Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @mehmet-torlak Ben de ayni hatayi aliyorum 2 gundur. ABD kredi kartimla odemem yaptim.

• @ahmetbusra Istanbul mu Ankara mi ogrenebilir miyim?

• @afrasiyab Ankara için aldım randevuyu ve kredi kartı ile ödeme yaptım.
    Eğer kredi kartınız varsa diğer banka seçeneği ile uğraşmanıza değmez. Ek ücret yansıtabilir olarak dediği eğer döviz ekstreniz yoksa kur farkından dolayı 30-40TL oynar

• şu an randevu planla sayfasını açmaya çalıştığımda "An error has occurred!" hatası alıyorum. açabilen var mı?

• @Ahmet-Çolak çözebildiniz mi acaba sorunu ? Ben vize
    yenileme kapsamında belgelerimi PTT kargo ile 3.Mayıs'da göndermiştim . Şu anda Information Correction kısmını "Document Delivery Option can not be empty" hatası nedeniyle tamamlayamıyorum. Benzer sorunu yaşayıp çözen var mıdır ?

• @Deniz-3

maalesef

• @mehmet-torlak Ben acabiliyorum ama Istanbul icin tarih yok. Sayfayi fazla yenileyince bahsettiginiz hata mesaji cikiyor

• selamlar takvimde açılan yer var mı diye giriş yapmak istediğimde gizli soruların cevabı sonrası bu şekilde "Sorry, you have been blocked .You are unable to access usvisascheduling.com" hatası alıyorum. Daha önce karşılaşan oldu mu?

• @ahmetbusra Aynisi simdi bana da oldu

• Ben de yeni randevu tarihi var mi diye kontrol ediyordum

• Merhabalar 10 haziranda görüşmem var ve ds160 formu güncelemeden yeni sisteme kayıt oldum eski ds formuma giremiyorum süresi dolduğu için yeni sisteme kayıt oldum otomatik eski ds formum geçti ve yeni güncel doldurduğum ds formu ile değiştiremiyorum lütfen bilgisi olan yardımcı olabilirmi lütfen

• @baharaziz selamlar;
    Normal şartlarda randevu süreleri bu kadar uzunken maksimum 1 seferlik DS-160 formu güncellemesi yaptırmaları lazım diye düşünüyorum ama yeni sistem hala tam olarak oturmadı. Mülakat tarihlerini değiştirebilmek dışında, yeni sistem hiçbir değişikliğe müsade etmiyor. Zamanla oturacaktır fakat sizin mülakatınız da çok erken bir zamandaymış.

Sizin adınıza sanırım yapılabilecek tek ve en doğru şey; yeni bir DS-160 formu doldurup imzalayıp sisteme yükleyin. Randevunuza gittiğinizde, yeni sistemden "randevu teyidi" sekmesinden aldığınız barkodlu çıktı ile konsolosluğa giriş yapabilirsiniz. Mülakat esnasında memura son doldurduğunuz DS-160 formunuzun çıktısını vererek yeni barkod numarası ile sistemden bakmasını söyleyebilirsiniz.

Kabul edilir mi bilemiyorum (yeni vize portalı hakkında neyin nasıl olacağına dair kimsenin net bir bilgisi yok sanırım) ama şu aşamada 2-3 gün içerisinde yeni sistemde düzeltme imkanı verilmezse başka da bir alternatif yok gibi gözüküyor.

Mülakatınızda başarılar, umarım sıkıntı yaşamadan alırsınız vizenizi.

• @berki çok teşekkür ederim zaman ayırıp cevap verdiğin için 🙏

• Merhabalar. yeni randevu sistemine kayıt olduktan sonra pasaport bilgilerini yazdığımız kısımda bir anlık dalgınlıkla Pasaportun verildiği yere ''Altınordu'' yazacakken ''Ordu'' yazdım ve nasıl düzeltirim bulamıyorum. randevum 16 haziranda. manuel değiştirme yapamıyorum öyle bir sekme yok. hesabı silip yeniden aynı e-posta ile hesap açma şansım var mı? mail atıp durumu bildirmedim daha

• @mercz Merhabalar, durumunuzla ilgili son gelişmeler nedir acaba? Aynı sorunları yaşıyorum ve hiç bir şekilde bir cevaba ulaşamıyorum.
    Eşimin türkiyedeki ailesi için ziyaretçi vizesine başvurmuştuk. Üç kişilikti randevuları. Yeni sisteme ayrı ayrı hepsini kayıt ettirdik. Hepsinin de randevu günü ve saati aynı görünüyor. Ama eski sistemdeki gibi üçünün ismi tek bir randevu altında görünmüyor. Üstelik pasaport teslim alma sorunumuz da sizin ile aynı o yüzden sormak istedim.
    Teşekkürler

• @tak3517 Selamlar;
    Anladığım kadarıyla yeni vize portalına sadece, eski AIS sisteminde oluşturulmuş profilleri taşımışlar. Profil altında oluşturulmuş grup randevularında diğer bireylerin isimleri gözükmüyor. Benim de eşimin ve çocuklarımın isimleri gözükmüyor ancak geçtiğimiz hafta randevu tarihimizi revize ettikten sonra "randevu teyidi" sekmesinde, vize kategorisi satırında aşağıdaki ekran görüntüsündeki şekliyle yazdığını fark ettim. "3 applicants residing in Türkiye" olarak belirtilmiş. bu şekilde siz de grup randevunuzu kontrol edebilirsiniz. Ama tabiki randevu gününe kadar bu konuyu takip etmekte fayda var..

Ekran Resmi 2025-06-08 23.33.22.png

• Merhaba arkadaşlar 2 sorum olucak
    ds 160 doldururken Previous U.S. Travel Information
    kısmında: Have you ever been refused a U.S. Visa, or been refused admission to the United States, or withdrawn your application for admission at the port of entry?
    ABD vizesi başvurunuz reddedildi mi, ABD'ye girişiniz reddedildi mi, ya da giriş limanında kabul başvurunuzu geri mi çektiniz? 2023 de turist vizesinde red aldım bu soruya ne cevap vermem gerekiyor.
    bi diğer konu ise . otel rezervasyonu şartmı herhangi bir otelin ismini vermemiz yeterli olur mu?,
    teşekkkürler

• @mehmetkonuklu Vizeniz reddedildigi icin ilk kisma evet demeniz gerekiyor. Ikinci kisim icin bir otel adresi vermeniz yeterli. Rezervasyona gerek yok.

• @afrasiyab Cevapladığınız için teşekkür ederim red sebebini bilmiyorum ne yazmam gerekiyor..

• @berki Çok teşekkür ederim cevabınız için. Kontrol ettim bizimkilerde de bu şekilde çıkıyor. Takipte olacağım. Bol şans diliyorum sizlere de

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |