Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@LSkae amerika'dan is aramayi denemeyecek misiniz

• @deebee çok teşekkür ediyorum inşallah eb3 araştırıyorum şimdi bakalım nasip

• @serhanbey canım dostum bende 22 yasinda yeni mezun bir gencim. maalesef benimde 3. Başvurum ve bu senede seçilmedim .dünden beri bende kendime gelemiyorm . dün aglamaktan sabah gözlerim sismis uyandım. Bugünde hep sorguladim ve açıkçası üzülmeye devam ettim kendime gelemiyorm . Bu sene çok ümitliydim ama maalesef kaderimizde yokmuş . Ama inanıyorum ki hayatımızın belirli bir dönemimde bizede olumlu sonuçlanacak ve umarum bizde gideceğiz. 🥲

• CN çok yüksek, dosya taşıma için herhangi bir konu var mı nereden ne yapacağız.

• @poyraz-Korkmaz lütfen üzülmeyin yaşınız henüz genç her sene ümitle başvuru yapın 59 yaşında kazanıp gidenlere şahit olduk.

• Benim çıktı çok şükür. Ama zorlu ve uzun bir süreç sanırım beni bekliyor. Dosya tasıma için uğraşacağım bu konuda destek olabilecek birileri olursa sevinirim

• @cemal1153 insallah abi umarım sizde en kısa sürede mülakata çağrılıp vizenizi alirsiniz umarım bu süreçten sorunsuz şekilde geçersiniz ve Amerika’ya gidersiniz

• Merhabalar, Mailing and Permanent Address Information bölümüne p.o. box adresi yazılabiliyor mu bilginiz var mı?

• @ATS16 okuyarak yetismeye calisiyorum ama biraz gerideyim. Teskkur ederim, daha hizli olmaya calisacagim.

• ben az önce baktım eşimle bana gene hnbs 🙂 50 ye 2 sene kaldı, ondan sonra çıksa ne olur çıkmasa ne olur. öyle de böyle de yaşanıyor içine hayal kırıklıklarını gömüp...

• Bana 24000 lerde çıktı. Nereye taşımalıyız? Ankara’da zor diyorlar.

• @Nebleux yeşil pasaportun var ise en az tercih edilen yerlere bakman daha iyi. Ben geçen sene kazananıyım dosyamı Viyana’ya taşıdım 1 hafta önce mülakat bekliyorum şu an

• @poyraz-Korkmaz çok teşekkür ediyorum.

• @emirhnbulut yeşil değil ama 5 yıllık Schengen’im var. Peki sen Viyana kararını nasıl verdin? ChatGPT Yunanistan ya da Polonya diyor. 🙂

1. Başvurum ve kazandım. 11.7xx sıralamam var, mayısın 15 inde Almanya aile birleşim vizesi randevum var, 1 senedir bu almanya randevusunu bekliyordum geldi çifte mutluluk yaşadım ve eşim alman. DS 260 formumu doldurdum ama sadece konsolosluk seçimi kaldı. Tahminimce 2 ay sonra almanya aile birleşim vizem elime ulaşmış olacak ve almanyaya yerleşeceğim. Lütfen bana cevap verin, ds 260 formundaki konsolosluk seçimini almanya olarak işaretlemelimiyim. Yada ne yapmam gerekiyor, tek anlamadığım nokta burası kaldı.
  • ⭐⭐⭐⭐

@saguaro https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları?page=1
    Bu başlıktaki ilk iletileri okuyun lütfen, dosya taşıma konusu detaylı anlatılmış. Bilgilerinizi de imzanıza taşırsanız, daha sağlıklı bilgi ve destek alabilirsiniz forumdan.

• ⭐⭐⭐⭐

@ONUR-LAÇİN https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları?page=1
    Bu başlıktaki ilk iletileri okuyun lütfen, dosya taşıma konusu detaylı anlatılmış. Bilgilerinizi de imzanıza taşırsanız, daha sağlıklı bilgi ve destek alabilirsiniz forumdan.

