DV2027 Sohbet Odası
-
İnsan umutla yaşar, o zaman başvurmaya devam forumdaşlar🙂
-
Arkadaşlar daha önce jolly- tatil sepeti tarzı firmalar ile tatil turuna çıkmış olan var mı? Ya da önerebileceğiniz avrupa ya da abd tur firmaları var mı? Bütün avrupayı ya da abdyi değil hani mesela sadece new york turu gibi :)
-
@Atlantis00 gemi turu tavsiye ederim ben turu bulunduğum şehirde iş yerimin çalıştığı truzim şirketinden aldım ama benim gittiğim tur kafilesi jolly ile gelmiş kesinlikle gemi turu tavsiye ederim ve bana teşekkür edeceksiniz.
Amerika turu hakkında temmuzda yazarım haziranda inşallah allahtan bir mani gelmezse new york ve florida turu yapacağım 10günlük
-
Selamun aleyküm
-
Bende yerimi alayım burada her sene olduğu gibi.
-
nasipte varsa 2027
-
@ugurksknbck hocam yanlış anlamasanız ne iş yapıyorsunuz? benim de ilk başvurumdu hnbs aldım fakat bazı insanlar görüyorum 15 bu falan yazmışlar. tek beklentileri sanırım bu olamaz değil mi? 15 yıl çok uzun bir süre keza. mesleğini ve düzenini devam ettirebilecek insanlar dışında yaş aldıktan sonra bu tarz bir şeye tutunmak zor değil midir? bilmiyorum içimden geldi öyle yazayım dedim.
-
2027 de herkese bol şans dilerim. Biz 2023 kazanıp sıra gelmeyenlerdeniz malesef.Bu yıl 3 kişi başvurduk yine olmadi hayirlisi olsun.
-
Kaybedenler kulübüne yine, yeniden hoşgeldim. Bu nasıl bir döngüyse artık işlemiyor.
-
@Onurfidan Aleykümselam
-
@T-C-Kubilay-Dikici İlk yurtdışı deneyimim olacak. Abd vize ihtimali düşük gördüğüm için Avrupa'da vize verme oranı en yüksek olan İtalya'yı düşündüm :) 3-4 günlük bir Roma turu. Fakat tur şirketleri güvenilir mi hiç bilemedim. Abd konusunda deneyimlerinizi merakla bekliyorum özellikle New york için
-
dvprogram.state.gov gitmeden buraya geliyim parkediyim :)
imzamıda değiştiriyim :) -
@FreeMen Gerçekten haklısınız. Şu döngüyü bir türlü kıramadık. Sonucu görünce yüzüm ekşidi.
-
arkadaşlar cn 5XXX bandında sizce ankara denemeliyim ?
-
@rocklee yazı tura atsam onu da kazanamam öyle bi şanssızlık var yani üstümde 😂
-
Olmadı be
-
Buradayızz
-
fotografcilar, arka fonu yazılımla beyazlatıyorlar gölge görünmesin vs. diye. 2027'de cep tel fotografi yollayacagim. Ekim'de görüşürüz.
-
Talihli arkadaşları tebrik ederim her şey gönlünüzce olsun yolunuz açık olsun. 365 gün sonra tekrar bu heyecanı kalanlarla beraber paylaşmak üzere...
-
@Kesinİzmirli Bilemiyorum ki ne söylesem. Gece gece moralim bozuldu. Tadım tuzum kalmadı şu an. Dediğiniz gibi bizde şans yok.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum