baktığımda hala randevu teğetine erişemiyorum sizde de böyle bir sıkıntı oldu mu siz nasıl randevunuzu aldınız sistem üzerinde
-
@mücahit0028 benim talebim onaylaninca ağustos ve eylül aylarında farklı günlerden 13-15 gün açık tarihler vardı. Bende kendime uygun bir günü seçip onayladım. Randevu değişikliği onay maili geldi. Yanlış hatırlamıyorsam bir hafta süresi vardı . O kadar
Benzer Başlıklar
161
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k