Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Herkese merhaba,

4 yaşındaki çocuğum için vize başvurusu yaptım. Bende ve eşimde geçerli Amerikan vizesi var. Evraklarda da bunların fotokopilerini istediler, evrakları eksiksiz şekilde teslim ettim PTT' ye ve 30 Nisan tarihinde Amerikan konsolosluğuna ulaştı. Vize durumunu kontrol ettiğimde hala "No status" olarak görüyorum. [email protected] bu adrese durum ile ilgili mail atıyorum fakat aynı otomatik mail içeriği geri dönüyor. Farklı bir sorgulama ortamı var mıdır yoksa beklemekten başka çaremiz yok mu? Seyahat tarihimiz Haziran 14

• Herkese Merhaba,

5 Nisanda DS160 doldurduğum formu CEAC da kontrol ettiğinde No return any data yazmakta. AIS'e girip baktığımda ilk zamanlarda sanal kuyruk diyordu ancak şimdi belge gönder durumunu dönüşmüş. Üstelik mail de gelmedi. Sonraki sayfada talimatları mail at secenegine bastıgımda talimatları mailmei kendim göndertmiş oldum. PTT kargo nosuna kadar herşey mevcut, hiç bir eksik yok mailde. Şimdi merak ettiğim şey şu. Pasaportu göndermeli miyim?
    Sonuçta manuel şekilde süreci tetikledim. Bilen varsa cevaplarsa sevinirim.

• @Danger34 5 mayısta formu doldurdum 21 mayısta erken saatte talimat mailini manuel kendime gönderdim. Ptt gönderi sağladıktan sonra talimat maili geldi. Demek istediğim evrakşarınızı konsolosluğa gönderebilirsiniz.

• @moztok Beklemelisiniz. Bir hafta içinde işlem yapılır diye düşünüyorum ancak pasaport ne zaman elinize ulaşır bilemiyorum.

• Herkese Merhaba, 14 yaşın altındaki iki çocuğum için eş zamanlı evrakları tamamlayıp postaladım, 21 nisanda istanbul konsolosluğuna ulaştı görünüyor.
    Bir çocuğumun ki 12 mayısda Application Received olarak görülsede
    diğer çocuğumun ki ''Your search did not return any data.'' olarak cevap veriyor, mail ile ulaşmayı denedim ama otomatik mailler ile dönüyorlar.
    Benzer tecrübesi olan var mı? Teşekkür ederim

• 21 nisan teslim, 12 mayıs application received ve bugün approved oldu sonunda. Bilginize.

• Merhabalar, 21 nisan teslim 10 mayıs application received ve bugün az önce approved oldu. Artık issued olup tarafımıza ulaşmasını bekleyeceğiz.

• @Danger34 Merhabalar. Biz de geçen haftalarda benzer bir süreç yaşadık. Özetle siz manuel şekilde süreci tetiklemediniz. Sizin sıranız normal şekilde gelmişti ama muhtemelen sizden ya da karşı taraftan kaynaklı teknik nedenlerle size talimat maili gelmemiş. Siz ais üzerinden onay ve talimatlar sayfalarının çıktısını alarak oradaki talimatlara uygun bir şekilde evraklarınızı gönderebilirsiniz.

• @Danger34 Göndermiş olduğum ekran görüntüsünde örneği var, Onay ve talimatlar sayfasının en altında belirtilen tarihten 24 saat öncesine giderek muhtemelen size mailin gönderildiği tarihi de öğrenebilirsiniz.

Ekran görüntüsü.png

• Merhabalar bizim durumumuz bugun refused oldu maalesef. Kızıma parmak izi gerektiği halde talimat maili gelip kargo istenmişti. Bundan sonrası hakkında bilginiz var mıdır acaba?

• @Onur-Anık merhaba, hangi ildeki konsolosluğa göndermiştiniz? Ben İstanbul’a 17 sinde gönderdim 18inde teslim oldu. Ama sistemde hala no status olarak görünüyor.

• İstanbula göndermiştim

• @Dr-Ahmet-Özek Bugün öğle saatlerinde bir çocuğumun ki ''application received durumundan approved'' oldu, diğerinden yine haber yok

• @merhan En aşağıda bulunan tarih benim manuel gönder tuşuna bastığım tarih ile dk dksına aynı. Sizde de öyle bir durum olmuş olabilir mi?

• @mustafa3453 Teşekkür ederim bilgi için. O halde yarın evrakları yolluyorum.

• @mustafa3453 Ayrıca çok teşekkür ederim cevabınız için.

• @Danger34, içinde söyledi: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci

Herkese Merhaba,

5 Nisanda DS160 doldurduğum formu CEAC da kontrol ettiğinde No return any data yazmakta. AIS'e girip baktığımda ilk zamanlarda sanal kuyruk diyordu ancak şimdi belge gönder durumunu dönüşmüş. Üstelik mail de gelmedi. Sonraki sayfada talimatları mail at secenegine bastıgımda talimatları mailmei kendim göndertmiş oldum. PTT kargo nosuna kadar herşey mevcut, hiç bir eksik yok mailde. Şimdi merak ettiğim şey şu. Pasaportu göndermeli miyim?
    Sonuçta manuel şekilde süreci tetikledim. Bilen varsa cevaplarsa sevinirim.

Tekrardan Merhaba,
    Bugün talimatları yazdırmak için ais'e girdiğimde tekrardan sanal kuyruğa alındığını gördüm. Riski göze alarak maildeki talimatları yazdırdım. Postaneye gittiğimde PTT kodu çalıştı bir sıkıntı olmadı ve gönderdim. Bakalım neyle karşılaşacağım.

• @Danger34 aynısı bende de oldu tam zamanında gönderdiniz 24 mayıstan sonra posta yolu ile evrak gönderimi ais sisteminden yapılmayacağını ve 24 mayıstan sonra evrak kabulu yapmayacaklarını ilettiler.

• @Dr-Ahmet-Özek herkese merhaba bugün bir çocuğun bilgileri issued oldu ve akşam saatlerinde ptt den sms geldi, posta 100 gram ağırlıkta ama içeriğinde 2 çocuğun pasaportu var mı bilmiyorum. diğer çocuğun caec sisteminde hala işlemi görünmüyor, kayıt bile yok. bir ihtimal iki pasaportun işlemlerini kardeş oldukları için tek kargo ile yollamış olabilirler diye düşünüyorum, 2/3 güne belli olur sanırım

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

125

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |