@Sevgi-Çatıroğlu-Gögen Merhabalar sevgi hanım kendi tecrübeme göre size cevap vereyim eşimle ben abd vizesine başvuru yapmadan önce daha önce hiç yurt dışı deneyimimiz olmadığı için italya başlangıçlı gemi turu satın aldık 1 haftalık 2024 yılı temmuz ayında italya fransa ispanya ibiza palermo şeklinde 5 lokasyonu gezdik döndüğümüzde bira kaç ay sonra amerika vizesine başvuruda bulunduk 2026 yılına randevumuzu aldık bende sizin gibi tek yeterli olur mu diye araştırırken UK vizesine de başvuralım dedik 2025 yılında İngiltere turu yapalım derken randevumuzu 2024 aralık ayına çektim başka bir ülke gidecek vaktim yoktu 1 ay sonra ankarada görüşmem olacaktı bu süre zarfında ds160 forumuna güzel bir plan daha önceki italyada yapmış olduğum gemi turunu da bahsederek güzel bir program oluşturdum vize görüşmesine gittiğim kısa bir diyalog sonucunda vizemizi aldık geçtiğimiz ay eşimle birliklte mimai ve new york tatilimizi tamamladık
Daha fazla seyahat yapıp red olanları da okudum bu yerde benim gibi hiç deneyimi olamayanların onaylarına da şahit oldum güzel bir hazırlık plan ile bence olumlu sonuçlanır sizi türkiyede bağlayan herşeyleri orada söyleyin benim vizemin onaylanmasında en büyük rolün 2024 yılında aldığım evim olduğunu düşünüyorum konsolosa mart ayında evimizi aldık bunu kutlamak istiyorum dedikten sonra tebrikler sizi kutlarım vizenizi onaylıyorum dedi
İlgili deneyimim detaylıca burada paylaştım bağlantı metni
Ds160 forumu hakkında sorduklarınız hakkında yeni sistemde nasıl oluyor herhangi bir bilgiye sahip değilim yeni bir sistem getirdikleri için bu sistemde ne nasıl oluyor çok kaçırdım forumu deneyimleri okursanız elbette cevap bulacaksınızdır.