@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2026 Sohbet Odası
-
Merhaba, nişanlımla ikinci başvuruda talihli olduk. Case number 3XXX. Dosya taşımaya gerek bir numara mı yoksa Ankarada sıra gelir mi sizce? Ayrıca ds260 gönderirken bekar olacak ve evlendikten sonra asıl talihlinin soyadı değişeceği için bunu konsolosluğa ne zaman bildirmemiz gerekecek.
Teşekkürler -
@eternal-damnation, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Hic umudum yoktu ama 9. senemde cikmis
Case number 27XXX. Gecen senelere baktigimda case number 30.000 kusurlara gelmis. Almanya'da yasiyorum, mulakatlara muhtemelen buradan katilacagim. Case number bana yuksek geldi ama sizce mulakat tarihi alabilir miyim? Bir de DS-260 formunun bir an once doldurulmasi tavsiye edilmis ama onumuzdeki hafta dugunum olacak. Soyadi gibi bilgilerim degisecek. Simdiden DS-260 formunu doldursam sonradan degisiklik yapabiliyor muyum? Yardimci olacak herkese simdiden tesekkurkler.Merhaba tebrikler.
Öncelikle imzanızı düzenleyin.
Sonra da excel tablosuna https://bit.ly/3Z0FcN0 bilgilerinizi girin lütfen.
Daha sonra sorularınız için bu başlığı kullanın:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları?page=1
Kolay gelsin. -
@ugur077, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Merhaba, nişanlımla ikinci başvuruda talihli olduk. Case number 3XXX. Dosya taşımaya gerek bir numara mı yoksa Ankarada sıra gelir mi sizce? Ayrıca ds260 gönderirken bekar olacak ve evlendikten sonra asıl talihlinin soyadı değişeceği için bunu konsolosluğa ne zaman bildirmemiz gerekecek.
TeşekkürlerMerhaba tebrikler.
Öncelikle imzanızı düzenleyin.
Sonra da excel tablosuna https://bit.ly/3Z0FcN0 bilgilerinizi girin lütfen.
Daha sonra sorularınız için bu başlığı kullanın:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları?page=1
Kolay gelsin. -
hnbs... Kazanan arkadaşları tebrik ederim, yeni hayatlarında da bol şans dilerim.
-
İmzamı düzenledim yine mokoko 7. Başvurudan devam
-
HNBS maalesef 🥲
-
@JesusLord ankara için artık 3000 üzeri kötü diyebiliriz bence
-
@conk 26bin ile ankaradan mülakat alma ihtimaliniz çekilişi kazanma ihtimalinizden daha düşük diyebiliriz öyle düşünün
-
@Nezzst afiyet olsun.
-
@JesusLord 🥺 sabırla inatla devam.
-
Tek Başıma 4 , Eşimle Beraber 8, Toplamda 12. Yılımda yine Has Not Been Selected .
Ya Nasip

-
İlk senemi hatırlıyorum, öncesinden tüm forumu okuyup, buralarda neredeyse herkesi yönlendirip, ilk gün başvuru yapıp, açıklanan ilk saniye kontrol edenlerdendim, nasıl hevesliydim. 5-6 sene önceydi tabii bu.
Bu sene son günde başvurdum, denemek için fotoğrafı Bakü'de 'en çok gc kazandıran fotoğrafçı'da çektirmiştim.
Kontrol edeceğim şimdi, bir baktım hatırlamamışım gelirken gc açıklanacağını, conf. numb. diğer bilgisayarımda İstanbulda bırakmışım.
Bu umursamazlıkla kesin bu sene çıktı bana diyorken,
Sonuç, bu sene, o sene değil dedi yine.
bu arada doğumdan dolayı Azerbaycan kontenjanındanım.
2027 odasına geçelim, Geçmeden önce @zeynal @aysegul ( çok sevindim kazandığınıza) ve diğer tüm kazananları tebrik ediyorum.
Sağ eliniz inşallah kazanmak isteyenlerin başına 2027 için diyorum!
-
Merhabalar, eşime green card çıktı şimdi ds206 formunu dolduruyoruz. formda daha önceden ikamet ettiği adresleri girmemiz isteniyor. burada, daha önceden yurtta da kalmıştı bunları da yazmamız gerekiyor mu, bilginiz var mı?
-
Başaramadık be abi...
5 kişide.. 0...
Sağlık olsun
-
yine olmadı. 11. denemede görüşmek üzere
-
@ugur077 3000 binlere gerek yok dosya taşımaya 2026 senesinin mayıs-haziran-temmuz aylarında %90 oranla mülakata girmiş olucaksınız 5000 üzeri risk durumunda
-
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım, çekilişte kazanan arkadaşları tebrik ediyorum, kazanamayan arkadaşlar üzülmesin her yıl yeniden başvursun. Benim 9. başvurumda çıktı ama numaram sonlarda gibi, taşıma olayı nedir onu araştırmam gerekiyor sanırım.
-
VALLAHİ SELECTED VALLAHİ SELECTED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8. BAŞVURUMDA KAZANDIMMMMMM
SONUÇLARA BAKMAK İSTEMİYORDUM O HAYAL KIRIKLIĞI BİR DEFA DAHA YAŞAMAK İSTEMİYORDUM ŞİMDİ BAKTIM İNANAMIYORUM YAAAAA VALLAH OLDU ARTIK O HAYALI YAŞAYACAM SIRA BANA GELDİ SONUNDA ÇOK ŞÜKÜR YA RABBİM -
@zakaria tebrikler
-
@zakaria cn kaç
Benzer Başlıklar
151
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k