Posta yoluyla vize yenilerken başvurunuzun sanal "bekleme" kuyruğuna alınması
-
B1/B2 İş ve Turizm (Geçici ziyaretçi) vize kategorisinde posta yoluyla başvuruda bulundum bir aile üyemiz için, 26.09.24 tarihinden bu yana sanal bekleme kuyruğunda bekliyor başvuru. Önceki iletilerde bu tür deneyim paylaşanlarda en az 1 ay bekleme olduğunu gözlemledim aynı vize türü olmasa da...
https://yesilkartforum.com/forum/topic/5434/mülakatsız-b1-b2-turist-vizesi-yenileme/650
-
teşekkürler. https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/wait-times.html adresinden Baktığımda istanbul icing b1/b2 30 iş Günü c1/d 7 iş günü gözükürken ankara için hiçbir süre yazmıyor mülakatsız görüşme için en iyisi mail yoluyla sormak gibi
-
Selamlar;
Ben deşubat 2025 de bitecek vizem için Ekim sonunda müracat ettim 1 kasımda talimat maili geldi.Aynı gün kargoyu verdim. 4 ünde ptt kargo teslim alındı fakat sistemde hala evrak gönder olarak duruyor. Ocak başında ingiltere seyahati planladım inşallah yetişir. Daha önce bekleme süresi sayfada daha kısaydı ama 30 güne çıkmış şuan.
Not:Danışmanlık almadım. -
Buradan kontrol eder misiniz DS160 formu numaranızı, pasaport numaranızı ve kişisel bilgilerinizi doldurduktan sonra? Non-immigrant vize sekmesinden bilgilerinizi girdiğinizden emin olun, yakın zamanda issued olduğunu göreceksinizdir.
-
@ATS16 Teşekkür ederim.
Şuan kontrol ettim "Approved " a dönmüş. Hayırlısı bakalım. -
PTT kargodan 19:12 de adınıza ABD konsolusluğundan gönderi kabul edildi mesajı geldi. Huylandım 06.11.2024 kabul 07.11.2024 approved 08.11.2024 kargo?
-
11.11.2024 11.30 itibariyle vize onaylanmış pasaportu teslim aldım.
-
@erdinc gözünü aydın, hayırlı olsun 🙏🏻🍀
-
@ATS16 merhaba kolay gelsin ben bebek için 26.11.2024 tarihinde başvuru yaptım fakat talimat maili gelmedi bu konuda nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz ? Eşim ve ben vizemiz var ve 2 kere giriş yaptık .
-
Aşağıdaki paylaşımdan göreceğiniz üzere talimatlar emailini bekleme süresi üç ayı geçmiş durumda mevcut yoğunluktan, biraz daha sabretmeniz gerekiyor bence eğer ki seyahat tarihiniz yakın değilse.
https://yesilkartforum.com/forum/post/480121
“14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci“ başlığını da takip edebilirsiniz diğer bekleyenlerin sürecini takip edebilmek için. Bol şans
-
Merhaba. Ben de 20 Ocak 2025 te başvurdum oğlum için. Sistemde 6 hafta yazıyor ama gelen giden bir şey yok. Status Check sayfasından kontrol ettiğim de "No any data returned" cevabı geliyor. Bekliyoruz bakalım.. Merak ettiğim bir diğer konuda; 14 yaş altı çocuklara ne kadar süreli vize veriyorlar ? Oğlum 11 yaşında. Eşimin ve benim ikimizin de vizelerimiz var. Tşkler.
-
14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci başlığındaki güncel deneyimlere bakacak olursanız son zamanlarda sanal kuyrukta bekleme süresinin 6 haftayı geçtiği bazı başvurular mevcut, sizin durumunuza özel değil.
Çocuğunuzun mülakatsiz vize talebi uygun görülurse ve onaylanırsa kendisinin vizesi de 10 yıllık olarak uygulanacak. Bol şans
-
"Bekleme" kuyruğu sonucunda bugun b1/b2 vizesi posta yoluyla uzatma talimatlari tarafima gonderildi. Ancak emailde hicbir yerde belgelerin kac gun icinde konsolosluga yollanmasi gerektigi yazmiyor. Goremedim. Bu konuda bir bilginiz var mi? Tesekkurler.
-
Bu ileti silindi! -
İyi günler, ben ve eşim şu anda Amerika'dayız, ve bu yaz Haziran başında Türkiye'ye geldiğimizde H-1B ve H-4 vize yenilemesi yapmamız gerekecek. Aynı kategoride başvurduğumuz ve vize bitim tarihinden 12 ay geçmemiş olduğu için posta yoluyla yenileyebileceğimizi tahmin ediyorum. Fakat AIS-USVISA sitesinde Mayıs ayında sistemin değişeceği ve şuanki posta alım lokasyonlarının posta kabul etmeyeceği yazıyor. Sizce ülkeye giriş yapana kadar beklemeli miyiz başvuruyu tamamlamak için? Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
-
@Elif-Üsküplü selam, biz de benzer bir durumdayız. Sıkıntı yaşadınız mı ABD'deyken Türkiye'deyim diye işaretlediğiniz için?
-
@can-tartar merhaba. daha önce paylaştınız mı görmedim ama ne kadar sürdü ? ne zaman başvurmuştunuz ?
-
herkese merhaba 29 nisanda vize yenileme için başvuruda bulundum, ais üzerinden durum kontrolü yaparken sanal bekleme kuyruğu uyarısı kalktı belge gönder demeye başladı fakat herhangi bir mail gelmedi ptt için yönerge belgelerini ais üzerinden aldım maili beklemelimiyim sizce ? bu tarz bir şey yaşadınız mı ?
-
@gunelemre
Merhabalar
30 nisanda yenileme için başvuru yaptım ve bana hala hiçbir belge gelmedi
Siz aldınızmı vizenizi -
@znp06 boşuna bekliyor olabilirsiniz. lütfen 40. sayfadan itibaren okuyun.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/5434/mülakatsız-b1-b2-turist-vizesi-yenileme/819
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum