ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
-
2024 sonrası PD olanlardan Welcome letter alan var mı? Son ilerlemeden dolayı artık near curret durumunda olabiliriz.
-
@ex-scientist ben de böyle biliyordum ama email alanlar oldu mülakat için (sanırım onlar da bu ay current oldular)?
-
Merhaba, 31 Temmuz 2025 tarihi için mail yoluyla interview date geldi. Ancak biz tarihimizi değiştirmek istiyoruz. daha önce bu değişikliği yapan biri var mı? tarihi kaç gün öteliyorlar veya mail ile biz istediğimiz tarihi söyleyebiliyor muyuz? tarihi 1 yıl ötelememiz sizce mümkün mü?
-
@saydogan erteleme yapabilirsiniz ancak bence ciddi bir sebebiniz yoksa 1 sene ertelemek birçok sorunu da yanında getirebilir. Eğer bir sebebiniz varsa(sağlık vs) konsolosluğa belgeleri sunup yeniden planlama talep edebilirsiniz.
-
@okokok merhaba, cevabınız için teşekkür ederim. sitede reschedule diye yazdığımda sadece kaçırılan görüşmeler için yapıldığı yazıyor anladığım kadarıyla. diğer sorular kısmından girdiğimde bir mail adresine ulaşıyorum. nereye mail atacağım konusunda bilginiz var mı acaba?
-
@saydogan mülakat mailinde aşağıdaki gibi bir cümle var.
If you were unable to attend your immigrant visa appointment or it was cancelled, you can request to reschedule your appointment 24 hours AFTER the interview date. You can reschedule your appointment by visiting https://ais.usvisa-info.com.
Ancak öncesinde nasıl değişiklik yapılıyor bilmiyorum. Ais’in 30 mayıstan itibaren geçerli yeni web sitesi: https://ustraveldocs.com/
-
@saydogan emailden ziyade NVCden gelen appointment letterda reschedule bilgisi var diye hatırlıyorum. Konsolosluk a email atmadan o mektubu incelemenizi tavsiye ederim.
-
Arkadaslar merhaba, ben NVCExpedite talep etttim, mail attim. Cevap olarak
'We cannot expedite the processing of your petition, because there is no visa number currently available.' yazdilar. Acaba bu yilki kotayida doldurmus mu oldular. Birisi yorumlayabilir mi? Tesekkurler. -
@MyWay-0 Hocam merhaba, bence size verilen yanıt sizin bilgilerinize bakılmaksızın verilmiş matbuu bir yanıt bence. Çünkü sizden bir hafta önce PD si olan bir Hocamız, sizden 2 ay sonra DQ olan bir Hocamız görüşme maili almış forumdan izlenebildiği kadarıyla. Hem current hem de bu kadar erken bir DQ da bensize kota doldu dediklerini sanmıyorum. Aslında görüşme maili alan tüm arkadaşlar, bu bilgilerini imzalarına taşısalar ve görebilsek çok daha iyi fikir sahibi oluruz hepimiz; kim neden önce mail alabildi, kime neden hala mail gelmemiş olabilir vs diye. Lütfen rahat olun, hızlandırma onlara göre 1-2 haftada sonuç vermek diye biliyorum. Belki bu noktada ilk 1-2 hafta için kota dolu anlamında yazılmıştır.
-
@NNDDD hocam inşallah öyledir. Ümitlendiriyorlar sonra olmuyor. Üzülüyoruz valla
-
@chemistontheroad bana da henüz welcome letter gelmedi
-
@mukavemeth bende henuz almadim
-
Merhabalar süreç şuan kaç ay sürüyor yaklaşık?
-
@Meteyusf TR içinden basvurursaniz PD ile interview arası geçen süre iki yıl kadar sürüyor.
-
Merhabalar mülakata gidecek belgelerin tercümeleri noterden onaylatılmak zorunda mı; yoksa yeminli tercüman yeterli mi?
-
@pelinoaydin çeviri yaptırmanız gerekmiyor. Evlilik cüzdanı zaten ingilizce, e-devletten sabıka kaydı vs ingilizce alabiliyorsunuz. Nüfus kayıt örneği ise türkçe kabul ediliyor.
-
İngilizce tercüme yaptırdığımız belgelerimiz var (diplomalar, transkriptler vs) bunları noterde onaylatmamız gerekiyor mu diye öğrenmek istiyordum aslında.
-
@pelinoaydin Kendiniz çevirip imzalayabilirsiniz veya arkadaşınız çevirip imzalayabilir. Ben USCİS için bahsettiğiniz diploma vs için o şekilde yaptım Türkçe ise eğer.:)
-
@pelinoaydin Mulakatta kullanilacak belgeler daha evvelden DQ oldugunuz belgelerin orjinal kopyalari degil midir?
O asamada ne yolladiysaniz asillari iletiyoruz diye biliyorum, ilaveten yeni bir tercume vs gerekmiyor olmasi lazim. -
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum