Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Posta yoluyla vize yenilerken başvurunuzun sanal "bekleme" kuyruğuna alınması

Amerikan Vizeleri
60 29 5.3k 30

Benzer Başlıklar

• Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti

Sabitlendi Taşındı Amerikan Vizeleri
    464
    1
    26 Oy
    464 İleti
    44k Bakış
    CelikkanC
    Merhaba, babam icin turist vizesi almak istiyorum. Su an Istanbul randevusu 25 Ocak 2027 tarihinde. Yaz aylarina cekmeye calisiyorum. Babam 82 yasinda ve Ankara'ya vize icin gitme durumu yok. Yas haddinden dolayi konsoloslugun ozel bir imkan veya kontenjani var mi? Tesekkurler
  • United For Ukraine (U4U) ile ABD'ye giden veya gidecekler

Amerikan Vizeleri
    31
    1 Oy
    31 İleti
    3k Bakış
    Serdar BekarS
    Arkadaslar aranızda re parole basvurusu onaylanan varmı u4u ile gelenlerden veya onaylanmayıp avrupaya geri dönen??
  • Deport nasıl düzeltilebilir

Taşındı Amerikan Vizeleri
    9
    0 Oy
    9 İleti
    3k Bakış
    Mirage 0M
    @sevo82 neden zorunda kaldığınızı merak ettim, vizeniz varken sizi neden odaya aldılar ki❓Kızmayın lütfen sadece merak ettim, belki benim de başıma gelir😳
  • Vize Süreçleri İçin Avukat Tavsiyeleri

Amerikan Vizeleri
    31
    1 Oy
    31 İleti
    5k Bakış
    fly_me_to_the_moonF
    Ingilizce iletisim kuracaklar icin DEKRUYFF & HUTCHENS Law Office kesinlikle oneririm. Ilk gorusmeden asla ucret almiyorlar. sonrasinda e-mail ile bazi sorularim olmsutu, onlara hizlica yanit verdi Ashleigh hanim. Hatta ikinci kez konustuk telefonda, ondan da ucret almadilar. Cok memnun kaldim, ve mahcup oldum... Pek cok kisinin ucretli sundugu bilgileri / danismanligi ucretsiz sundular.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

33

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k