Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız..
"kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.]konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin 🙂






Case number 27XXX. Gecen senelere baktigimda case number 30.000 kusurlara gelmis. Almanya'da yasiyorum, mulakatlara muhtemelen buradan katilacagim. Case number bana yuksek geldi ama sizce mulakat tarihi alabilir miyim? Bir de DS-260 formunun bir an once doldurulmasi tavsiye edilmis ama onumuzdeki hafta dugunum olacak. Soyadi gibi bilgilerim degisecek. Simdiden DS-260 formunu doldursam sonradan degisiklik yapabiliyor muyum? Yardimci olacak herkese simdiden tesekkurkler.