• Herkese selam arkadaşlar ben de bir talihli olarak aranıza yeni katıldım. Dünden beri forum sayesinde birçok şey öğrendim. Öncelikle katkısı olan herkesin eline emeğine sağlık. Soracağım şeyleri farklı arkadaşlar sorup cevaplandıysa şimdiden kusura bakmayın lütfen. Anlamadığım bazı noktalar var yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Case Number 9 bin lerde olduğu için dosya taşımayı düşünüyorum. Yeşil pasaportum olmadığı için muhtemelen Hong Kong veya Bangkok tarafında halledeceğim. Sizce tek kişilik masraf tahmini ne kadar olur?

• Yaklaşık 10 yılı geçen bir kız arkadaşım var ve evlilik düşünüyoruz. Sizce mülakat öncesi evlenip beraber greencard almak daha mı mantıklı? Evlendiğimizde örnek veriyorum Hong Kong tan alıyorsam mülakatı eşlerin hali hazırda ikisininde orada bulunması gerekiyor mu?

• Eğer ki mülakattan önce evlenip eşim ile vize alırsam. Eşiminde illa Amerikaya gelmesi gerekiyor mu? (Bunu şundan dolayı sordum önden ben gidip düzeni kurduktan sonra gelse daha rahat olur diye)

• Bir de mülakat öncesi evlenmeyip daha sonrasında ben greencard kazanıp daha sonra amerikaya yerleştikten sonra gelip türkiyede evlensem onu en kolay ve hızlı şekilde ne kadar sürede amerikaya getirtebilirim ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@eren-utku-kayaarslan, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

1. Başvurum ve kazandım. 11.7xx sıralamam var, mayısın 15 inde Almanya aile birleşim vizesi randevum var, 1 senedir bu almanya randevusunu bekliyordum geldi çifte mutluluk yaşadım ve eşim alman. DS 260 formumu doldurdum ama sadece konsolosluk seçimi kaldı. Tahminimce 2 ay sonra almanya aile birleşim vizem elime ulaşmış olacak ve almanyaya yerleşeceğim. Lütfen bana cevap verin, ds 260 formundaki konsolosluk seçimini almanya olarak işaretlemelimiyim. Yada ne yapmam gerekiyor, tek anlamadığım nokta burası kaldı.

burasi sohbet odasi, surec icin su basligi kullanmalisiniz:

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@alfonzo, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Herkese selam arkadaşlar ben de bir talihli olarak aranıza yeni katıldım. Dünden beri forum sayesinde birçok şey öğrendim. Öncelikle katkısı olan herkesin eline emeğine sağlık. Soracağım şeyleri farklı arkadaşlar sorup cevaplandıysa şimdiden kusura bakmayın lütfen. Anlamadığım bazı noktalar var yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Case Number 9 bin lerde olduğu için dosya taşımayı düşünüyorum. Yeşil pasaportum olmadığı için muhtemelen Hong Kong veya Bangkok tarafında halledeceğim. Sizce tek kişilik masraf tahmini ne kadar olur?

• Yaklaşık 10 yılı geçen bir kız arkadaşım var ve evlilik düşünüyoruz. Sizce mülakat öncesi evlenip beraber greencard almak daha mı mantıklı? Evlendiğimizde örnek veriyorum Hong Kong tan alıyorsam mülakatı eşlerin hali hazırda ikisininde orada bulunması gerekiyor mu?

• Eğer ki mülakattan önce evlenip eşim ile vize alırsam. Eşiminde illa Amerikaya gelmesi gerekiyor mu? (Bunu şundan dolayı sordum önden ben gidip düzeni kurduktan sonra gelse daha rahat olur diye)

• Bir de mülakat öncesi evlenmeyip daha sonrasında ben greencard kazanıp daha sonra amerikaya yerleştikten sonra gelip türkiyede evlensem onu en kolay ve hızlı şekilde ne kadar sürede amerikaya getirtebilirim ?

burasi sohbet odasi, surec icin su basligi kullanmalisiniz:

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |