DV2026 Sohbet Odası
-
@lamak-sadla kısmet artık, kazanırsam hiç evlenmem çünkü :)
-
Kazananların tekrar kazandığını, kazanıpta gitmeyenlerin ya eşine ya kendilerine tekrar çıktığını çok kez gördük, duyduk, yaşadık… Çıkmayıncada 15 kez başvursanda çıkmıyor, eşinle 10 kez başvursanda çıkmıyor, çıkmıyor çıkmıyor :) gerçekten ama gerçekten gitmek isteyen içi yanıp tutuşanlara bu senede resmi kanallardan kendilerine uyan yöntemle farklı vize türüyle başvurmalarını dilerim.
-
@Kunfeyekun İngilizcem var çok şükür, 2 ay önce ispanyolca öğrenmeye başladım. Belki yeni bir meslek öğrenmeye başlayacağım lazım olur
-
@Merika okudumda hepsini mesajınızdaki hikmeti şimdi anladım :D
-
@zakaria o zaman çok tebrikler size de :)
-
@lamak-sadla coop yanlış yazmısım sertifaka kursları.Kolejlerin fiyatlar cok yüksek ancak dil okulları fiyat olarak uygun ve coopa gecme imkanı var :) yani şöyle problem var şu vizeyi alabilmek bir zorluk gerisi cok kolay geliyor maksat vizeyi alabilmek
-
@USA merhaba, imzanızda dv2010 dan beri başvurduğunuzu gördüm. 2016 yılı öncesinde. turist vizesiyle abd gidip orduya katılmayı düşündünüz mü. çünkü öyle yapsaydınız şuan abd de vatandaştınız
-
@Kunfeyekun COOP olan programlar dil okulunda olmuyor diye biliyorum sertifika programlarinda oluyor. Onlar icin de universite sarti var not ortalamaniz 4 uzerinden 3 olmali yari donemde.
-
@zakaria güzelmiş c2 misin?
-
@Merika Evlen sen evlen. 2 yilda vatandassin ohh. miss.
-
@lamak-sadla lise mezunu sartı var hocam o yönden rahatım :)
-
@Kunfeyekun hangi program o hocam at bakayim
-
Merhaba, dosya numaram icin Ankara uygun degil mi acaba, DS-260 formunu doldurduktan sonra Ankara da yasiyorum. Degistirebiliyor muyum, eger degistirmem gerekiyorsa nereyi sececegim?
-
-
@aysegul teşekkür ederim DV arkadaşım süreciniz kolay olsun
-
@conk hayırlı uğurlu olsun hocam çok sevindik adınıza. Gönlünüze göre olsun her şey. Dosya taşıma olaylarını okuyun geciktirmeyin.
-
@Kunfeyekun IELTS 6.5 .. B2 ile C1 arasında bir seviyedeymişim 😂
-
@aysegul
Ayşegül hanım çok güzel bir numara ile talihli olmuşsunuz.
Sizi eşinizi ve çocuklarınızı kutlarım. Şans yanınızda olsun yeni hayatınız mutluluk getirsin -
@Kunfeyekun hocam bu bir acenta ben de siz programi buldunuz zannettim. bunlarin bilgisi sizden fazla degil. bunlarla yola cikmak yerine kendiniz yapin islemlerinizi. Benim tavsiyem dil sinavindan yeterli puani alin ve 2 yillik kolej egitimine gidin. Sonrasinda 3 yillik calisma izni alacaksiniz. Ordan yurursunuz. Benim bildigim kadariyla dil okuluyla gelenlere calisma izni verilmez. COOP programlari zaten 3 ay suruyor.
-
@zeynal hayırlısı olsun. umarım herşey gönlünüzce olur. dosya taşıma olaylarını okuyun gecikmeyin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum