DV2019 bekleme odası
-
@coder tamamdır, çok net anlaşıldı şimdi, teşekkürler.
-
Arkadaşlar current olup olmadığımı nasıl anlıcam? Mail mi gelmesi gerekiyor?
-
@arnblt hangi sistem değişti benim case no 15xxx ben mülakat tarihi hala almadım endişeliyim..:(
-
@doctor abd için bu evrak gerekmiyor. Kendileri zaten kontrol edebiliyor. Ben de 1 yıl kaldım abdde ve kccye göndermedim. Sorun da olmadı. Zaten listede yoksa sorun yok. Abd için demiyorum diğer ülkeler için

-
@kayahan-sezen forumu okumadan takip etmeden olmuyor bu işler. Yukarıda @coder arkadaşımış paylaşmış linki. Aşağıda yine paylaşıyorum. Oku süreci ve değişiklikleri kontrol et. Çıktı diyip beklemek nedir arkadaş
gitmek istemiyon herhalde 
https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari?page=1
-
@kayahan-sezen DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@Kayahan-Sezen
Siz KCC'ye belgelerinizi gondermissiniz.
Dosya numaraniz(2019EU00015xxx) da zaten current olmus.
Tek yapmaniz gereken, size gelecek mulakat uyari emailini beklemek.
Bu arada, cekilisi kazandiginizi gordugunuz sayfayi duzenli kontrol ederek de mulakat tarihinizin belli olup olmadigini ogrenebilirsiniz.Siz suradaki ilk iletide anlatilan surecin 5. maddesindesiniz, mulakat tarihi bekliyorsunuz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalariHayirli tezkereler!
P.S. Sizin askere gitmeden onceki iletileriniz sanki surece daha hakimmis gibi gorunuyor; askerlik belli ki sizi bu konudan biraz uzaklastirmis

-
@hls Su konudan okumaya baslayabilirsiniz, bir araci kurum kullanmaniza gerek yok:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari
-
@kayahan-sezen DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Su sayfadan takip edebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/bulten -
"Processing Completed (expiration date 25 March 2019)" ne demek oluyor?
-
@grslarc Surec tamamlanmis. Benimde ole idi bir kac gune ptt ye verildigine dair mail alirsiniz muhtemelen.
-
@gkhn-clkkn Çok teşekkürler
-
Ben askerde olduğum için sık sık mail kontrol edemiyorum. Mülakat tarihimi bildiren mail her an gelebilir mi yoksa ayın 30’unu mu beklemeliyim?
-
@kayahan-sezen kcc evrak maili süreçlerin tamamlandı mı. Öyle ise kuvvetle muhtemel mayıs için randevu verilir. Numaran current.
-
@grslarc DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
"Processing Completed (expiration date 25 March 2019)" ne demek oluyor?
O kisim sizi su an icin ilgilendirmiyor, eger konsolosluga belge gonderimi yapmaniz gerekseydi 25 Mart'a kadar sureniz olacakti butun islemleri tamamlamak icin, cunku sistem sizi 25 Mart'a kadar aklamis. Sonrasinda vize almak icin tum sureci bir daha atlatmaniz gerekecekti.
-
@kayahan-sezen genelde ay sonuna dogru geliyor. Forumu ara ara takip edebilirsiniz, zaten email gelince arkadaslar da paylasiyor durumu...
-
8 ayda 22000 olduya, 4 ayda 32000 olur sanırım:) Düz mantık.
-
@destro herkesin korktuğu bir olay var kontrol edilmeyen mailler eğer kontrol edilirse ozaman sıçrama bu kadar büyük olmaz
-
Herkese merhaba, amcam amerikada yaşıyor. Bana sponsorluk davetiyesi gönderecek. Ayrıca çalıştığı yer ile görüştü CV mi yolladım, bana iş davetiyesi de gönderecekler. Fakat tam anlamıyla onlardan ne istemem getektiğini bilmiyorum, bu davetiyelerin bir isimleri var mı?
-
@kayahan-sezen tam olarak ne icin istiyorsunuz bu dokumani? Mulakatta gostermek icin mi?
-
Merhabalar
Bir arkadaşımın ufak bi problemi var ya da yok bilmiyorum sizlere sormak istedim Kəmalə ilk başvuru yapar ken ə bu harf yerine e yazmış fakat a olmalıymış lakin ds260 ı doğru şekilde doldurdu gönderdi onay maili de aldı şimdi randevu tarihi bekliyor sizce bu harf hatası bi sıkıntı yaratır mı yada düzeltilebilecek bi hata mı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum