Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba, nişanlımla ikinci başvuruda talihli olduk. Case number 3XXX. Dosya taşımaya gerek bir numara mı yoksa Ankarada sıra gelir mi sizce? Ayrıca ds260 gönderirken bekar olacak ve evlendikten sonra asıl talihlinin soyadı değişeceği için bunu konsolosluğa ne zaman bildirmemiz gerekecek.
    Teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@eternal-damnation, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Hic umudum yoktu ama 9. senemde cikmis 🙂 Case number 27XXX. Gecen senelere baktigimda case number 30.000 kusurlara gelmis. Almanya'da yasiyorum, mulakatlara muhtemelen buradan katilacagim. Case number bana yuksek geldi ama sizce mulakat tarihi alabilir miyim? Bir de DS-260 formunun bir an once doldurulmasi tavsiye edilmis ama onumuzdeki hafta dugunum olacak. Soyadi gibi bilgilerim degisecek. Simdiden DS-260 formunu doldursam sonradan degisiklik yapabiliyor muyum? Yardimci olacak herkese simdiden tesekkurkler.

Merhaba tebrikler.
    Öncelikle imzanızı düzenleyin.
    Sonra da excel tablosuna https://bit.ly/3Z0FcN0 bilgilerinizi girin lütfen.
    Daha sonra sorularınız için bu başlığı kullanın:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları?page=1
    Kolay gelsin.

• ⭐⭐⭐⭐

@ugur077, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Merhaba, nişanlımla ikinci başvuruda talihli olduk. Case number 3XXX. Dosya taşımaya gerek bir numara mı yoksa Ankarada sıra gelir mi sizce? Ayrıca ds260 gönderirken bekar olacak ve evlendikten sonra asıl talihlinin soyadı değişeceği için bunu konsolosluğa ne zaman bildirmemiz gerekecek.
    Teşekkürler

Merhaba tebrikler.
    Öncelikle imzanızı düzenleyin.
    Sonra da excel tablosuna https://bit.ly/3Z0FcN0 bilgilerinizi girin lütfen.
    Daha sonra sorularınız için bu başlığı kullanın:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları?page=1
    Kolay gelsin.

• hnbs... Kazanan arkadaşları tebrik ederim, yeni hayatlarında da bol şans dilerim.

• İmzamı düzenledim yine mokoko 7. Başvurudan devam

• HNBS maalesef 🥲

• ⭐⭐⭐⭐

@JesusLord ankara için artık 3000 üzeri kötü diyebiliriz bence

• ⭐⭐⭐⭐

@conk 26bin ile ankaradan mülakat alma ihtimaliniz çekilişi kazanma ihtimalinizden daha düşük diyebiliriz öyle düşünün

• @Nezzst afiyet olsun.

• ⭐⭐

@JesusLord 🥺 sabırla inatla devam.

• Tek Başıma 4 , Eşimle Beraber 8, Toplamda 12. Yılımda yine Has Not Been Selected .

Ya Nasip 🤲😊

• İlk senemi hatırlıyorum, öncesinden tüm forumu okuyup, buralarda neredeyse herkesi yönlendirip, ilk gün başvuru yapıp, açıklanan ilk saniye kontrol edenlerdendim, nasıl hevesliydim. 5-6 sene önceydi tabii bu. 🙂 Bu sene son günde başvurdum, denemek için fotoğrafı Bakü'de 'en çok gc kazandıran fotoğrafçı'da çektirmiştim.
    Kontrol edeceğim şimdi, bir baktım hatırlamamışım gelirken gc açıklanacağını, conf. numb. diğer bilgisayarımda İstanbulda bırakmışım.
    Bu umursamazlıkla kesin bu sene çıktı bana diyorken,
    Sonuç, bu sene, o sene değil dedi yine. 🙂
    bu arada doğumdan dolayı Azerbaycan kontenjanındanım.
    2027 odasına geçelim, Geçmeden önce @zeynal @aysegul ( çok sevindim kazandığınıza) ve diğer tüm kazananları tebrik ediyorum. 🙂
    Sağ eliniz inşallah kazanmak isteyenlerin başına 2027 için diyorum! 🙂

• Merhabalar, eşime green card çıktı şimdi ds206 formunu dolduruyoruz. formda daha önceden ikamet ettiği adresleri girmemiz isteniyor. burada, daha önceden yurtta da kalmıştı bunları da yazmamız gerekiyor mu, bilginiz var mı?

• Başaramadık be abi...
    5 kişide.. 0...
    Sağlık olsun 🙂

• yine olmadı. 11. denemede görüşmek üzere

• @ugur077 3000 binlere gerek yok dosya taşımaya 2026 senesinin mayıs-haziran-temmuz aylarında %90 oranla mülakata girmiş olucaksınız 5000 üzeri risk durumunda

• Arkadaşlar aranıza yeni katıldım, çekilişte kazanan arkadaşları tebrik ediyorum, kazanamayan arkadaşlar üzülmesin her yıl yeniden başvursun. Benim 9. başvurumda çıktı ama numaram sonlarda gibi, taşıma olayı nedir onu araştırmam gerekiyor sanırım.

• VALLAHİ SELECTED VALLAHİ SELECTED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    8. BAŞVURUMDA KAZANDIMMMMMM
    SONUÇLARA BAKMAK İSTEMİYORDUM O HAYAL KIRIKLIĞI BİR DEFA DAHA YAŞAMAK İSTEMİYORDUM ŞİMDİ BAKTIM İNANAMIYORUM YAAAAA VALLAH OLDU ARTIK O HAYALI YAŞAYACAM SIRA BANA GELDİ SONUNDA ÇOK ŞÜKÜR YA RABBİM

• @zakaria tebrikler

• @zakaria cn kaç

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |