DV2026 Sohbet Odası
-
Arkadaslar selam. 2026 talihlisi oldum cok sukur. 6 denemenin sonunda cikti diye sevinirken case number 28bin oldugunu gordum.. Amerika`da yasiyorum 3 senedir, F1 statum var. Bir avantaji olur mu, nasil bir yol izlemek gerekir?
-
Kazandım 4 senenin ardından fakat sıralama 26 bin küsür mail attım dosyamı taşımak için inşallah olur ya
-
Karavana no: 8, eşimle beraber toplam 16 confirmation number yalan oldu. İlk başvurumu lisede yapmıştım, o zaman posta ile yapılıyor, doğru düzgün bilgi yok, kim bilir mektup ABD'ye ulaşmamıştır bile. Onu saymıyorum. Kazananları tebrik eder, süreçte kolaylıklar dilerim.
-
@mustafa-berat-taşcı tebrikler yapmanız gereken sabırla ilgili başlıkları okumak arama yerine yazarsanız bilgiye ulaşırsınız.
-
imzaniz olmamis, https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532 iletisindeki adımları takip ederek tekrar edin lütfen.
Sorularınızı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sorabilirsiniz. Sorularınızı sormadan önce DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları basliginin ilk dört iletisini dikkatli okumanız sorularınızın çoğunluğunu cevaplayacaktır.
-
YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sorularinizi sorabilir, cevaplarını bulabilirsiniz. Bu başlıkta ilk dört iletiyi okumanız önemli, ABD’de bulunduğunuz için ilgili iletilerin içerisindeki AOS seçeneğini sizin daha dikkatli okumanız gerekiyor. Bol şans!
-
Merhabalar. Kazanan tüm arkadaşlara vize süreçlerinde ve yeni hayatlarında kolaylıklar diliyorum. Bir sorum olacak onlara. Fotoğraf konusunda bilgi verebilirler mi? Kazanan bir hanımefendi evde kendi imkanlarıyla çekip gönderdiğini yazmıştı daha önce saolsun. Sizlerden de ufak tüyolar alsak fotoğraf konusunda çok makbule geçer
-
@sahin16, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Merhabalar. Kazanan tüm arkadaşlara vize süreçlerinde ve yeni hayatlarında kolaylıklar diliyorum. Bir sorum olacak onlara. Fotoğraf konusunda bilgi verebilirler mi? Kazanan bir hanımefendi evde kendi imkanlarıyla çekip gönderdiğini yazmıştı daha önce saolsun. Sizlerden de ufak tüyolar alsak fotoğraf konusunda çok makbule geçer
Kendiniz de evde talimatlara uygun olarak çekebilirsiniz, biz her seferinde fotoğrafçıda çektirip ham halini dijital olarak teslim almıştık. Fotoğrafçının fotoyla oynamaması ve talimatlara uygun çekmesi mühim.
-
Tüm kazananlara umduklarımı gibi bir süreç diliyorum diğer arkadaşlara umarım bir gün sizlerinde bu duyguyu tatmasını istiyorum.
Bir çok insanın hayatının dönüm noktası olan bir şeyden bahsediyoruz.Bu forumla tanışmam çok çok iyi oldu üç gündür herkesin hikayesini okumaya çalışıyorum çok faydalı..Eğer bir gün bende allahımın izniyle inşallah gidebilirsem elimden geldiğince tüm arkadaşlara yardım edeceğim.Süreç boyunca buralarda olacağım..
Veteriner hekim olan var mı bu arada meslektaş büyüklerim özelden yazabilirlerse tanışmak isterim bir öğrenci olarakk… 😅 -
Arkadaslar herkese selam,bende bu senenin talihlileri arasındayım DS260 i dun doldurup gonderdim....
-
6.deneme yine olmadı. Kazan arkadaşları tebrik ederim
-
Bu senede Amerika topraklarında hayat sürme planlarını 1 sene sonraki çekiliş sonuçlarına bıraktık. Kazanan şanslı arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
Bol bol forumda vakit geçirip Deneyimleri okumaları tavsiyemdir akıllarında bir soru kalmayacaktır. -
Herkese merhaba ben de bu senenin kazananları arasındayım ancak casenumaramdan dolayı kazananları arasında sayılıp sayılmayacağımdan çok emin değilim. Herkese bol şanslar.
-
@koray2831 Öncelikle tebrik ederim. Sürecinizin başlamasına hala vakit var fakat "Ankara" özelinde mülakat beklerseniz bu sene gibi olursa sizin döneminizde de yavaş ilerleyecektir. DV2025 süreci ve 2024 deneyim ve başlıklarını incelemeniz olacaktır.
-
@ssenturk Sağlık olsun hayırlısı değilmiş diyip nasip bekleyeceksiniz :)) Benim 7.başvurumda çıktı belli olmuyor kimisine ilkinde kimisine peş peşe çıkıyor sabır sadece :)
-
@melda22 Selamlar...Forumda kalın, okuyun, süreci takip edin...Başarılar....🍀
-
@melda22 Öncelikle tebrikler. CN bana çok yakın bu sene üzerinden örnek verecek olursam şuan bülten 17.500'de 1 hafta içerisinde tekrar bülten yayınlanacak ve duruma göre mülakat alma ihtimalim var. Ankara özelinde bir beklentiye girerseniz muhtemelen mülakat alamayacak ve süreciniz olumsuz olacaktır. O yüzden şimdiden başka ülkelere dosya taşımayı araştırmanızı öneriyorum.
-
@evrentnrkl cok tesekkurler,sizi de tebrik ederim....CN2XXX oldugu halde tasimami mi önerirsiniz? Ben Ocak/Subat gibi alirim diye dusunuyordum....
-
@koray2831 Açıkçası emin değilim alabilirsiniz-alamazsınız dersem yanlış yönlendirmiş olurum. DV25 sürecinde Ankara'dan daha yeni yeni mülakat almaya başladılar excel tablosundan takip ettiğim kadarıyla. Süreci iyi değerlendirip tarama yapmanız lazım forum içerisinde.
-
@evrentnrkl bahsettiğiniz tabloya nereden ulasabilirim?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum