Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Mehmet-Fatih-Aslan eğer bir kere dillendiyse illaki bu durum tekrar gözden geçirilir.

• @dogan28 Bakalım bekleyip göreceğiz, uzun zaman var daha önümüzde.

• @Mehmet-Fatih-Aslan başvurular ücretsiz olarak devam edecek ilerleyen yillarda değişiklik olabilir.

• Arkadaşlar merhaba, Varşova'da yaşıyorum. Konsolosluk sitesinde, Lehçe veya İngilizce dışındaki belgelerin İngilizceye çevrilmesi gerektiği yazıyor. Ancak burada Türkçeden İngilizceye yeminli tercüman bulamadım. Türkiye'den online çeviri yaptırsam kabul edilir mi?

• Merhaba, Mülakat yerini Viyana'ya aldırdım. 3 Eylül'e gün verdiler. Ardından confirme etmemizi istediler. Teşekkür ettik ama ricamız olacak dedik. Tarihi daha erkene istedik. ''14 Ağustos sizin için uygun mu? ''diye dönüş aldık ve Kabul ettik. Bizim sorunumuz 3 çocuğumuzun da aşılarının olmaması. 15, 12 ve 10 yaşlarında. O tarihe kadar eksik aşılarını tamamlamalı yada orada fazlasıyla ödeme yapmalıyız. Acilen otomobilleri satmalıyız nakit temini için. vs vs.
    Viyana'da Airbnb evi için tavsiyeniz var mı? 5 kişi için.

• Ankara'ya ulaşabileceğim bir numara var mı ? Dosyam transfer edildi ancak mülakat henüz alamadım mail üzerinden yanıt vermiyorlar.

• image.jpeg

Sarı dosyaya ulasana kadar beyaz evrak hazırlık dosyasıyla yetinicez 🙂

• ⭐⭐

@Cansu-mer İlk hayırlı olsun diyen ben olmak istiyorum 🙂

• @T-C-Kubilay-Dikici insallah diyelim bakalim

• Arkadaşlar Selamlar
    soracağım soru daha önce soruldu ise affınıza sığınıyorum ben umudumu kestiğim için biraz olaydan kopmuştum fakat 15 Temmuz da mail geldi Eylülde ankaraya davet edildim. yalnız bu süreçte evlilik yaptım ds260 formunu güncellemek için [email protected] a mail attım bana mülakat tarihiniz belli olduğu için formunuz kilitli dedi. Sanıyorum Ankara ya mail atacağım Ankaraya atılacak mail adresini net bilen vardı birkaç mail adresi var emin olamadım veya telefonla çözülüyordu bu kanuda bilgisi olan varsa dönerseniz çok teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@nailyildirim

YesilkartForum'da sorularınıza yanıt ve dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi aşağıdaki başlıktaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

DV2025 kazananı olarak sorularınızı DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sormanız gerekiyor.

Sorunuzun cevabı ise aşağıdaki iletide mevcut.

https://yesilkartforum.com/forum/post/472951

• merhaba bu dosyam hala ankarada yeşil pasaportum var viyanaya dosyamı taşımak istiyorum konu hakkında bilgisi olan biri varsa ve yardımcı olabilirse çok müteşekkir olurum. o kadar çok ihtiyacım var ki yardıma. lütfen yardımcı olun.

• ⭐⭐⭐⭐

@losburchos

DV2025 kazananı olarak bir hayli gec kalmışsınız. Aşağıdaki iletiyi inceleyebilirsiniz, sadece Viyana ile sınırlı kalmayın vizenize kavuşmak istiyorsanız zira Viyana mevcut yoğunluğu nedeniyle dosyanıza mülakat vermeyebilir.

https://yesilkartforum.com/forum/post/488912

Diğer konsolosluklar ve iletişim bilgileri için @Demayfo’nun bu iletisindeki DV2024 mülakat deneyimini inceleyebilirsiniz. Asya’da Hong Kong’ta veya yakın zamanda Japonya’ya dosyasını taşıyan @mertcanaydin’in bu iletisini kontrol ederek şansınızı deneyebilirsiniz.

DV2025 talihlisi olarak diğer sorularınızı DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları konu başlığında sormanız gerekiyor. Bol şans!

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@loml

YesilkartForum'da sorularınıza yanıt ve dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi aşağıdaki başlıktaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Dv2025 kazananı olduğunuz için sorularınızı DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sormanız gerekiyor, bu başlık geneli konuların konuşulduğu sohbet odası başlığı.

Ankara için mülakata götürülecek evraklar hususunda DV2025 Mülakat Deneyimleri basliginin 1.iletisi önemli, sisteme evrak yükleme diğer vize kategorileri için.

• @ATS16 peki, sağ olun

• @mehmet-yücel-söğüt kardeşim bunu nerden bulabilirim Hong Kong için de var mı acaba

• ⭐⭐⭐

Sevgili dostlar....
    1 saat sonra nickimin hakkını verip Amerika ya ilk uçuşumuza başlıyoruz...İlerleyen zamanlarda sizlerle paylaşmak üzere notlarımızı alıyoruz...
    Sevgiler....

• @Flight101 hocam kazasız belasız gidin inşallah allah yar ve yardımcınız olsun

• @Flight101 Her şey gönlünüzce olsun inşallah 💐

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

120

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |