Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@Kübra-Kırmacı Teşekkürler 👋...

• ⭐⭐⭐

@itsahmet teşekkürler 👋

• @Flight101 hocam naptınız nasıl gidiyo iki gün oldu ama 😅

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐

@itsahmet
    Herşey güzel gidiyor..İlk iletimi yazdım evcil hayvan başlığı altında, artık deneyimleri gerekli başlıklar altında paylaşıyorum..😉

• image.jpeg
    Bu arkadaş forumdan mı acaba ,hissettim gibi 😂

• @itsahmet Konudan bagimsiz Wendy's cok alt kademe geliyor bana urunleri de guzel degil 😆

• ⭐⭐⭐

Wendy's gerçekten çok kötü.. Doordash yapsam buradan gelecek order ı iptal ederim. Yazık insanların parasına 😂😂

• Herkese selamlar burada yeniyim bir konuda düşüncelerinizi almak istiyorum. 2025 çekilişinde ben de green card almaya hak kazandım ama sıralamam 23470 bu biraz geride ve riskli bir durum, dosyamı yurt dışına taşıdım ama yine de sıra gelmeme durumu var yani anlayacağınız. Siz ne düşünüyorsunuz sizce sıra gelme durumu nedir. Bu sene 22 bin küsür sıralarda bitmesi, gelecek yıl 22 bile bine gelmeyecek anlamı taşır mı? Bu sıralama sürekli aşağı mı geliyor. İlk çıktığı zaman çok büyük sevinç yaşadım hayatımda dönüm noktası olacak yeni bir başlangıç yapıcam dedim ama şimdi de sıra gelmeyecek korkusu aldı beni. Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim herkese şimdiden teşekkürler...

• @rıdvanyrl Sorularınıza daha doğru bilgiler alabilmek için lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın. Her yılın dinamiği farklı bu yılın 23K ile sonlanması seneye kesinlikle 23K altı ile sonlanacağı anlamına gelmiyor böyle bir kesinlik yok.Dosyanızı da taşıdıysanız geriye beklemek dışında bir şey kalmıyor, tavsiyeler durum netleşmeden gelecek planlarınızı sadece Amerika özelinde yapmamanız yönünde.

• @rıdvanyrl ilerlemenın asıl sebebi ds260 doldurma oranı ve verilen vize sayısı 2024 de 52 binlere kadar ilerlerdi sizin mantıgınızla bu sene en az 50 bin olması gerekiyordu ama olmadı, panik yapmaya gerek yok ds-260 ı doldurun dosyanızı taşıyın sonrasında current olana kadar forumu okuyun ama greencard ı hiç kazanmamıs gibi hayatınıza devam edin.

• Merhabalar bir sorum olacaktı dün VFS’den pasaportumu teslim alacağıma dair mail geldi Ankara’dan alacağım ancak randevu sistemi en erken 17 Ağustos için randevu veriyor. Forumda VFS’den teslim almak için randevu detayı ile ilgili bir bilgi göremedim randevusuz giden ve alan arkadaşlar oldu mu? 17 Ağustos geç bir tarih beklemek istemiyorum çözümü nedir yardımcı olabilir misiniz?

• Hızlı bir soru: 2013 senesinde Work and Travel Programı ile Amerika'da 4 ay yaşama ve çalışma durumumdan ötürü Social Security Card ve No sahibiyim. Hala kartı atmadım, evde duruyor. Bu sebeple Amerika'ya yerleştikten sonra Green Card'ı teslim alıp SSC'yi bekler miyim yoksa elimdeki SSN hala geçerli midir?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@sencansinaygun hızlı bir cevap: sorunuzu sormanız gereken başlık burası değil.

• Merhaba, dv2025 talihlisiyim ancak case numberım 31xxx ve son yayınlanan visa bulletine göre numaralar 23k olarak kapandı. Çok üzücü bir durum kazanıp da numaranın current bile olmaması. Ben şu an amerikadayım f1 öğrencisiyim, hiç mi bir yolu yoktur? Dosyayı Afrika’ya taşıyıp orada mülakat alamaz mıyım, orada numaralar çok yüksek açıldı bütün yıl. Lütfen bu konuda bilgisi olan biri bana akıl verebilir mi? Çünkü hala şansımı kaybettiğime inanmak istemiyorum:( büyük umutlarla bekledim 1 sene boyunca.

• ⭐⭐⭐⭐

@gunnesss

Dosya numaranız EU ile başlıyorsa, 31xxx dosya numarası ile DV kategorisinde göçmen vize süreciniz bitti, bu kategori sizin için kapandı ne yazık ki. DV2027 başvuru süreci başladığında tekrar başvurma hakkınız mevcut.

Buna ilave olarak hali hazırdaki F1 statünüz veya diğer vize kategorilerine başvurarak AOS süreci ile statünüzü yönetebilirsiniz. AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak konu başlığını inceleyebilirsiniz.

• Merhaba, [email protected] [email protected] adresinden dosyanızı indirebilirsiniz diye bir mail aldım.
    Hiçbir yerde böyle bir adresten herhangi bir dosya geleceğiyle ilgili bir şey okumadım. Ancak 2 gün sonra da mülakatımız var. Sürekli bir şeyleri yeniliyorlar. Bir şeyleri kaçırmak istemiyorum. Başka bu adresten mail alan veya bilgisi olan var mı?

İçerik aynen şöyle:
    Official Emblem
    Document Notification
    We are pleased to inform you that your document is now available for download. Please click the button below to access the document.

Download Document
    Please note: The document is optimized for access via personal computers and Windows-based laptops. For optimal functionality, it is recommended to use a desktop or laptop device.

Thank you for your attention to this matter.

Sincerely,

SSA Administration

• Merhabalar, merak ettiğim için soruyorum. schengen ile uğraşmamak için mi Bangkok veya hong kong a dosya taşıyorsunuz?

• @alperalp correct, zaten ikamet veya vatandaslik istemeyen sorunsuz 3 yer var. Shengen olanlar viyana olmayanlar diger iki uzak dogu ulkesine gidiyor. Ama denemekten zarar gelmez balkan ulkesinden de mulakat Alan oldu galiba bu sene!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |