Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Ozden-0 Merhabalar eşiniz burun ameliyatı oldumu, tecrübenizi okumak isterim

• @Mehmet-Fatih-Aslan ben de önceden olmuştum sağlık muayenesi özelinde ekstradan yapmam gereken bir şeyler olur mu acaba

• ⭐⭐

@elfamerikaya selamlar, sorularinizi dv26 basliginda sormaniz gerekmektedir. Linkini asagiya birakiyorum, bol sanslar.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları

• 20k sonrası sıralamadaki bizlerin DV25 de 23k da kapatması sonrası moralleri bozuldu. Her senenin hikayesi farklı olur DV26 da inşallah sıralama çok daha ötelere gider

• Arkadaşlar, biliyorsunuz bu sene bülten 23.000 ile kapandı. Sizce seneye yine böyle mi devam eder yoksa tam tersi mi olur? Ardarda düşük bültenle kapatma ihtimali daha az gibi geliyor bana. Sizin düşünceleriniz neler?

• @greenlife1 Sohbet amaçlı soruyorsanız ayrı tabi ama ciddi ciddi soruyorsanız bu sorunun yanıtını kimse veremez.

• @greenlife1 Dosyanı taşı ve sanki hiç sıra gelmeyecekmis gibi hayatına devam et. Forumu yine takip et güncel bilgiler için. Olur da sıra gelirse ozaman sevinir plan yaparsın.

• bende 2026 talilisiyim. 2025 in 23000 de kapatması bizi etkilermii

• @greenlife1 hiç belli olmaz rutin hayatınıza devam edin. 2025 talihlileri için (23,000 CN üstü) resmen hakları gasp edildi. Seçimlerde demokratlar kazansaydı bu şekilde sonuclanmazdı.

• Bir bakmışsınız erkenden current olmuş bir bakmışsınız cut off yine düşük kalmış. bir bakmışsınız ankara güzel randevu veriyor. bir bak mışsınız reel olarak dv çekilişleri kadük bırakılmış. ben yüksek cnli biri olsam sanki başvurumu başka bir konsolosluğa taşıyacakmış gibi kendimi ayarlar ve bültenleri takip ederdim. aklımın bir ucunda da hiçbir şeyin kesin olmadığını tutardım. sonrası Allah kerim...

• ⭐⭐

@ozlemguzel77 Merhabalar sorularınıza cevap almak için sürecinizi imzaya taşımanızı tavsiye ederim.

• @ozlemguzel77 sürecinizde başarılar diliyorum hiç kimse diğer yılları referans alıp yorum yapamaz. Ve ne olacağı hiç belli olmaz mali yılın ortasında bile current olabilirsiniz veya sonada kalabilirsiniz. Bilgilerinizi imzaya yazarak forumda bolca vakit geçirmenizi öneririm

• @cemal1153 Ah Cemalim ah yaktılar bizi

• Banada kaderin oyunu heralde ilk defa başvurdum ve çekilişte çıktı ama büyük ihtimalle maddi yetersizlik yüzünden gidemicem çok acı 😔😔

• @Mehmet-Fatih-Aslan yılmak yok mücadeleyle devam

• @cemal1153 Yıkıldık ama kalkacagiz abi, mücadeleye aynen devam, bizede bu yakışır.

• 22-23k üstü case numberlar için yapılacak en iyi şey dosya taşıyıp sakince 2026 mart-nisan a kadar beklemek. Son 30 yila bakimca ard arda çok kısır 2 sonlanma görünmüyor ama bu bize garanti vermiyor. Tek bildiğimiz şey KCC bu sene daha fazla vize verme şansı varken, vize vermemeyi tercih etti. Bu siyasi bir karar mi ? Bu KCC nin artik önümüzdeki senelerde de devam ettireceği bir gelenek mi ? Konsolosluklarda personel ve iş yükleri mi azaltilacak ? Uzar gider bu sorular kimse net cevap veremez. Net olan bu sene verilebilecek vizeleri vermemeye karar verdiler. Yüksek CN li arkadaşlar olabildiğince forumu takip etsinler tabi ama bu sene yaşanan büyük hayal kırıklığı da her an başımıza gelebilir bu da cepte olsun her zaman. Ben green card olayını kimseye söylemedim baştan beri ve bu 1 sene boyunca asla bu ihtimale gore planlar yapmıyorum sizlere de bunu tavsiye ederim.

• ⭐⭐

@ceng85 çok güzel söyledin ihtimallere göre plan yapmamak işte tüm mesele bu bende dahil ilk başvurumda kesin çıkar diyerek yaptığım planlardan sonra çıkmadığında yaşadığım hayal kırıklığı tarif edilemez.. bu hayal kırıklığı sayesinde bir sonraki başvurumda olursa olur olmazsa olur modun da olduğuma kendimi inandırdım yada öyle sandım bilmiyorum sonuçların açıklandığında bir önceki seneye göre tek farkı üzüntüm biraz daha az oldu vardır bir hayır dedim

• @ceng85 22k değil 4k üzeri dosyasını hemen taşımalı bence. Yarının ne getireceği belli olmayan bir ortamda bir an evvel vizeyi alıp uçmak lazım. Eğer olurda birgün tekrar kazanırsam numaram ilk 1000 içinde değilse, direkt dosyamı taşıyacağım.
    Bir daha kazanırsam sayfanın en altındaki numarayı görmeden tebessüm bile etmeyeceğim.
    Bir daha kazanırsam, daha hazır olacağım.

• Aynı şekilde katılıyorum. @ceng85

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |