Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @blueboy21 son bültenden sonra foruma bilerek az girmeye başladım. Umudumu kaybettiğimden vs. değil gereksiz yere moralim bozuluyor bazı yazıları okuyunca şurda zaten az bir süre kalmış herkesin içinde birikmiş sinir stres var. moraller bozuk bide okuyup daha kötü olmak istemiyorum. Artık çok tahmin yapmaya çalışmıyorum ama içmden geçen hala son bülten için 29-30k kota sorunu yaşanır mı bide ona kafa yormayı bıraktım açıkcası 🙂 bi cut off a bile giremedik kaç aydır...

• Arkadaşlar merhaba inşallah doğru yere soruyorumdur, sıra numaram 5xxx bana hala mail gelmedi, Ankarayı bekliyorum, kaçıncı sıradakilere mail geldi, KCC mail atıp sormam mi gerek

• @bthn Hiç belli olmaz Batuhan. Öyle bir yerdeyiz ki, rakamsal olarak sıkıntılı olsa da bunların ne yapacağını kestirmek çok zor kardeşim.

• @omerko Hiç belli olmaz.

• @omerko Bakalım Ömer. Biz de ümitliyiz bu sefer ama ne olacak gerçekten hiç kestiremiyorum. Bu ay ki gelen rakama göre az çok artık herkesin kaderi netletmiş olur diye düşünüyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@ozlem3434

Yanlış yerde sormuşsunuz, DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığından sorularınızı yöneltebilirsiniz.

Sorunuz ile ilgili DV2025 excel chart’i inceleyebilirsiniz forum kullanıcılarının işlediği bilgilere istinaden, bilgilerini excel’e girmemiş süreci dışarıdan takip eden talihliler de mutlaka vardır ama yine de size fikir verebilir.

Sizde diğer forum kullanicilarina fikir vermesi için kendi CN bilgilerinizi excel’e işler misiniz farklı bir kullanıcı adıyla kayıtlı değilse tabii bilgileriniz. Sabırlar ve bol şans!

• Geçen sene bu zamanlar 21 bin CN ile önceki yıllara bakarak en geç Mayıs-Haziran aylarında mülakat almış olurum diye düşünürken nerden bilebilirdim Ağustos ayı için bile mülakat alamama ihtimalimin olacağını hatta buraya mülakat deneyimi yazıp yazamayacağımın bile olasılıklara kaldığını ama elden bir şey gelmiyor.

• Merhaba listeden baktım önümde 41 kişi kalmış ankara mülakatı için bekleyen sıralama 93xx sizce sıra gelir mi?Şansım varmı?

• @fahriakc sizin numaralar alır,endişelenmeyin bence

• @boredeng tesekkur ederim her iki bilgi icin de

• @mr-wolf Hocam sorularınızı buraya değil "DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları" isimli yere sormanız lazım, aklınızda bulunsun. Liste tüm talihlilerin neredeyse 4'te birini gösteriyor oradan bakıp kesin sonuca varamazsınız. Açık konuşmak gerekirse sizin Ankara'dan mülakat almanız %1. Bu yüzdeyi bile imkansız kelimesini kullanmamak için verdim. Ekonomik gücünüz varsa acilen dosyanızı taşıyın.

• @Yusuf-Uzak final cut off 27-27500-28-29-30 gibi sayılardan biri olacak bence hangisi olur kestirmek çok zor bakalım 2 bülten kaldı

• @DenizMaths Bizim halimiz ne olur peki, varmı bir öngörünüz 😊

• @Mehmet-Fatih-Aslan bu numaralarda sürecin kapanması bir devrin kapanması demekIMG_4497.jpeg

• @mr-wolf gelir

• @istalin Modumuz; Son bir şarkı istiyorum kardeş senden. Bir ihtimal daha var oda ölmek mi dersin.

• @Mehmet-Fatih-Aslan hepimiz ayni durumdayız...

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @Erdem-Yıldız Final cut off bence ya 23 ya da 25k olacak...10-11 Temmuzda öğreneceğiz..

• @bthn 27-28 bin gibi bişey olacak 23 binde kapanmasına imkan vermiyorum

• @bthn 25k imkansiz gibi geliyor, epey boş vize kalır. 28-32k arasında bir şey ile kapatir.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

161

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |