DV2025 Sohbet Odası
-
DV2025 kazananı olarak bir hayli gec kalmışsınız. Aşağıdaki iletiyi inceleyebilirsiniz, sadece Viyana ile sınırlı kalmayın vizenize kavuşmak istiyorsanız zira Viyana mevcut yoğunluğu nedeniyle dosyanıza mülakat vermeyebilir.
https://yesilkartforum.com/forum/post/488912
Diğer konsolosluklar ve iletişim bilgileri için @Demayfo’nun bu iletisindeki DV2024 mülakat deneyimini inceleyebilirsiniz. Asya’da Hong Kong’ta veya yakın zamanda Japonya’ya dosyasını taşıyan @mertcanaydin’in bu iletisini kontrol ederek şansınızı deneyebilirsiniz.
DV2025 talihlisi olarak diğer sorularınızı DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları konu başlığında sormanız gerekiyor. Bol şans!
-
Bu ileti silindi! -
YesilkartForum'da sorularınıza yanıt ve dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi aşağıdaki başlıktaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
Dv2025 kazananı olduğunuz için sorularınızı DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sormanız gerekiyor, bu başlık geneli konuların konuşulduğu sohbet odası başlığı.
Ankara için mülakata götürülecek evraklar hususunda DV2025 Mülakat Deneyimleri basliginin 1.iletisi önemli, sisteme evrak yükleme diğer vize kategorileri için.
-
@ATS16 peki, sağ olun
-
@mehmet-yücel-söğüt kardeşim bunu nerden bulabilirim Hong Kong için de var mı acaba
-
Sevgili dostlar....
1 saat sonra nickimin hakkını verip Amerika ya ilk uçuşumuza başlıyoruz...İlerleyen zamanlarda sizlerle paylaşmak üzere notlarımızı alıyoruz...
Sevgiler.... -
@Flight101 hocam kazasız belasız gidin inşallah allah yar ve yardımcınız olsun
-
@Flight101 Her şey gönlünüzce olsun inşallah 💐
-
@Kübra-Kırmacı Teşekkürler 👋...
-
@itsahmet teşekkürler 👋
-
@Flight101 hocam naptınız nasıl gidiyo iki gün oldu ama 😅
-
Bu ileti silindi! -
@itsahmet
Herşey güzel gidiyor..İlk iletimi yazdım evcil hayvan başlığı altında, artık deneyimleri gerekli başlıklar altında paylaşıyorum..😉 -

Bu arkadaş forumdan mı acaba ,hissettim gibi 😂 -
@itsahmet Konudan bagimsiz Wendy's cok alt kademe geliyor bana urunleri de guzel degil :grinning_squinting_face:
-
Wendy's gerçekten çok kötü.. Doordash yapsam buradan gelecek order ı iptal ederim. Yazık insanların parasına 😂😂
-
-
Herkese selamlar burada yeniyim bir konuda düşüncelerinizi almak istiyorum. 2025 çekilişinde ben de green card almaya hak kazandım ama sıralamam 23470 bu biraz geride ve riskli bir durum, dosyamı yurt dışına taşıdım ama yine de sıra gelmeme durumu var yani anlayacağınız. Siz ne düşünüyorsunuz sizce sıra gelme durumu nedir. Bu sene 22 bin küsür sıralarda bitmesi, gelecek yıl 22 bile bine gelmeyecek anlamı taşır mı? Bu sıralama sürekli aşağı mı geliyor. İlk çıktığı zaman çok büyük sevinç yaşadım hayatımda dönüm noktası olacak yeni bir başlangıç yapıcam dedim ama şimdi de sıra gelmeyecek korkusu aldı beni. Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim herkese şimdiden teşekkürler...
-
@rıdvanyrl Sorularınıza daha doğru bilgiler alabilmek için lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın. Her yılın dinamiği farklı bu yılın 23K ile sonlanması seneye kesinlikle 23K altı ile sonlanacağı anlamına gelmiyor böyle bir kesinlik yok.Dosyanızı da taşıdıysanız geriye beklemek dışında bir şey kalmıyor, tavsiyeler durum netleşmeden gelecek planlarınızı sadece Amerika özelinde yapmamanız yönünde.
-
@rıdvanyrl ilerlemenın asıl sebebi ds260 doldurma oranı ve verilen vize sayısı 2024 de 52 binlere kadar ilerlerdi sizin mantıgınızla bu sene en az 50 bin olması gerekiyordu ama olmadı, panik yapmaya gerek yok ds-260 ı doldurun dosyanızı taşıyın sonrasında current olana kadar forumu okuyun ama greencard ı hiç kazanmamıs gibi hayatınıza devam edin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum