DV2027 Sohbet Odası
-
Eb3 falan hikaye arkadaslar 2027 ye katılmayacağım ancak bir mesaj yazmak istedim muhtemelen artık çok girmem zira hayatıma türkiyeden sadece turist olarak gezinmeye cıkacak birisi olarak yazıyorum.. eb3 mevzuları fasa fiso genelde.. paranızı kaptırmayın sakın.. iyi araştırın çoğu olay işin içine girince belli oluyor.. buradan tanıştığımız bazı insanlar eb3 e2 falan fistan bir çok şeyle karşımıza çıktı sonra gidip atlanta civarlarına iltica yapıp sahte evlilik kovalar oldu.. yani anlayacağınız kim kimden ne koparırsa olaylarını çok gördük.. dikkatli olmanızı öneriyorum şans sizinle olsun.. hiç kimseyle eb3 mb3 uğraşmayın buradan gidenlerin yüzde 90 ı abd içinde turist vizeleriyle gidip iltica yapıyor sonra o iltica ile gelen çalışma izniyle dümeni düzüp sosyal çevresinden sahte evlilik kovalıyor.. bulabilirse eğer hemen orduya katılıp vatandaşlığa hızlı yürümenin derdine düşüyor.. bunları neden yazıyorum çünkü sonuclar açıklandıktan sonra hayal satan çok insan türüyor bilin istedim.. işin aslı bu.. gidenlerin ve size yazmayanların ortak problemi bu.. inanın çok insan tanıdım çok insanla takıldım genelde olan budur.. abd turisti almış kafasına göre takılan dümeni düzgün birisiyim canınız yanmasın diye yazmak istedim. Dv 2027 de hepinize başarılar. Umarım sadece gc çekilişine bağlı kalır dolandırıcılardan uzak durursunuz selametle 🙏
-
@ilkerkaynar90 iki, üç senedir yasal ve yasadışı yolları araştıran biri olarak söylüyorum, dediklerinizde haklısınız, eb3 falan bir ışık görseydim atlardım ama yok, turist vizesini umarım bende alırım, alabilirim.
-
ne zaman yeni başvurular ? :)
-
her geçen yıl umutlarım azalıyor yerimizi alalım
-
Bu sene ilk defa başvurmuştuk eşimle beraber. Kardeşimde başvurdu ama üçümüzede çıkmadı maalesef. 😕 Kardeşimin bir arkadaşına çıkmış yalovalıymış kendisi. Seneye bidaha başvurucaz. Bizde burdaki yerimizi alalım☺️
-
yerimizi aldık beklemekte güzel
-
@Murat-4, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@ilkerkaynar90 iki, üç senedir yasal ve yasadışı yolları araştıran biri olarak söylüyorum, dediklerinizde haklısınız, eb3 falan bir ışık görseydim atlardım ama yok, turist vizesini umarım bende alırım, alabilirim.
Alırsınız hatta ben yazayım çok kolay.. ds160 da döneceğini belli edecek beyan ver.. 3 5 ülke ziyareti yap iyi hikaye uydur tamamdır :) hepsi bukadar… ama diğer konuya gelirsek evet malesef haklıyım.. turist vizelerini öne çekiyoruz hizmeti veren adamlarda dahil olmak üzere hepsi su an abd içinde iltica edip geçici çalışma izinleriyle uber doordash yapıyor.. biraz dümen düzeltip hepsi sahte evlilik kovalayacak.. bu sebeple dikkatli olup sadece ne yapabilirim tek başıma sorusuna ulaşmalı insan.. yada mottosu sadece gc çıkarsa ile baslamalı.. biz uyaralımda başından..
-
Bian önce ekim gelsin 😊
-
Ekim 2027 de kızımda 18 ini doldurmuş olacak oda aile olarak basvurabilir mi yani anne babasıni gösterebilir mi yoksa tek olarak mı başvurabilir?
-
Bu da gol değil😁
-
siteyi açıp kontrol edemedik ama her ihtimale karşın önlerden yerimizi alalım...
:) -
@Emre-Yazıcı-0 4 Ekim – 7 Kasım olması lazım
-
İnsan umutla yaşar, o zaman başvurmaya devam forumdaşlar🙂
-
Arkadaşlar daha önce jolly- tatil sepeti tarzı firmalar ile tatil turuna çıkmış olan var mı? Ya da önerebileceğiniz avrupa ya da abd tur firmaları var mı? Bütün avrupayı ya da abdyi değil hani mesela sadece new york turu gibi :)
-
@Atlantis00 gemi turu tavsiye ederim ben turu bulunduğum şehirde iş yerimin çalıştığı truzim şirketinden aldım ama benim gittiğim tur kafilesi jolly ile gelmiş kesinlikle gemi turu tavsiye ederim ve bana teşekkür edeceksiniz.
Amerika turu hakkında temmuzda yazarım haziranda inşallah allahtan bir mani gelmezse new york ve florida turu yapacağım 10günlük
-
Selamun aleyküm
-
Bende yerimi alayım burada her sene olduğu gibi.
-
nasipte varsa 2027
-
@ugurksknbck hocam yanlış anlamasanız ne iş yapıyorsunuz? benim de ilk başvurumdu hnbs aldım fakat bazı insanlar görüyorum 15 bu falan yazmışlar. tek beklentileri sanırım bu olamaz değil mi? 15 yıl çok uzun bir süre keza. mesleğini ve düzenini devam ettirebilecek insanlar dışında yaş aldıktan sonra bu tarz bir şeye tutunmak zor değil midir? bilmiyorum içimden geldi öyle yazayım dedim.
-
2027 de herkese bol şans dilerim. Biz 2023 kazanıp sıra gelmeyenlerdeniz malesef.Bu yıl 3 kişi başvurduk yine olmadi hayirlisi olsun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum