Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Murat-4, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@ilkerkaynar90 iki, üç senedir yasal ve yasadışı yolları araştıran biri olarak söylüyorum, dediklerinizde haklısınız, eb3 falan bir ışık görseydim atlardım ama yok, turist vizesini umarım bende alırım, alabilirim.

Alırsınız hatta ben yazayım çok kolay.. ds160 da döneceğini belli edecek beyan ver.. 3 5 ülke ziyareti yap iyi hikaye uydur tamamdır 🙂 hepsi bukadar… ama diğer konuya gelirsek evet malesef haklıyım.. turist vizelerini öne çekiyoruz hizmeti veren adamlarda dahil olmak üzere hepsi su an abd içinde iltica edip geçici çalışma izinleriyle uber doordash yapıyor.. biraz dümen düzeltip hepsi sahte evlilik kovalayacak.. bu sebeple dikkatli olup sadece ne yapabilirim tek başıma sorusuna ulaşmalı insan.. yada mottosu sadece gc çıkarsa ile baslamalı.. biz uyaralımda başından..

• Bian önce ekim gelsin 😊

• Ekim 2027 de kızımda 18 ini doldurmuş olacak oda aile olarak basvurabilir mi yani anne babasıni gösterebilir mi yoksa tek olarak mı başvurabilir?

• Bu da gol değil😁

• siteyi açıp kontrol edemedik ama her ihtimale karşın önlerden yerimizi alalım...
    🙂

• @Emre-Yazıcı-0 4 Ekim – 7 Kasım olması lazım

• İnsan umutla yaşar, o zaman başvurmaya devam forumdaşlar🙂

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

Arkadaşlar daha önce jolly- tatil sepeti tarzı firmalar ile tatil turuna çıkmış olan var mı? Ya da önerebileceğiniz avrupa ya da abd tur firmaları var mı? Bütün avrupayı ya da abdyi değil hani mesela sadece new york turu gibi 🙂

• ⭐⭐

@Atlantis00 gemi turu tavsiye ederim ben turu bulunduğum şehirde iş yerimin çalıştığı truzim şirketinden aldım ama benim gittiğim tur kafilesi jolly ile gelmiş kesinlikle gemi turu tavsiye ederim ve bana teşekkür edeceksiniz.

Amerika turu hakkında temmuzda yazarım haziranda inşallah allahtan bir mani gelmezse new york ve florida turu yapacağım 10günlük

• Selamun aleyküm

• Bende yerimi alayım burada her sene olduğu gibi.

• nasipte varsa 2027

• @ugurksknbck hocam yanlış anlamasanız ne iş yapıyorsunuz? benim de ilk başvurumdu hnbs aldım fakat bazı insanlar görüyorum 15 bu falan yazmışlar. tek beklentileri sanırım bu olamaz değil mi? 15 yıl çok uzun bir süre keza. mesleğini ve düzenini devam ettirebilecek insanlar dışında yaş aldıktan sonra bu tarz bir şeye tutunmak zor değil midir? bilmiyorum içimden geldi öyle yazayım dedim.

• 2027 de herkese bol şans dilerim. Biz 2023 kazanıp sıra gelmeyenlerdeniz malesef.Bu yıl 3 kişi başvurduk yine olmadi hayirlisi olsun.

• Kaybedenler kulübüne yine, yeniden hoşgeldim. Bu nasıl bir döngüyse artık işlemiyor.

• @Onurfidan Aleykümselam

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@T-C-Kubilay-Dikici İlk yurtdışı deneyimim olacak. Abd vize ihtimali düşük gördüğüm için Avrupa'da vize verme oranı en yüksek olan İtalya'yı düşündüm 🙂 3-4 günlük bir Roma turu. Fakat tur şirketleri güvenilir mi hiç bilemedim. Abd konusunda deneyimlerinizi merakla bekliyorum özellikle New york için

• dvprogram.state.gov gitmeden buraya geliyim parkediyim 🙂
    imzamıda değiştiriyim 🙂

• @FreeMen Gerçekten haklısınız. Şu döngüyü bir türlü kıramadık. Sonucu görünce yüzüm ekşidi.

• arkadaşlar cn 5XXX bandında sizce ankara denemeliyim ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

128

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |