Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @lamak-sadla lise mezunu sartı var hocam o yönden rahatım 🙂

• @Kunfeyekun hangi program o hocam at bakayim

• Merhaba, dosya numaram icin Ankara uygun degil mi acaba, DS-260 formunu doldurduktan sonra Ankara da yasiyorum. Degistirebiliyor muyum, eger degistirmem gerekiyorsa nereyi sececegim?

• @aysegul teşekkür ederim DV arkadaşım süreciniz kolay olsun

• @conk hayırlı uğurlu olsun hocam çok sevindik adınıza. Gönlünüze göre olsun her şey. Dosya taşıma olaylarını okuyun geciktirmeyin.

• @Kunfeyekun IELTS 6.5 .. B2 ile C1 arasında bir seviyedeymişim 😂

• @aysegul
    Ayşegül hanım çok güzel bir numara ile talihli olmuşsunuz.
    Sizi eşinizi ve çocuklarınızı kutlarım. Şans yanınızda olsun yeni hayatınız mutluluk getirsin

• @Kunfeyekun hocam bu bir acenta ben de siz programi buldunuz zannettim. bunlarin bilgisi sizden fazla degil. bunlarla yola cikmak yerine kendiniz yapin islemlerinizi. Benim tavsiyem dil sinavindan yeterli puani alin ve 2 yillik kolej egitimine gidin. Sonrasinda 3 yillik calisma izni alacaksiniz. Ordan yurursunuz. Benim bildigim kadariyla dil okuluyla gelenlere calisma izni verilmez. COOP programlari zaten 3 ay suruyor.

• @zeynal hayırlısı olsun. umarım herşey gönlünüzce olur. dosya taşıma olaylarını okuyun gecikmeyin.

• @Eliff-0 umarım en kısa sürede bu defter sizin için geri açılır hayallerimizin peşinden koşalım vazgeçmeyelim evet ihtimali dusuk ama başka yollarids deneyebilirsiniz ben 22 yasinda yeni mezun atanamayan bir gencim onumde çok yol var ama ne olursa olsun bu hayalin peşinden gerekirse 50 yaşına kadar koşacağım . Bence sizde vazgecmeyin . Önümüzdeki yıl size çıkma dileği ile …

• @zakaria c2 ye az kalmış 😃

• @lamak-sadla Ah siz amerikanla evlenmeyi kasdediyorsunuz sanırım? Ben evlenme teklifi eden amerikana hayır ben hayatta senle evlenmem deyip iletişimi kesmiş insanım, siz ne diyorsunuz. Her şey için evlenilir mi öyle. 🙂↔️🫣
    Gc, olmuyorsa da yatırım en doğru tercih olur olursa🙌

• ⭐⭐⭐⭐

@AstamRua çok teşekkürler, gerçekten onca yıl beklemenin üzerine bonus gibi oldu 🙂 bilmukabele, bütün güzellikler hepimizi bulsun.

• @lamak-sadla olabilir hocam araştırıyorum hep yazdıgım gibi şu vizeyi alabilmek problem yoksa kanadada imkan cok bir yolu bulunur

• Bu sene de cikmadi, artik seneye bakalim. Cekilis cikan herkesi tebrik ediyorum.

• @aysegul çok sevindik adınıza herşey gönlünüzce olsun. su gibi aksın geçsin 🙂

• @randomlyselected maalesef 2016 yılı öncesinde turist vizem yoktu, turist vizesi alacak şartlardada değildim, hayat işte bir yerden sonra nasip kısmet diyoruz bu çekiliş artık yılbaşı ikramiyesi gibi oldu bize..

• ⭐⭐⭐⭐

@frkbzdg çok sağolun, seneye mucize gibi birşey olsun ve buradaki siz dahil birçok kişiye çıkmış olsun, yürekten dilerim 🙂

• @aysegul çok teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için umarım gönülden isteyen herkese çıkar ve mutlu olurlar. bizim 4. başvurumuz eşimle yine olmadı. Seneye kesin bizde ama :)))

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |