Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ATS16 ayriyeten şunu da fark ettim gönderdiğim form üzerindeki adreste SELECTİVE SERVICE SYSTEM PO BOX 94637 Palatine, İL 60094-4637 yazıyor ama bana online da yazan adres şu Selective Service System
    P.O. Box 94739
    Palatine, IL 60094-4739 ben form üstünde yazan adres 637’e gönderdim yanlış mı gönderdim acaba sadece tek fark box olarak 637 ile 739 olması sitede de yazıyor 739 olan adres forumda ise 637 olan ne yapayım sizce tekrar
    739 a ayrı form mu göndereyim acaba teşekkürler bilgi için

• Merhabalar birkaç sorum olacak,

• Henüz ilk girişimi yapmadım, ABD'de orduya başvurmayı düşünüyorum, SSS başvurusunun online yapılabileceği söylenmiş, SSN'im olmadan şimdiden başvurayım mı dersiniz yoksa ilk girişimi yapıp SSN'imin gelmesini beklemem daha mı iyi olur? (SSN ve Green Card'ımızı henüz almamışsak neye göre identify edileceğiz?)
    • Şimdiden başvurayım mı yoksa en yakın military recruitment ofisine gidip onların yönlendirmesiyle bu SSS başvurusunu yapmam mı daha doğru olur? Yani madem orduya başvuracaktın neden SSS doldurdun, gibi bir problemle karşılaşır mıyım? Orduya başvuracak olanların SSS başvurusu farklı mı ilerliyor?

• @ugurbocegi Girisinizi yapin, ssn’iniz gelsin, kaydinizi yapin, sonra askeriye basvurularinizi yapabilirsiniz. Ben aynisini yaptim.

• Bu ileti silindi!

• abd park time askerlikte asvap testini ortalama puan aldığımız zaman hemşire olmak istediğimizde hemşire olur hastanede işe başlayabiliyormuyuz nasıl oluyor ben anestezi hemşiresi okumayı istiyorum askerde bu mümkünmüdür.
    Nekadar eğitim ala biliyoruz

• Merhaba, ülkeye girişimizin 49. günü ve hala SSS kaydı yap(a)madım. Çünkü internetten kayıt daha kolay diye postayla uğraşmak istemedim fakat SSN'im bir türlü sistemlerine düşmedi. Ben de bir yerde sistemlerin güncellenmesi 1-2 ayda bir oluyor diye gördüğüm için beklemek istedim. Bir türlü sistem güncellenmediği için artık yarın gidip postalayacağım, haliyle 50. gün olmuş olacak. Bu büyük bir sorun yaratır mı? FAFSA burslarını etkiler mi?

• Arkadaşlar merhaba,
    2023 yılında Work and Travel programı ile çalıştığım için SSN’im mevcut.5 Eylül’de ABD’ye giriş yapıp yaklaşık 15 gün kaldıktan sonra geri dönmeyi planlıyorum. Acaba ABD’ye giriş yapmadan önce SSS başvurusu yapmam mümkün mü? Yazacağım adresin bir önemi varmı arkadaşımın adresini yazsam sorun olur mu kartın postalanacağı adres ile aynı. Kışa doğru da Re-entry Permit başvurusu yapmayı düşünüyorum. Bunun herhangi bir sorun yaratma ihtimali var mı?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |