Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar iyi günler, Mülakat deneyimlerini baştan sona kadar okumaya başlıycagim ancak 2025 ten geriye dogru mu gitmeliyim yoksa gecmisten gunumuze mi gitmeliyim acaba birazcik gereksiz bir soru gibi olucak ama 2020 ve sonrasi tecrubeleri okumam yeterli olur mu?

• ⭐⭐⭐⭐

@iibrahimd, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Merhabalar iyi günler, Mülakat deneyimlerini baştan sona kadar okumaya başlıycagim ancak 2025 ten geriye dogru mu gitmeliyim yoksa gecmisten gunumuze mi gitmeliyim acaba birazcik gereksiz bir soru gibi olucak ama 2020 ve sonrasi tecrubeleri okumam yeterli olur mu?

Bangkok deneyimlerini okumak isterseniz, 2024 öncesi yıllarda bulunmuyor. Viyana ve Hong Kong için 2023’te paylaşımlar var, ancak Bangkok için yok. 2024 ve 2025 yıllarını okumanız yeterli olur. Tüm deneyimleri okumak isterseniz 2023 ve 2022 yılını da ekleyin tabi. Yeniden eskiye doğru gitmekte fayda var.
    Okudukça insanların yaşadığı zorlukları, bu vizeyi almak için verdikleri çabayı ve forumdan ne kadar çok faydalandıklarını göreceksiniz. Keyifli okumalar 😉

• @Serapp Çok teşekkür ederimm

• @iibrahimd Bangkok mülakat deneyimlerini tek bir pdf te toparlayan bir kullanıcı vardı. Onu bulursam linkini ileteyim. Siz de denk gelirsiniz belki okurken. O baya faydalı olmuştu bana.

• @MKA https://yesilkartforum.com/forum/post/503750 bu postu kastettik galiba, yer imlerine ekleyebilirsiniz...

• Herkese selam.
    Daha önce yazılanları okumuşsunuzdur. Dosyamı hong kong sonra viyanaya taşımıştım. Dosya sorgulama da karar sonrası Ankara görünüyordu. Tekrar durumunanlatan mail attım ve 6 gün sonra cevap geldi. Kcc şuan durum inceleniyor diye döndü. Direk giremezsiniz vs demedi ve dosyanın yerini söylemedi. Yeni cevap gelirse tekrar yazacağım.

Thank you for your inquiry.

We are currently reviewing your request.

• @mertq heves kırmak gibi olmasın başımdan geçen bir durumu aktarmak isterim. 2022 yılında eşimle Yunanistan üzerinden kısa süreli schengen alıp Rodos’a gittik. Yaklaşık bir sene sonra turist vizesi görüşmesine gidip haliyle red aldık. Tekrar 2023 Eylül ayında Yunandan kısa süreli vize alıp Sakız, Samos ve Almanya seyahati yapıp dönüşünde 6 aylık UK vizesi ilavesi ile 2024 Mart ayında Londra seyahati gerçekleştirdik. 2024 Haziran başlangıç olan 3 aylık İtalya schengenimiz pasaportumuzda olmasına rağmen 2024 Mayıs ayında tekrar turist vizesi mülakatına katıldık ve tekrar red verdiler. Umarım senin vize durumun olumlu sonuçlanır 🙏🏻

• @hasaanemree Değerli vaktinizi ayırıp tecrübelerinizi paylaştığınız ve güzel dileklerinizin için size teşekkür ederim. Umarım Dv2026 sonucunuz en kısa sürede olumlu sonuçlanır. 🙏🏻

• merhabalar. eğer sıra gelirse ve gidebilirsem houston’a gitmeyi düşünüyorum. gitmeden önce ehliyet almak mantıklı mı yoksa orada almak mı mantıklı bilgisi olan var mı?

• size kesin sıra gelir bence

• @cleszi orada almak mantıklı çünkü her şekilde ehliyet alıyorsunuz. Hatta Amerikada eyalet değişirse bile yeniliyorsunuz diye biliyorum

• ⭐⭐⭐⭐

@cleszi Araç kullanmayı bilmiyorsanız ve burada Türkçe konuşarak, kurslara giderek daha rahat öğrenirim orda bir de bunun stresini yaşamayayım derseniz burada ehliyet almayacak olsanız bile araç kullanmayı öğrenebilirsiniz. Eğer gittiğiniz ilk günler veya haftalarda orada araç kiralayacasanız Türk ehliyetine ihtiyacınız olacak. Gitmeden buradan da ehliyet almalısınız o zaman. Yani kendi şartlarınıza ve planlarınıza göre karar vermelisiniz.

• @aysegul teşekkür ederim cevaplarınız için..

• @betülkya O Nasıl bir case numarası ya gözlerim beni mi yanıltıyor yoksa 1k dan bile düşük bir case numarası mı okudum az önce ben eğer öyleyse hayatınızdaki tüm şansınızı bunun için mu kullandınız yoksa özel bir sırrınız mı var

Harbi çok iyi numara ya yemin ederim şaşırdım :))

• @Ekto-Oktan çok manifest yaptık sanırım ondan tuttu maşşallah diyelim sıkıntı çıkmasın 🙂

• Yeni bülten ne zaman artık ya heyecanla bekliyorum

• ⭐⭐⭐⭐

@Eyupp bekliyoruz bakalım, şuandan pazartesiye kadar yolu var, inşallah çok bekletmezler 🙂
    Biran önce açıklansın ki kasımda kim mülakat verecek, ne kadar verecek, ankara mülakat verecek mi kasıma, dosya taşımış olanlara taşıdıkları yerlerde mülakat tanımlanacak mı vs vs.. bülten açıklansa da bunların hepsinin cevap bulması hızlansa artık..

• Bu ileti silindi!

• @betülkya 🧿🧿

• ⭐⭐⭐⭐⭐

bu başlıkta süreç ile alakalı soru sorup, soru cevaplayanlar için hazırladığımız sürprizler ile yakında karşınızdayız..

"sohbet" kelimesinin anlamını idrak konusunda yaşanan sıkıntılar için de tdk ile yakın dirsek temasımız sürmekte.
    ısrarla "DV2026 süreçlerindeki soruları / bilgiler / gelişmeler için bu başlığı kullanmayın" dememize rağmen kullanılması; bizleri de hayrete düşürmekte, sebeplerini araştırmaya itmektedir.

bu çabaların karşılığı olarak da, her sene yaptığımız gibi ısrarla bu başlığı kullanan arkadaşlarımıza güzel sürprizlerimiz olacak.
    içlerinden şanslı arkadaşlarımızı 30 eylül 2026'ya kadar forumdan uzaklaştırıp, süreçlerini forum kurallarının olmadığı daha yalnız bir yerde geçirmelerini sağlayacağız.

işin en güzel tarafı da, bunun için hiçbir ücret talep etmeyeceğiz!!

sevgilerimizle
    yeşilkartforum üyelik ve yan haklar birimi

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.4k

| | | |