Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Berk-Yonet

YesilkartForum'da sorularınıza yanıt ve dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli, excel’e sürecinize ait bilgilerinizi eklemeniz gerekiyor.

DV2026 kazananı iseniz sorularınızı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sormanız gerekiyor. Bol şans 🍀

• Şimdi kesin olarak ekimden itibaren başvuru ücreti 250$ mı olacak?

• @indica Yasa tasarısı resmileşirse ücretli olucak net 250$ mı orası muamma hocam ama geçerse bence olucak

• @indica yasa tasarısını oylamaya sunarlarsa cumhuriyetçilerin oy çoğunluğu var. benim görüşürüm yasa tasası meclise sunulursa kabul edilip uygulanacaktır. bu sene mi kabul olur sonraki sene mi yürürlüğe girer orası meçhul.

• @indica bu sene olacağını düşünmüyorum bu kadar yoğun gündemde getirmezler bence 5 ay içinde

• 2026 talihlisiyim ben de aranıza katılmış bulunmaktayım herkese başarılar diliyorum umarım hepimiz için hayırlı olur sitede bana yardımcı olan @ATS16 berk abime de teşekkürlerimi iletiyorum.

• @hasan0606, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

2026 talihlisiyim ben de aranıza katılmış bulunmaktayım herkese başarılar diliyorum umarım hepimiz için hayırlı olur sitede bana yardımcı olan @ATS16 berk abime de teşekkürlerimi iletiyorum.

Tebrikler... Siranizda makul gorunuyor. Sureci olumlu bir sekilde sonuclandirmaniz dilegiyle

• Öncelikle herkese merhabalar, daha öne KCCden dosyanızı taşıdık maili almamıştık ve yine mail atacaktık ancak bunun öncesinde pasaportlarımızı yenilememiz gerekiyordu çünkü süreleri bitiyordu, ben de liseden yeni mezun olduğum için öğrencilik statüm bitmeden yeniledik, bu işlerle uğraşırken tabii dedik önce pasaportumuz gelsin sonra yazalım KCCye dosya taşıma işini, olur da erken bir tarihe mülakat verirlerse sıkıntı yaşamayalım diye... Yanlız şöyle bir problem var şimdi, annem DS260 u doldururken çalışıyordu ancak geçtiğimiz gün istifa etti. DS260ı açtırmamız gerekiyor mu bunun için? Tekrar dosya taşıma mailini atmadan önce dosya açtırma maili mi atmalıyız yoksa önce dosyamızı taşımak için mi mail atmalıyız? Ayrıca formumuzu submit ettiğimiz pasaportlarımız şuan yenileriyle değiştirildiği için iptal oldu, eğer dosyamızı açtırırsak pasaportlarımızı da formda değiştirip yeni pasaport no ile mi submit etmemiz gerekir? Uğraşlarınız ve foruma olan desteğiniz için çok teşekkürler tekrardan çok sağolun, saygılar.

• @semavi Makul değil aslında. Son 2 yılın en gıcık numaraları. Dosya taşıyayım desen bi dert taşımasan daha büyük dert.
    Bol şans diliyorum 🍀

• @MomisCan, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@semavi Makul değil aslında. Son 2 yılın en gıcık numaraları. Dosya taşıyayım desen bi dert taşımasan daha büyük dert.
    Bol şans diliyorum 🍀

Anladim, arada kalan bir numara o zaman. Saglik olsun diyelim. Umarim guzel sonuclanir

• ⭐⭐⭐⭐

@semavi foruma -2-3 yıl ara verip, tekrar talihli olarak döndüğümde ben de yeni sayılara alışmakta zorlanmıştım, malesef... Haklısınız yani Kadir Bey.

• ⭐⭐⭐⭐

@MomisCan @semavi

Beklemeden Hong Kong’a taşıdı, strese girmemek için. @hasan0606 forumda imzanizda mülakat yerinizi belirtirseniz daha doğru ve hızlı yanıtlar verecektir forum kullanıcıları. Tekrar bol şans!

• @ATS16 Gerekli düzenlemeleri yaptım teşekkür ederim bilgiler için şuan da mülakat yerim de gözüküyor olması gerekli.

• @MomisCan 28k olun da gıcıklığı görün 😂 herkesin gönlünce olsun 🌸

• ⭐⭐⭐⭐

@demetdemirsf yaaa 😁 inşallah minimum stresle son aya kalmadan alırsınız vizenizi, yürekten diliyorum 🙏

• @demetdemirsf 28k nın süreci genelde aynı ilerlemiştir.
    Ama özellikle geçen sene 6-7-8k ların kesin randevu alacağız düşüncesiyle Mayıs-Haziran-Temmuz aylarına kadar hiç bir aksiyon almadan randevu beklemesi, gelmemesi, akabinde bir çok çaba, hatta dosya taşınmasına rağmen o ülkeden de randevu verilmemesi vs..vs…gibi bir çok dramatik sonuçlar doğurdu.
    Geçen sene yaşananlar herkese ders oldu ve bu sene Case numarası çok düşük olan bir çok talihli risk almadan dosya taşıma işlemini gerçekleştirdi.
    Bu yüzden diyorum, 28k standarttır.
    Açıkçası kendi sürecimde de 7k olup bu kadar rezillik yaşamaktansa 28k olup hazırda beklemeyi tercih ederim.
    Bol şans diliyorum 🍀

• @MomisCan current olup, kota dolmadan vize alabilirsem şahane 🙂

• @aysegul çok teşekkür ederim, hepimizin gönlüne göre olsun inşallah 🙂🙏🏻

• Merhabalar biz daha dosya taşıma mailimizi atmadık, atacağız ancak daha yeni pasaportlarımızı yenilettik ve bu süreçte annem ( greencard çıkan kişi, ben accompanyim) DS260da belirttiği işinden istifa etti. Dosya taşıma maili atmadan önce mi dosyamızı açtırmalıyız? yani bu işten çıkma durumunu DS260da değiştirmemize ve dosyamızı açtırmamıza gerek var mı? Ayrıca eğer dosyamızı açtırırsak yeni pasaport no ile mi submit etmemiz gerekecek? 28k cnmiz olduğu için bir an önce dosyamızı taşımak istiyoruz. Şimdiden teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐

@elfamerikaya

Forumun işleyişi ve kuralları gereği DV2026 süreciniz ile ilgili sorularınızı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sormanız gerekiyor, sorunuzu sorduğunuz bu konu başlığı sohbet odası.

Benzer Başlıklar

• 9899
  • 22394
  • 682
  • 30813
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

149

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |