Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Arkadaşlar yeni sitede yeni başvuru yapacak bir aile var. Hesap açmışlar. Ana ekranda "Başvuruya başla" ve Grup talebi oluştur" diye iki seçenek var. Hangisini seçmeleri gerekiyor anne baba ve çocuk için

• Kendim için randevu tarifi aldım ancak eşim için başvuru yapmadım. Eşimi de kendi randevu tarihime ekleyebilir miyim? Bunun için onu kayıt ederken dependent kısmına mı eklemeliyim? Teşekkürler

• Bu ileti silindi!

• Merhaba,

Arkadaşlar anneme ve babama 2 yıl önceden randevu almıştım turist vizesi için. Bu haziran 27de görüşme vardı şimdi yeni sisteme tekrar kaydolup tekrar para verip tekrar randevu mu almamız gerekiyor? Benim kafam karıştı. Ayrıca sisteme girdim kaydolamıyorum vize türü seçin diyor tıklayınca sadece bilgi sayfasına atıyor.

Son olarak web sitesi ustraveldocs com mudur

• Merhaba,hali hazırda universite öğrencisiyim ds160 formunu doldururken Have you attended any educational institutions at a secondary level or above? bu soruya şuan sadece lise diplomam olduğu için ona göre mi doldurmam gerekiyor yoksa aktif üniversite bilgilerimde doldursam olur mu?

• @thisistheway buradan https://www.ustraveldocs.com/tr/tr/nonimmigrant-visa yeşil renkte olan vize girişine basın orada eski bilgilerinizi isteyen 3 soru olacak onları doldurup gönderin ve alttan kayıt olun tekrar ücret ödemenize gerek yok

• @omerozufacik sen çok yaşa!! Hallettim sayende

• @ahmetbusra merhabalar ben önceki günlerde giriş yaptığım halde şimdi sizinle aynı hatayı alıyorum. Siz sonradan giriş yapabildiniz mi acaba

• Merhabalar ödeme konusunda sorun yaşıyorum . Kredi kartı ile denedik olmadı Garanti bankasina gittik olmadı . Garanti bankası hesap numarası istiyor ama sistem de hesap numarasının 4 hanesi xxxx diye gözüküyor ne yapmalıyım

• @burcuyilmaz evet sonradan giriş yapabildim fakat aynı yerin internetinden bakıyorsanız ve çok sık kontrol ediyorsanız bu hata oluyor gibi. Telefon veya başka bir internet üzerinden deneyin. Ayrıca mevcut girdiğiniz cihazın geçmişi ve çerezlerini silin.

• Arkadaslar Istanbul icin randevu tarihi bulabilen var mi?

• Arkadaşlar eski üyeliğini yeni siteye taşıyanlar için söylüyorum. Bugün yeni sistemi kontrol ettiğimde randevuyu yeniden planla seçeneği geldiğini gördüm. Daha önce yoktu. Şuan tek sorun ds160 güncelleyememek benim için. Randevuyu yeniden planla seçeneği gelmesi bana umut verdi. Demek ki amanla bazı özellikleri ekleyecekler. Şuan ds160 güncelleyemiyor olmak çok can sıkıcı gerçekten

• Ben de yeni rendevu sistemiyle alakalı sorun yaşayanlardanım. ödemeyi de yaptım. ama 3 gündür farklı zamanlarda, farklı bilgisayarlardan, farklı iplerden, farklı tarayıcılardan sisteme girsem de not found uyarısı alıyorum. Bunu yapan bir şirket olsa, bildiğiniz dolandırıcılık olur. paramızı verdik hizmeti alamıyoruz 🙂 bir önerisi olan varsa duymaktan mutlu olurum.

• @engincan88 ben 1 haftadır bankaya gidiyorum, tüm banka seferber oldu yine yapamıyoruz. Referans no yu girince sistem hata veriyor, Referans no nun tarihi geçiyor yeni oluşturuyorum yine hata veriyor. nasıl ödeme yapacağız acaba

• @kapıpencere hocam elinizde olan kredi kartı için bankayı arayıp döviz ekstresi isteyin ve internet alışverişine açık olsun. Sonra sistemden ödemeyi deneyin. Ödeme gerçekleşirse 185 dolar borç görünecek onu bankaya dolar olarak kart borcu öderken ödersiniz

• Merhaba yeni sisteme kayıt oldum ödemeyi nasıl yapıcaz ? Kredi kartı ile ödeme var mı yoksa sadece havale ve şube mi?

• Arkadaşlar merhaba. Salı günü arkadaşın randevusu var. Her şey değişmiş. Biz önceki sisteme göre randevu aldık. Bizim şuanda yapabileceğimiz bir şey var mı? Randevu saati ve gününde gideceğiz. Doğru mu?

• Arkadaslar yeni sistemde ilk defa randevu olusturmak isteyen bir aile için nasil yol izlemeliyiz? Su an grup randevusu olusturulabiliyor mu?

• @bbeggy normal kendiniz icin basvuru yaptiginizda, ilerledikce size depent leri soracak. o bolumde ailenizi de ekleyip basvuru yapabilirisniz.

• @Kef1 yakin tarihte randevusu olanlari eski sisteme gore aliyorlar. siz yine de yeni sisteme gecisinizi yapip, pasaport teslimat adresinizi guncelleyebilirsiniz. onun disinda extra bir islem yapmaniza gerek yok. vizenizin onaylanmasi halinde artik VFS subelerinden teslim alabileceksiniz. PTT ile anlasmalari yok artik. Bilginiz olsun. bol sans simsdiden

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

167

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |