Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
17.0k 1.1k 1.2m 1.1k

• @dogan28 Aynen öyle :)

• @Mesut-Uçar sanmıyorum abi o kadar cabamız boşa gitti geçen seneki 31 bin ci adam bile gitti bizim şansa 22 binde tıkanır nasıl bir döneme denk geldik helak olduk

• Bu da mı gol değil be hakim bey. Siz söyleyin bu da mı gol değil.

• Merhaba herkese, umarım soruyu dogru yerden soruyorumdur ve umarim sacma bir soru degildir. Amerika'ya gidisimizin vizeyi aldigimiz ulkeden mi olmasi gerekiyor yoksa herhangi bir ulkeden girebilir miyiz? Tesekkurler.

• @beste-imamoglu merhabalar, vizeniz onaylandıktan sonra istediğiniz ülkeden abdye giriş yapabilirsiniz. Burası daha çok sohbet havasında yazmak için bir başlık. Bu tarz sorularınızı şurada sorarsanız daha uygundur. DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @istalin merhaba, dosyanızı taşıdınız mı? Taşıdıysanız her zaman umut var rahat olun. Kaldı ki sizin cn 24k. Her türlü rahat olun tabii dosyanızı taşıdıysanız :)

• @omerko dosyanız hong kongdaymış zaten cn de çok yüksek değil umudunuzu kaybetmeyin. 24k gayet iyi bir cn.

• @boredeng Umarım öyledir , az kaldı her şey bu haziranda belli olur .

• Forumda numarası yüksek olanlar dışında pek kimse kalmadı gibi hissediyorum :)
    Bildiğiniz bütün duaları edin arkadaşlar, kedilere mama alın. Son 10-12 gün kaldı.

• @blueboy21 Bizim için pek umut kalmadı sanki..

• Uzaya fırlatılmayi bekleyen maymun 🐒 gibi bekliyoruz 😅

• @bthn açıkçası 23k üstü çokta umut yok gibi , sanki kota vize istatistik filan hiç umurlarında değil.

• @blueboy21 bence senlik bir risk yok ağustosa gidersin .

• @blueboy21 son bültenden sonra foruma bilerek az girmeye başladım. Umudumu kaybettiğimden vs. değil gereksiz yere moralim bozuluyor bazı yazıları okuyunca şurda zaten az bir süre kalmış herkesin içinde birikmiş sinir stres var. moraller bozuk bide okuyup daha kötü olmak istemiyorum. Artık çok tahmin yapmaya çalışmıyorum ama içmden geçen hala son bülten için 29-30k kota sorunu yaşanır mı bide ona kafa yormayı bıraktım açıkcası :) bi cut off a bile giremedik kaç aydır...

• Arkadaşlar merhaba inşallah doğru yere soruyorumdur, sıra numaram 5xxx bana hala mail gelmedi, Ankarayı bekliyorum, kaçıncı sıradakilere mail geldi, KCC mail atıp sormam mi gerek

• @bthn Hiç belli olmaz Batuhan. Öyle bir yerdeyiz ki, rakamsal olarak sıkıntılı olsa da bunların ne yapacağını kestirmek çok zor kardeşim.

• @omerko Hiç belli olmaz.

• @omerko Bakalım Ömer. Biz de ümitliyiz bu sefer ama ne olacak gerçekten hiç kestiremiyorum. Bu ay ki gelen rakama göre az çok artık herkesin kaderi netletmiş olur diye düşünüyorum.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ozlem3434

Yanlış yerde sormuşsunuz, DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığından sorularınızı yöneltebilirsiniz.

Sorunuz ile ilgili DV2025 excel chart’i inceleyebilirsiniz forum kullanıcılarının işlediği bilgilere istinaden, bilgilerini excel’e girmemiş süreci dışarıdan takip eden talihliler de mutlaka vardır ama yine de size fikir verebilir.

Sizde diğer forum kullanicilarina fikir vermesi için kendi CN bilgilerinizi excel’e işler misiniz farklı bir kullanıcı adıyla kayıtlı değilse tabii bilgileriniz. Sabırlar ve bol şans!

• Geçen sene bu zamanlar 21 bin CN ile önceki yıllara bakarak en geç Mayıs-Haziran aylarında mülakat almış olurum diye düşünürken nerden bilebilirdim Ağustos ayı için bile mülakat alamama ihtimalimin olacağını hatta buraya mülakat deneyimi yazıp yazamayacağımın bile olasılıklara kaldığını ama elden bir şey gelmiyor.

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    203k Bakış
    MySeaM
    @ATS16 said: @Figen said: @T.C.-Kubilay-Dikici THY nin Kampanyasi var su anda . 13-24 Temmuz arasi bileti kestirirseniz , 7 Eylul - 28 Subat arasi Kampanyali biletler $650 den basliyor . Kacirmamakta fayda var . Simdiden iyi seyahatler Türk Hava Yolları (THY) tarafından ABD çıkışlı Türkiye varışlı uçuşlar için başlatılan bu kampanya, ekonomi sınıfı gidiş-dönüş biletleri 650 dolardan başlayan fiyatlarla sunmaktadır. Detaylar ve koşullar şu şekildedir: Biletleme Tarihi: 13 Temmuz – 27 Temmuz 2026 Seyahat Tarihi: 7 Eylül 2026 – 28 Şubat 2027 Kapsam: New York, Boston, Miami, Chicago, Los Angeles, San Francisco gibi ABD'nin birçok farklı noktasından Türkiye'ye yapılacak gidiş-dönüş uçuşları içerir. Önemli Kurallar: Kampanyadan yararlanabilmek için varış noktasında en az 1 pazar günü konaklama şartı bulunuyor ve en fazla 3 ay kalınabiliyor. Sadece THY'nin kendi tarifeli seferlerinde geçerli olup AJet veya diğer ortak uçuşları kapsamıyor. First class icin de kampanya var mi?
  • DV2025 Sonuç Kontrolü Sırasında Karşılaşılan Hatalar

28
    5
    8 Oy
    28 İleti
    2k Bakış
    M
    Merhaba arkadaşlar ceca state.gov adresini visa status check sayfasına giriyorum bilgilerimi girmeme rağmen Invalid Immigrant Visa Case Number. bu hatayı alıyorum sebebi nedir yardımcı olur musunuz
  • DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

13

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k