@SUAT-GUNAY bu devirde halen bunlara inanan varsa ne diyelim 🙂 $2500 ödediği GC çekilişini kazanır umarım
-
@SUAT-GUNAY bu devirde halen bunlara inanan varsa ne diyelim 🙂 $2500 ödediği GC çekilişini kazanır umarım
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2026 Sohbet Odası
-
6.deneme yine olmadı. Kazan arkadaşları tebrik ederim
-
Bu senede Amerika topraklarında hayat sürme planlarını 1 sene sonraki çekiliş sonuçlarına bıraktık. Kazanan şanslı arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
Bol bol forumda vakit geçirip Deneyimleri okumaları tavsiyemdir akıllarında bir soru kalmayacaktır. -
Herkese merhaba ben de bu senenin kazananları arasındayım ancak casenumaramdan dolayı kazananları arasında sayılıp sayılmayacağımdan çok emin değilim. Herkese bol şanslar.
-
@koray2831 Öncelikle tebrik ederim. Sürecinizin başlamasına hala vakit var fakat "Ankara" özelinde mülakat beklerseniz bu sene gibi olursa sizin döneminizde de yavaş ilerleyecektir. DV2025 süreci ve 2024 deneyim ve başlıklarını incelemeniz olacaktır.
-
@ssenturk Sağlık olsun hayırlısı değilmiş diyip nasip bekleyeceksiniz :)) Benim 7.başvurumda çıktı belli olmuyor kimisine ilkinde kimisine peş peşe çıkıyor sabır sadece

-
@melda22 Selamlar...Forumda kalın, okuyun, süreci takip edin...Başarılar....

-
@melda22 Öncelikle tebrikler. CN bana çok yakın bu sene üzerinden örnek verecek olursam şuan bülten 17.500'de 1 hafta içerisinde tekrar bülten yayınlanacak ve duruma göre mülakat alma ihtimalim var. Ankara özelinde bir beklentiye girerseniz muhtemelen mülakat alamayacak ve süreciniz olumsuz olacaktır. O yüzden şimdiden başka ülkelere dosya taşımayı araştırmanızı öneriyorum.
-
@evrentnrkl cok tesekkurler,sizi de tebrik ederim....CN2XXX oldugu halde tasimami mi önerirsiniz? Ben Ocak/Subat gibi alirim diye dusunuyordum....
-
@koray2831 Açıkçası emin değilim alabilirsiniz-alamazsınız dersem yanlış yönlendirmiş olurum. DV25 sürecinde Ankara'dan daha yeni yeni mülakat almaya başladılar excel tablosundan takip ettiğim kadarıyla. Süreci iyi değerlendirip tarama yapmanız lazım forum içerisinde.
-
@evrentnrkl bahsettiğiniz tabloya nereden ulasabilirim?
-
@koray2831
DV2025 Excel Tablosuna tıklayıp ulaşabilirsiniz... -
merhaba burada belki tecrübe etmiş arkadaş vardır diye yazıyorum erkek arkadaşım schgen vizesi için başvuru yapmak istiyor bende başvurmak istiyorum ancak onunki dolu birkaç vizesi vardı daha önceden seyahat etti benimki boş eğer beraber vize almak istersek olumsuz bir etkisi olur mu? birlikte almamızın en azından ileride seyahat ederiz diye düşünüyorum. (evli değiliz o da bekar bende bekarım resmiyette hiçbir şey yok )
-
@ari-luli Beraber başvuru yapıp onun vize almasınıda riske atmaktansa. Önce o başvurup alsın, sonra onun vize sayfasının görüntüsünü sizin basvurunuzu yaparken ekleyin, ve şunu belirtin erkek arkadaşım veya nişanlımın mevcut vizesi var. Bu yılki tatil planımizi x ülkenize yaptık, şuraları gezeceğiz oyuzden bu tarihler için vize başvurusunda bulunuyorum gibi. Benim fikrimce daha iyi olur. Ama malesef herzaman ret riski var. İyi araştırıp doğru ülkeye başvuru yapın.
-
@Mehmet-Fatih-Aslan teşekkür ederim ilginiz için
-
Merhabalar herkese benim green card onay numaram 15 haneli 16 olması gerekirken ekranın direkt fotoğrafı var orada 15 hane ve unuttum dediğim de ise hiçbir türlü unuttum bilgilerini kabul etmiyor yardımcı olabilecek birisi varmı
-
@Flight101 cok tesekkurler....bu tablo ne guzel sıralama kucukten buyuge vs....bu senenin tablosu karmakarısık...misal benim case no degistirilmis....
-
- başvuruda şans bize de güldü. herkese hayırlı olmasını dilerim. umarım herkes hayallerine en kısa sürede kavuşur

-
@koray2831 selamlar, bazen yanlislikla dosyada degisiklikler olabiliyor, bir sure sonra adminler eski haline getiriyorlar. Surecimizin ilk basinda da bizim dosya da oluyordu. Siz bilgilerinizi girip arkaniza yaslanabilirsiniz. Bu sure zarfinda eski mulakat deneyimlerine goz atabilirsiniz. Simdiden bol sanslar
-
@koray2831 geçen gün de 2025 in tablosu bozulmuştu, düzeltmişlerdir inşallah

malesef veri giren veya tabloyu düzenleme hevesine kapılan birileri sürekli bilgileri,satırları vs karıştırıyor.. Benim de case no,kaçıncı başvuru bilgilerim hergün değişiyor
-
@koray2831 Rica ederim arada oluyor tablolarda karışıklık düzelir merak etmeyin...Sürecinizde başarılar.
Benzer Başlıklar
148
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k