Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @betülkya Yok zate şu numara ile sizin mülakat alma şansınız %100 diye düşünüyorum ben harbi sizin dosyanızda bir sorun çıkıcağına ben inanmıyorum ankara bi zahmet 1000 altı numaraya versin mülakatı ya ::D:

Yani Tüm sene uyumayı düşünmüyorsa vermeliler 😅

• @Ekto-Oktan umarım bekliyoruz heyecanlıyız :)) umarım herkes en kısa zaman da alır

• Şimdi hayatımın en kritik kararını almak üzereyim. Asya ülkelerinden birinden 1 yıllık öğrenci oturumu alırsam bu süre içerisinde de gerçekten dil okuluna gidip eğitim alacağım yani 1 yıl orada yaşayacağım bu süre zarfında case number’ım cut of olursa mülakata orada girmek için gerekli mailleri atacağım bu şekil şansım nasıl olur? Cevaplayabilecek olan varsa şimdiden teşekkür ederim.

• @Murat-Dündar oturum alma koşullarını sagliyor musunu? ögrenci/dil kursu oturumu yeterli olur mu mulakat icin?
    Mantikli gibi ama arastirmalarinizi cok iyi yapmanizi oneririm.

• Bu ileti silindi!

• Yüreğinde Amerika sevdası olan herkese günaydın

• @MKA yani chat gpt den biraz araştırdım gerçekten de eğitime katılırsan göstermelik oturum alıp ülkeden ayrılırsan olmaz ama derslere katılırsan devamsızlık sorunun olmazsa yani onları gerçekten dil öğrenmeye geldiğini ikna edebilirim gibi.

• @mertq abartma hacım sende😂

• @Murat-Dündar Manifest yapıyorum hocam 😂

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@mertq Mert , senin bu mesajın bugünlerde tamda bana çok uygun. Sabah sabah çok gülümsettin. Memlekete İstanbul'dan selamlar.

• @redsat2000 Eyvallah abi, aleykümselam.

• Selamlar herkese mutlu pazarlar dilerim neşeniz daim olsun

• Merhabalar merak ettigim bir konu KCC maillere donerken en yeniden eskiye dogru mu gidiyordur yoksa eskiden yeniye dogru mu

• Nereden nereye gittiğini bilmiyorum ama bir çok mesajı yapay zeka yazıyor gibi otomatik cevaplar geliyor ..Birinin okuyup değerlendirip cevap yazdığı mailler çok az belki de hiç yok...En azından dosya taşıma süreçlerinde yanıtlanan mailler için...

• ⭐⭐⭐⭐

@iibrahimd kcc de bu emaillere dönüş yapan memurlar var, altta isimleri yazar. Bence hepsinin tarzı nasılsa öyle yapıyorlardır, bununla ilgili bir kuralları olduğunu sanmıyorum ama bilemeyiz sanki yine de :))

• Arkadaşlar malum konudan sebep bazı arkadaşlar muhtelif ülkelerde oturum iznine ihtiyaç duyma durumu var. Benim tam hakim olmadığım ama detaylarını araştırabileceğiniz bir öneri sunmak istiyorum:

Taylandda muay thai kursuna kayıt olup oturum izni alınabileceği hususunda bişeler görmüştüm dilerseniz sizde bi araştırın derim. (Basit bir google araması ile bir sürü şey çıkıyor) Belki diğer yöntemlerden kıyasla ucuza ve kolaya gelebilir diye düşünüyorum. Araştırılmasında fayda olabilir

• Herkese iyi günler kutsal vatan sevdalıları 🇺🇸

• @swadze şuan en kolay ve en kısa sürede oturum alınabilecek ülkeler latin amerika ülkeleri. Uruguay, paraguay, arjantin gibi. Yaklaşık 30-45 gün içerisinde oturum alınabiliyor ve şartları inanılmaz derecede kolay

• Merhaba, benim numarama yakın olup Ankara’da mülakat almış birileri var mı acaba? yada Ankara’da şuan kaçlar alındı bunu nerden görebilirim, Excel tablosunda yeşili kısımdayım anlayamadım bilgilendirirseniz çok sevirinirm 🙏

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

164

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |