DV2027 Sohbet Odası
-
Bankada 50 bin dolariniz yoksa bosa heyecan yapmayin bence şans mans yalan bankadaki paraya bakiyolar jdjd hakli adamlar
-
Bu odadan ayrılmak dileğiyle, herkese iyi şanslar.
-
Bu yayini yapan kişi daha önce bu forumun kullanıcılarından, forumdan ogrendikleri ile vizesini aldıktan sonra forum kurallarına aykırı hareket ettiği (para ile danismanlik hizmeti vermeye başlamıştı) için forumdan yasaklanmıştı.
-
good bye!
-
Geldik buraya bakalım seneye ne olacak

-
Çok canım sıkıldı valla. Bıktım artık bu makus talihten. Has not been selected görmek istemiyorum çıksın artık hayatımdan.
-
bu sene bana özel hazırlamışlar :)gndfkhb -
@abstrac Hahahahaahaha
-
yerimi aldım bu son olsun artık
-
Yine aynı hikayeyi baştan saracağız.
-
Hayat devam ediyor , Seneye tekrar aynı heyecanı yaşamak ümidi ile herkese bol şans
-
selamlar 18e yeni girdim bu sene ilk başvurum olacak yerimizi alalım bakalım cogu kısıye ılkte cıkmıs umarım onlardan bırı oluruz herkese sımdıden bol sans
-
Arkadaşlar onay numarası 17 haneli gözüküyor 1 harfi giremiyorum,nasıl çözebilirim bu sorunu?
-
@lamak-sadla Bu sabote etme işini anlamıyorum. Yani gidip adamı öldürecekler mi arkadaş.
Cn bilmekle ne yapılabilir ki?
Bu iki üç bilgiyle bisey yapılamaz. -
@fikret-çağan cn, doğum tarihi ve isim bilgisiyle. Mail üzerinden kişinin dosyasını açtırabilir bu sayede mülakat almasını engelleyebilir, dosyasını taşıyabilir, hatalı giriş işlemleriyle dosyayı kitleyebilir vs.
-
Arkadaşlar bence gerçekten gitme niyetiniz varsa başka yollar bakın. 10 bin dolarınız varsa eb 3 ow vizesi falan alabilirsiniz. Dünyanın sonu değil.
-
@tanerkaya 20bin istiyolar danışmanlar
-
@ugurksknbck şöyle düşün çekilişi kazansan bile öyle bir para olması lazım cebinde. İlla gitmek isteyen gider abi bu kadar net.
-
Bu ileti silindi! -
good bye!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
47
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum