DV2027 Sohbet Odası
-
@fikret-çağan cn, doğum tarihi ve isim bilgisiyle. Mail üzerinden kişinin dosyasını açtırabilir bu sayede mülakat almasını engelleyebilir, dosyasını taşıyabilir, hatalı giriş işlemleriyle dosyayı kitleyebilir vs.
-
Arkadaşlar bence gerçekten gitme niyetiniz varsa başka yollar bakın. 10 bin dolarınız varsa eb 3 ow vizesi falan alabilirsiniz. Dünyanın sonu değil.
-
@tanerkaya 20bin istiyolar danışmanlar
-
@ugurksknbck şöyle düşün çekilişi kazansan bile öyle bir para olması lazım cebinde. İlla gitmek isteyen gider abi bu kadar net.
-
Bu ileti silindi! -
good bye!
-
@tanerkaya o kadar para olmadıgından degil bilgiyi dogru şekilde aktarmak adına yazdım ayrıca ne kadar para lazımsa eb3 ilede gitsen + o miktarda para lazım olacak
-
olmaktan korktuğum yerdeyim, merhabalar
-
selamlar, yeniden selamlar efenim. Umut tazelemeye geldik...
-
iyi geceler değerli forum okuyucuları, kaybedenler kulübü burası.
https://www.youtube.com/watch?v=_JGGLJMpVks
birkaç gün modumuz budur.
-
@Emre-Kurtulmuş Emre bey merhaba EB3 vizesine ne diyorsunuz sizce 20 bin dolar verip garanti gelinir mi?
-
İlk elin günahı olmaz dedik
-
@ari-luli kendinize uygun vize türünü araştırıp bulmak size kalmış herkesin profili farklı çünkü. Her şans lottery çekilişinden daha yüksek bunu unutmamak lazım
-
@Emre-Kurtulmuş teşekkür ediyorum Emre bey sağ olun
-
Yine geldik bu konuya iyi mi

-
Seneye için buradan hazırlık yapalım. belki imzanın boşluklarını 2027 için doldururuz.
-
Kazananları tebrik ediyorum. Hepinize bol şanslar.
Ya şanslısınızdır. Ya da şanşınızı siz isteyip alırsınız...
Darısı ....DV 2027 ....
2024-2025-2026 : HNBSEB-3 Visa In Progress

PWD Application : Apr/2024
PWD Approved : Now/2024
LC Filed, PD: 01.04.2025
LC Approved : ???
I-140 Filed : ???
I-140 Approved : ???
DS-260 Filed : ???
Visa Interview : ???
Visa Approved : ??? -
Selamlar herkese bende yavaştan yerimi alayım
Çekiliş açıklanmadan hemen önce arkadaşıma yazmıştım, inşallah çıkmamıştır bu sene bana diye. Mental anlamda kendimi hiç hazır hissetmedim ilk defa bu yıl. Kazandıktan sonraki süreç, gittikten sonra ki ilk 2 yıl vs. için. Artık önümüzdeki yıla bakacağız. Buraları boş bırakmayın dostlar. Arada uğrayın sohbet muhabbet edelim 
-
@elektra, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
iyi geceler değerli forum okuyucuları, kaybedenler kulübü burası.
https://www.youtube.com/watch?v=_JGGLJMpVks
birkaç gün modumuz budur.
ben böyle takılıyorum
https://www.youtube.com/watch?v=A23xx0O1jso -
2026 çıkmadı yapılacaklar.
- Haziranda amerika tatili
- Yeni yatırımlar planlamak.
- Sağlıklı bir yaşam için evin salonuna spor salonu kurmak
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum