Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@eray22

Sağlık kontrolüne Ankara’da girecekseniz Türkçe, yurtdışında girecekseniz reçeteniz ve sizi takip eden doktorun yazacağı İngilizce bir ön yazı ile.

• @ATS16 çok teşekkür ederim bilgi için

• @ATS16 merhaba 6 mayısta unganlardan 28 mayıs tarihi için randevu oluşturduk 4 iş gününde onaylanır yazıyor ama hala onaylanmadı telefonla aradık mail attık ama bir türlü ulaşamıyoruz ne yapmamız gerekir?

• ⭐⭐⭐⭐

@Gizem-Arslan e-mailinizi yenilemenizi tavsiye ederim zira kendileri ile telefon veya email ile iletişime geçmek çok zor. Ankara dışındaysanız imzasında yakın zamanda Unganlar’a sağlık kontrolüne gidecek başka bir forum kullanıcısından rica edebilirsiniz o heyecanları esnasında siz akıllarına gelirseniz bilgilerinizi ileterek Unganlar danışmadaki görevlilerin size dönüş yapmalarını talep edebilirsiniz. Bol şans

• 20.06.2025 taihinde Ungan larda muayene oldum.
    Kuğulu parkın karşısında Düzen laboratuvar tabelası olan Pasaja girdikten sonra 4 kata çıkıyorsunuz. Burda sizin kaydınızı alıp aşı kartınızı sorup resim çekiyorlar. ( ben gelmeden antikor testi yaptırmıştım aşı eksiğim olmamasına rağmen aşı kartı yok diye 2 iğne ile aşılama yapıldı. Varsa Aşı kartınızı mutlaka getirin ekstra ücret ödemezsiniz) Sonrasında 5 kata kan alımı için yönlendiriyorlar. Orda tekrar bankoya uğrayıp sizden ödeme talep ediyorlar. Benden 1875 lira ödeme alındı. Kanınız alındıktan sonra sizi 3 kata röntgene yönlendirip röntgeneniniz çektikten sonra tekrar 4 kata çıkmanızı istiyorlar. Size bir maske verip içeri alıyorlar. Üzerinizi çıkartıp önlüğü giydikten sonra doktor gelip ameliyat olup olmadığınızı düzenli ilaç kullanıp kullanmadığınızı nereye gideceğinizi ne iş yapmayı düşündüğünüzü soruyor. Kısa bir muayeneden sonra bana 2 iğne ile aşılama yaptı. Tekrar bankoya gittim ve 400 $ talep edildi( 270 $ muayene 130 $ aşılama 1870 lira kan röntgen toplamda 17720.30 Tl ödeme yaptım) ertesi gün 11 de sonuçları alabileceğimi alabileceğimi söylediler. Deneyim bu şekildeydi

• @Değişik-Adam hocam durum nedir? bir sikinti oldu mu?

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@GCABD2084 40+ iseniz ve elinizde aşı kartınız varsa çok şanslısınız, evet o kart.

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@GCABD2084

Vize kategoriniz nedir bilmiyorum imzanızda yok ancak Ankara - Unganlar üçüncü bir sağlık kurumunda yapılan aşılar konusunda hassas ve kabul etmeme hakkına sahip. Arama butonundan anahtar kelimeler ile ararsanız geçmiş tecrübeleri görebilirsiniz. Sorunuzun cevabı da aşağıdaki web sitesinde mevcut. Bol şans

• ⭐⭐⭐⭐

@GCABD2084 henüz muayene olmadım, yakında olacağım, yaşım gereği aşı kartım yok, evet aşı oluyorduk küçükken ama hiçbirinin kartı yok bende diğer akranlarım gibi. Yurtdışındaki konsolosluklarda girseydik mülakata evet antikor testleri aşılar vs uğraşırdım ancak ankara bu konuda tam da diğer iletinizde anlattığınız şeyi yapıyor. Bugüne kadar bir kişide bu antikor testlerinin vs işe yaradığını gördüm. Tek bir örneği referans alıp bu işe girişemem. Yapacak birşey yok, olacağız çat diye, çok büyütmüyorum bu meseleyi ben, köprüyü geçene kadar yani.
    Ayrıca imzanız olmadığı için bilemiyorum talihli misiniz, sürecin neresindesiniz?

• ⭐⭐⭐⭐

@aysegul

Kısa bir bilgi mutlaka aksiyon almışsınızdır, siz Unganlar’dan bugün itibariyle sağlık muayenesi randevusu alabiliyor olsanız gerek 05.11.25 mülakatınız öncesi.

05.10.25 tarihinden sonraki herhangi bir tarihe randevu alabilirsiniz en geç 03.11.25 Pazartesi olmak kaydıyla. 05.09.25 itibariyle sizin sağlık muayenesi randevusu alabileceğiniz tarih aralığı için sistemin açılmış olması gerek. Bol şans!

• ⭐⭐⭐⭐

@ATS16 evet bu akşam eşimle abd adresi (sağlık randevusu alırken abd adresini girmemiz gerekiyormuş sanırım, ds260ta daha sonra belirteceğiz demiştik, kartların gideceği adres olacağı için doğru karar vermemiz lazım çünkü arkadaş vs yok) işini netleştirip inşallah alacağız randevumuzu, çok teşekkürler 🙂

Edit : Adres işini hallettik, teşekkürler (burada herkese gönderilmiş bir kalp emojisi olduğunu düşünün).

• Merhaba 15 ekimde mülakatımız var. Şehir dışından izinli geleceğimiz için unganlardan ayın 13üne randevu aldım. saat 10:40a. Ben eşim ve kızım gireceğiz. iki gün öncesinde bu muayeneyi olmamız bir sorun oluşturur mu acaba daha mı erken almalıydık.

• ⭐⭐⭐⭐

@Hasan-Kartlar, içinde söyledi: Göçmen vize için yapılan sağlık muayenesi hakkında sorular

Merhaba 15 ekimde mülakatımız var. Şehir dışından izinli geleceğimiz için unganlardan ayın 13üne randevu aldım. saat 10:40a. Ben eşim ve kızım gireceğiz. iki gün öncesinde bu muayeneyi olmamız bir sorun oluşturur mu acaba daha mı erken almalıydık.

2026 DV talihlisi iseniz öncelikle imzanızı tamamlamanız gerekiyor.

İmzanızı 👉 buradaki örneğe bakarak düzenleyin.

Ayrıca 👉 buradaki 2026 Excel tablosuna girip alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi eklerseniz faydalı olur.

• Merhabalar.Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama önemli bir konuda size danışmak istiyorum. 18 yaşındayken tüberküloz geçirmiştim. Şu anda aktif hastalığım yok,üzerinden 10 yıldan fazla zaman geçti.Bunu muayenede belirtmem ek tetkikler istemelerine ve sürenin uzamasına sebep olabilir mi? Hiç söylemesem bir sorun olur mu?

• @aysegul Merhaba, adres işlemini nasil hallettiniz?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

122

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |