DV2026 Sohbet Odası
-
@demetdemirsf 28k nın süreci genelde aynı ilerlemiştir.
Ama özellikle geçen sene 6-7-8k ların kesin randevu alacağız düşüncesiyle Mayıs-Haziran-Temmuz aylarına kadar hiç bir aksiyon almadan randevu beklemesi, gelmemesi, akabinde bir çok çaba, hatta dosya taşınmasına rağmen o ülkeden de randevu verilmemesi vs..vs…gibi bir çok dramatik sonuçlar doğurdu.
Geçen sene yaşananlar herkese ders oldu ve bu sene Case numarası çok düşük olan bir çok talihli risk almadan dosya taşıma işlemini gerçekleştirdi.
Bu yüzden diyorum, 28k standarttır.
Açıkçası kendi sürecimde de 7k olup bu kadar rezillik yaşamaktansa 28k olup hazırda beklemeyi tercih ederim.
Bol şans diliyorum
-
@MomisCan current olup, kota dolmadan vize alabilirsem şahane

-
@aysegul çok teşekkür ederim, hepimizin gönlüne göre olsun inşallah

-
Merhabalar biz daha dosya taşıma mailimizi atmadık, atacağız ancak daha yeni pasaportlarımızı yenilettik ve bu süreçte annem ( greencard çıkan kişi, ben accompanyim) DS260da belirttiği işinden istifa etti. Dosya taşıma maili atmadan önce mi dosyamızı açtırmalıyız? yani bu işten çıkma durumunu DS260da değiştirmemize ve dosyamızı açtırmamıza gerek var mı? Ayrıca eğer dosyamızı açtırırsak yeni pasaport no ile mi submit etmemiz gerekecek? 28k cnmiz olduğu için bir an önce dosyamızı taşımak istiyoruz. Şimdiden teşekkürler.
-
@elfamerikaya
Forumun işleyişi ve kuralları gereği DV2026 süreciniz ile ilgili sorularınızı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sormanız gerekiyor, sorunuzu sorduğunuz bu konu başlığı sohbet odası.
-
@Ozden-0 Merhabalar eşiniz burun ameliyatı oldumu, tecrübenizi okumak isterim
-
@Mehmet-Fatih-Aslan ben de önceden olmuştum sağlık muayenesi özelinde ekstradan yapmam gereken bir şeyler olur mu acaba
-
@elfamerikaya selamlar, sorularinizi dv26 basliginda sormaniz gerekmektedir. Linkini asagiya birakiyorum, bol sanslar.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları
-
20k sonrası sıralamadaki bizlerin DV25 de 23k da kapatması sonrası moralleri bozuldu. Her senenin hikayesi farklı olur DV26 da inşallah sıralama çok daha ötelere gider
-
Arkadaşlar, biliyorsunuz bu sene bülten 23.000 ile kapandı. Sizce seneye yine böyle mi devam eder yoksa tam tersi mi olur? Ardarda düşük bültenle kapatma ihtimali daha az gibi geliyor bana. Sizin düşünceleriniz neler?
-
@greenlife1 Sohbet amaçlı soruyorsanız ayrı tabi ama ciddi ciddi soruyorsanız bu sorunun yanıtını kimse veremez.
-
@greenlife1 Dosyanı taşı ve sanki hiç sıra gelmeyecekmis gibi hayatına devam et. Forumu yine takip et güncel bilgiler için. Olur da sıra gelirse ozaman sevinir plan yaparsın.
-
bende 2026 talilisiyim. 2025 in 23000 de kapatması bizi etkilermii
-
@greenlife1 hiç belli olmaz rutin hayatınıza devam edin. 2025 talihlileri için (23,000 CN üstü) resmen hakları gasp edildi. Seçimlerde demokratlar kazansaydı bu şekilde sonuclanmazdı.
-
Bir bakmışsınız erkenden current olmuş bir bakmışsınız cut off yine düşük kalmış. bir bakmışsınız ankara güzel randevu veriyor. bir bak mışsınız reel olarak dv çekilişleri kadük bırakılmış. ben yüksek cnli biri olsam sanki başvurumu başka bir konsolosluğa taşıyacakmış gibi kendimi ayarlar ve bültenleri takip ederdim. aklımın bir ucunda da hiçbir şeyin kesin olmadığını tutardım. sonrası Allah kerim...
-
@ozlemguzel77 Merhabalar sorularınıza cevap almak için sürecinizi imzaya taşımanızı tavsiye ederim.
-
@ozlemguzel77 sürecinizde başarılar diliyorum hiç kimse diğer yılları referans alıp yorum yapamaz. Ve ne olacağı hiç belli olmaz mali yılın ortasında bile current olabilirsiniz veya sonada kalabilirsiniz. Bilgilerinizi imzaya yazarak forumda bolca vakit geçirmenizi öneririm
-
@cemal1153 Ah Cemalim ah yaktılar bizi
-
Banada kaderin oyunu heralde ilk defa başvurdum ve çekilişte çıktı ama büyük ihtimalle maddi yetersizlik yüzünden gidemicem çok acı

-
@Mehmet-Fatih-Aslan yılmak yok mücadeleyle devam
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum