DV2026 Sohbet Odası
-
@Kunfeyekun IELTS 6.5 .. B2 ile C1 arasında bir seviyedeymişim 😂
-
@aysegul
Ayşegül hanım çok güzel bir numara ile talihli olmuşsunuz.
Sizi eşinizi ve çocuklarınızı kutlarım. Şans yanınızda olsun yeni hayatınız mutluluk getirsin -
@Kunfeyekun hocam bu bir acenta ben de siz programi buldunuz zannettim. bunlarin bilgisi sizden fazla degil. bunlarla yola cikmak yerine kendiniz yapin islemlerinizi. Benim tavsiyem dil sinavindan yeterli puani alin ve 2 yillik kolej egitimine gidin. Sonrasinda 3 yillik calisma izni alacaksiniz. Ordan yurursunuz. Benim bildigim kadariyla dil okuluyla gelenlere calisma izni verilmez. COOP programlari zaten 3 ay suruyor.
-
@zeynal hayırlısı olsun. umarım herşey gönlünüzce olur. dosya taşıma olaylarını okuyun gecikmeyin.
-
@Eliff-0 umarım en kısa sürede bu defter sizin için geri açılır hayallerimizin peşinden koşalım vazgeçmeyelim evet ihtimali dusuk ama başka yollarids deneyebilirsiniz ben 22 yasinda yeni mezun atanamayan bir gencim onumde çok yol var ama ne olursa olsun bu hayalin peşinden gerekirse 50 yaşına kadar koşacağım . Bence sizde vazgecmeyin . Önümüzdeki yıl size çıkma dileği ile …
-
@zakaria c2 ye az kalmış :D
-
@lamak-sadla Ah siz amerikanla evlenmeyi kasdediyorsunuz sanırım? Ben evlenme teklifi eden amerikana hayır ben hayatta senle evlenmem deyip iletişimi kesmiş insanım, siz ne diyorsunuz. Her şey için evlenilir mi öyle. 🙂↔️🫣
Gc, olmuyorsa da yatırım en doğru tercih olur olursa🙌 -
@AstamRua çok teşekkürler, gerçekten onca yıl beklemenin üzerine bonus gibi oldu :) bilmukabele, bütün güzellikler hepimizi bulsun.
-
@lamak-sadla olabilir hocam araştırıyorum hep yazdıgım gibi şu vizeyi alabilmek problem yoksa kanadada imkan cok bir yolu bulunur
-
Bu sene de cikmadi, artik seneye bakalim. Cekilis cikan herkesi tebrik ediyorum.
-
@aysegul çok sevindik adınıza herşey gönlünüzce olsun. su gibi aksın geçsin :)
-
@randomlyselected maalesef 2016 yılı öncesinde turist vizem yoktu, turist vizesi alacak şartlardada değildim, hayat işte bir yerden sonra nasip kısmet diyoruz bu çekiliş artık yılbaşı ikramiyesi gibi oldu bize..
-
@frkbzdg çok sağolun, seneye mucize gibi birşey olsun ve buradaki siz dahil birçok kişiye çıkmış olsun, yürekten dilerim :)
-
@aysegul çok teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için umarım gönülden isteyen herkese çıkar ve mutlu olurlar. bizim 4. başvurumuz eşimle yine olmadı. Seneye kesin bizde ama :)))
-
@aysegul tebrik ederim yemin ederim seçilmiş 3 4 kişiyi gördüm aşırı sevindim biz belki başaramadık ama en azından bu yolda hayal kurup başarı elde etmiş insanları görünce aşırı Mutlu olup üzüntümüzü unutuyoruz. Umarım en kısa sürede zorlu süreci rahat bir şekilde geçip Amerika’ya gidersiniz başarılarınızın devamını diliyorum 😊
-
@Merika ne kadar bi yatirim gerekiyor?
-
@poyraz-Korkmaz çok teşekkürler, inşallah seneye biz de sizin için sevinelim :)
-
Merhabalar,
Benim ilk başvuru senemde çıktı ama dosya numaram 20 binde bu yüzden Ankarayı düşünmedim bile ama dosya taşıma işini de detayıyla nasıl yapılır bilmiyorum. Gürcistan iyi diyorlar ama ben bi tarafımdan Üsküplüyüm buradaki süreçte çok daha rahat olurum iki tarafın da performansları iyiymiş fakat DS-260 doldururken adresi direk başka yer gir dosyan oraya düşsün diyen var ama bunun mülakatta bir risk oluşturup oluşturmadığını kestiremiyorum(henüz deneyimler kısmını okuyamadım) Direk ankara olarak yazıp sonrasında maille taşıma durumu daha doğru gibi geliyor ama bunun kesinliğini de bilemiyorum. Hem ülke seçimi anlamında hem de dosya taşıma sürecinle ilgili her türlü bilgi ve önerinize açığım DS-260 formunu doldurabilmek için bu ikilemden kurtulmam gerekiyor. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim, inşallah bu sene çıkmayan herkesin bekleyişi sene son bulur. (Yeşil pasaportum yok, vize isteyen Avrupa ülkeleri düşünemiyorum.) -
@Nilüfer-ALKAN tebrikler 🍀 acele etmeyin ve sakin olun.
Forumdaki DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığındaki ilk üç iletide neler yapılacağı çok açık anlatilmis durumda. Bu iletileri okudukça aklıniza takılan soruları not alın ve o başlıkta bir mesajda mümkün olduğunca detaylı yazarsanız forum admin ve tecrübeli kullanıcılar size doğru cevapları iletecektir. Hayırlı olsun
-
@aysegul merhabalar tebrik ederim. Herşey gönlünüzce olsun umarım. Başvuruda fotoğrafınızı kendiniz mi çektiniz? Özellikleri nasıldı? Oradan elenmiş olma ihtimaline karşı seneyede aynı hataya düşmeyelim bari
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum