Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @kıvanç inşallah kısa sürede gelir

• NVC'ye tüm gerekli dosyaları submit ettim. Ne kadar sürede DQ olur? F2A

• @calido sorunuza cevap veremeyecem ama merakımdan soruyorum priority date ne zamandı sizin?

nvc aşamasına geldikten sonra çok uzun sürmüyor diyorlar ama hayırlısı ben hala uscis'in dosyamı incelemeyi bitirmesini bekliyorum.

• @calido NVC nin sayfasinda bu hafta hangi hafta submit edilen dosyalara baktıkları biligisi var genelde 2-3 hafta geriden geliyorlar yani 1 ay içinde onayınızı alırsınız sonrası konsolosluk randevu bekleme durumu oda tahmini 3-6 ay arası kısaca yılbaşı gelmeden vize almış olma ihtimaliniz var.

• @patron3535 neden buradaki insanlar 1-2 yil bekliyor peki, orayi anlamadim...

• @huf ben 2021 temmuzda başvurdum.
    uscis çok uzun sürdü.
    2024 Ocak gibi uscis onayı gelmişti.
    ancak F2B dönmüştü, CSPA başvurdum ve 2024 Ekim onay aldım F2A için.

1 yıldır bekletiyordum süreci dosyalari yeni gönderdim.

• @calido sizin PD current o yüzden bekleme süresiniz daha az DQ olsanız bile eğer visa bulletin de current değilseniz konsolosluk randevusu gelmez. Bizim dönemin şansızları bilir biz 2 ay current olduk sonra vize bulletin geri gitti 1-2 sene daha bekledik current olmak için.

• @patron3535, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)

@calido sizin PD current o yüzden bekleme süresiniz daha az DQ olsanız bile eğer visa bulletin de current değilseniz konsolosluk randevusu gelmez. Bizim dönemin şansızları bilir biz 2 ay current olduk sonra vize bulletin geri gitti 1-2 sene daha bekledik current olmak için.

Teşekkür ederim hocam, şimdi anladım demek istediğinizi. Herkes için hayırlısı olsun, zor süreçler... Ben keyfi 1 yıl beklettim NVc start now açıldıktan sonra ancak zaten NVC bu hakkı tanıyormuş, kendilerinden de teyit almistim.

• F2A AOS yapan varmı hiç? Temmuzda case current oldu . Current oldukdan sonra ne kadar zaman beklemek gerekiyor ? 485 formundan başka gönderdiğim herşey 1 yıl 6 ay önce onaylandı . İ-485 2 yıl olucak artık eylülde .

• Yasaklı

Nihayet kızım interview için Eylül ayına çağırıldı. Uzun bir süreçti, bekleyenlere sabır diliyorum. PD 10 Jan 2022 yaklaşık 4 yıl sürdü ilk başvurudan bugüne.
    Evlilik için bekleyenler için de zor biliyorum ama evlat için beklemek bir başka .
    Herkese bol şanslar diliyorum.

• @Procedure gözünüz aydın geçte olsa sıranızın gelmesine sevindim. Süreçler çok uzun bekleyenlere sabır diliyoruz artık yapacak tek şey bu.

• @kuzeymelissa merhaba benim randevum 25 ağustos sizinde 22 ağustosmuş son gelen mailde 30 mayıs 2025 ten itibaren yenilenen bir sistem varmış profil oluşturmak gerekiyormuş sizede geldi mi eğer geldiyse üye oldunuz mu ben açıkcası ne yapacağımı bilemedim size de sormak istedim :)))

• herkese merhaba, sonunda uscis kabul geldiii çok şükür, ben eşimin bulunduğu eyaletdeki 3 senatöre mail attım, dosyamızın incelenmesi için, uzun süredir beklediğimizi söyleyerek, sonra avukatımız uscise aradığında dosyanız incelendiğini söylemişler avukat senatörün etkisi olduğunu düşünüyoruz dediler , şimdi nvc den haber bekliyorum umarım süreç uzun olmadan biter herkes en yakın zamanda kabul alır inşallah

• @kıvanç merhabalar, sizin priority date neydi acaba ve hangi service center daydi dosyaniz?

• @Oguz-Talan merhaba , ben bu tarihleri hep karıştırıyorum priority final action date vs, ama bizim başvuru tarihimiz 06.haziran.2022, alındı belgesi 08.haziran.2022, dün kabul geldi, 3 yıl 2ay oldu

• @Oguz-Talan servis center i*130 alındı belgesinde california yazıyordu sonra transfer oldumu olmadı mı bilmiyorum

• @kıvanç tesekkurler, Bizim tarihimizde 10 Aralik 2022. Bu tarihler ne zaman incelenip onaylanacak cok merak ediyoruz. Denemedigim sey kalmadi acikcasi. 2 kez senatore ulastim ama USCIS bizim tarihimiz current olmadigi icin direk reddediyor istekleri.

• dosyamız arasında 6 ay fark var, 2-3 aya geleceğini düşünüyorum, biraz daha sabır edin , bende unuttular diyordum hiç beklemezken geldi

• Yasaklı

@ruyasmr bende bunu merak ediyorum, ayrıca vize ücretini nereden ödeyeceğiz ? Bilen birileri yazarsa çok iyi olur.
    Kullanıcı oluşturduk, görüşme tarihimiz mail ile gelmişti buradan onay başvurusu yaptık . Red geldi. Nasıl bir sistem bu birileri yazarsa çok iyi olacak

• Merhaba herkese bizim F2A AOS bugün approved olundu . Kim bu yola çıktıysa inşallah sonunda bizim gibi güzel haberler almasını diliyorum ☺

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

112

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |