Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• 6.deneme yine olmadı. Kazan arkadaşları tebrik ederim

• Bu senede Amerika topraklarında hayat sürme planlarını 1 sene sonraki çekiliş sonuçlarına bıraktık. Kazanan şanslı arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
    Bol bol forumda vakit geçirip Deneyimleri okumaları tavsiyemdir akıllarında bir soru kalmayacaktır.

• Herkese merhaba ben de bu senenin kazananları arasındayım ancak casenumaramdan dolayı kazananları arasında sayılıp sayılmayacağımdan çok emin değilim. Herkese bol şanslar.

• @koray2831 Öncelikle tebrik ederim. Sürecinizin başlamasına hala vakit var fakat "Ankara" özelinde mülakat beklerseniz bu sene gibi olursa sizin döneminizde de yavaş ilerleyecektir. DV2025 süreci ve 2024 deneyim ve başlıklarını incelemeniz olacaktır.

• @ssenturk Sağlık olsun hayırlısı değilmiş diyip nasip bekleyeceksiniz :)) Benim 7.başvurumda çıktı belli olmuyor kimisine ilkinde kimisine peş peşe çıkıyor sabır sadece 🙂

• ⭐⭐⭐

@melda22 Selamlar...Forumda kalın, okuyun, süreci takip edin...Başarılar....🍀

• @melda22 Öncelikle tebrikler. CN bana çok yakın bu sene üzerinden örnek verecek olursam şuan bülten 17.500'de 1 hafta içerisinde tekrar bülten yayınlanacak ve duruma göre mülakat alma ihtimalim var. Ankara özelinde bir beklentiye girerseniz muhtemelen mülakat alamayacak ve süreciniz olumsuz olacaktır. O yüzden şimdiden başka ülkelere dosya taşımayı araştırmanızı öneriyorum.

• @evrentnrkl cok tesekkurler,sizi de tebrik ederim....CN2XXX oldugu halde tasimami mi önerirsiniz? Ben Ocak/Subat gibi alirim diye dusunuyordum....

• @koray2831 Açıkçası emin değilim alabilirsiniz-alamazsınız dersem yanlış yönlendirmiş olurum. DV25 sürecinde Ankara'dan daha yeni yeni mülakat almaya başladılar excel tablosundan takip ettiğim kadarıyla. Süreci iyi değerlendirip tarama yapmanız lazım forum içerisinde.

• @evrentnrkl bahsettiğiniz tabloya nereden ulasabilirim?

• ⭐⭐⭐

@koray2831
    DV2025 Excel Tablosuna tıklayıp ulaşabilirsiniz...

• merhaba burada belki tecrübe etmiş arkadaş vardır diye yazıyorum erkek arkadaşım schgen vizesi için başvuru yapmak istiyor bende başvurmak istiyorum ancak onunki dolu birkaç vizesi vardı daha önceden seyahat etti benimki boş eğer beraber vize almak istersek olumsuz bir etkisi olur mu? birlikte almamızın en azından ileride seyahat ederiz diye düşünüyorum. (evli değiliz o da bekar bende bekarım resmiyette hiçbir şey yok )

• @ari-luli Beraber başvuru yapıp onun vize almasınıda riske atmaktansa. Önce o başvurup alsın, sonra onun vize sayfasının görüntüsünü sizin basvurunuzu yaparken ekleyin, ve şunu belirtin erkek arkadaşım veya nişanlımın mevcut vizesi var. Bu yılki tatil planımizi x ülkenize yaptık, şuraları gezeceğiz oyuzden bu tarihler için vize başvurusunda bulunuyorum gibi. Benim fikrimce daha iyi olur. Ama malesef herzaman ret riski var. İyi araştırıp doğru ülkeye başvuru yapın.

• @Mehmet-Fatih-Aslan teşekkür ederim ilginiz için

• Merhabalar herkese benim green card onay numaram 15 haneli 16 olması gerekirken ekranın direkt fotoğrafı var orada 15 hane ve unuttum dediğim de ise hiçbir türlü unuttum bilgilerini kabul etmiyor yardımcı olabilecek birisi varmı

• @Flight101 cok tesekkurler....bu tablo ne guzel sıralama kucukten buyuge vs....bu senenin tablosu karmakarısık...misal benim case no degistirilmis....

1. başvuruda şans bize de güldü. herkese hayırlı olmasını dilerim. umarım herkes hayallerine en kısa sürede kavuşur

4bf8d429-996a-4a82-9b51-d8519cefff0c-image.png

• ⭐⭐

@koray2831 selamlar, bazen yanlislikla dosyada degisiklikler olabiliyor, bir sure sonra adminler eski haline getiriyorlar. Surecimizin ilk basinda da bizim dosya da oluyordu. Siz bilgilerinizi girip arkaniza yaslanabilirsiniz. Bu sure zarfinda eski mulakat deneyimlerine goz atabilirsiniz. Simdiden bol sanslar

• ⭐⭐⭐⭐

@koray2831 geçen gün de 2025 in tablosu bozulmuştu, düzeltmişlerdir inşallah 🙂
    malesef veri giren veya tabloyu düzenleme hevesine kapılan birileri sürekli bilgileri,satırları vs karıştırıyor.. Benim de case no,kaçıncı başvuru bilgilerim hergün değişiyor 🙂

• ⭐⭐⭐

@koray2831 Rica ederim arada oluyor tablolarda karışıklık düzelir merak etmeyin...Sürecinizde başarılar.

Benzer Başlıklar

• 4035
  • 30813
  • 7674
  • 6
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |