Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@mosoko bilmediğiniz şeylerde dayanaksız sallama bilgilerde vermeseniz keşke o zaman. Adamların maddiyata bağlı verdiği farklı farklı vize türleri var zaten

• HBNS yani ben böyle isin

• Saçma sapan düşünceleriyle insanlara negatif enerji taşıyan, herşeyi çok iyi bildiğini zannedip aslında hiçbir halt bilmeyen kişilerden de gına geldi. Toksik düşüncelerinizi kendinize saklayın ve burada moral bulmaya çalışan insanlara az destek olun. Çok zor değil bunu yapmak..

• ⭐⭐⭐⭐

@mosoko evet söyleyeyim eşimde bende o esnada çalışmıyorduk. Mülakatta gösterdiğimiz birikimide çekilişi kazandıktan sonra gerçekleşen düğündeki takılardan vs sağladık

• image.png sürekli bu uyarıyı alıyorum her şeyi doğru yazdığımdan eminim nedeni nedir

• Çıkan herkese tebrikler. Artık ben dahada heyecanlı başvurmam başka şekilde hayatımı kurmaya çalışırım.

• ⭐⭐⭐⭐

Evet tekrar kontrol ettim, çıktı gerçekten ve case numberım 1XXX, yani şanslıyız galiba 🙂
    Eşimle birlikte yıllardır x2 şeklinde başvuruyorduk ve çıkmıyordu, bu sene bana çıktı

• @SEDATgk Önce soyadınızı yazın

• @deebee teşekkür ederim bahsettiğiniz gibi yapacağım, darısı inşallah emek veren tüm arkadaşlara 😊

• ⭐⭐⭐⭐

@orhann hayırlı olsun ilk 1-2 gün yoğunluktan sistemde çökmeler vs olabiliyor yerinizde olsam öncelikle 1-2 kazanmanın heyecanını sevincini yaşarım ve forumdaki videoyu izleyerek formu görmüş ve dolduracağım bilgilere ön hazırlık yaparım

• @ATS16 tesekkur ederim

• dostlar çekilişi kazananlar kazandım diyip cevaplayabilir mi bu yorumu kimler kazandı görelim bakalım yeni talihlileri

• @oz4nkilic, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

dostlar çekilişi kazananlar kazandım diyip cevaplayabilir mi bu yorumu kimler kazandı görelim bakalım yeni talihlileri

Kazandim (daha dogrusu esim)

• ⭐⭐⭐⭐

@orhann hayırlı olsun, tebrikler. Bugün acil yapılacak bir şey yok, eglenmenize bakın.

Daha sonra DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları konu başlığında ilk 4 ileride tüm ihtiyacınız olan detaylar mevcut. Bundan sonraki ilk adım sakince DS260 doldurmak, heyecan yapmak veya acele etmek sürecinize zarar vermesin.

• Henüz bakmadım. Hem hayal kırıklığına uğramaktan korktuğumdan hemde totem yaptığımdan bugün bakmayacağım.

Takip ettigim canlı yayınlardan gördüğüm yine konu hakkında bir şey bilmeyenlere çıkmış.

Çıkanlar süreçten bir haber , simdi ne yapacağız, sonuç bugün mü açıklanıyordu falan diyor.

Yani birsey diyemeiyorum. Her şeyde vardır bir hayır.

Umarım bu forumun müdavimlerine seneye çıkar..

Bu kadar çok isteyen ve emek verenlere çıkmaması üzücü.
    . Yarın bakınca yazarım artık.
    Herkese hayırlı olaun. Iyi akşamlar.

• @tugcebkdgl hayırlı olsun umarım yuzunuz kara cıkmaz kalan surecte bol sans sımdıden

• ⭐⭐⭐⭐

@aysegul tebrikler, çok şanslı bir dilim içerisindesiniz. Foruma hakimsiniz, ilgili konu başlığında çok yararlı bilgiler bulacaksınız.

• ⭐⭐

@Yıldıray81 forum populer olunca turkiye gercekligi foruma da yansimaya basladi. turemeler hep toksiklik yapacaktir, takmamak en iyisi :p

• Akşam bakarım diyordum ama dayanamadım hadi bakayım dedim, yıllardır alışık olduğum ekran HNBS eşime de bana da 8. başvurumuzda yine çıkmadı. halbuki en büyük ve en önemli motivasyonumuz çocuklarımızın eğitim süreçleri idi, şimdi youtube aboneliklerini kaldırıp, uzaklaşma zamanı, her sene olduğu gibi seneye Nisan ayında görüşmek üzere... çıkan arkadaşları can-ı gönülden tebrik ederim, umarım aradıklarını bulurlar.

• Benim ablama çıkmıştı o yüzden bana çıkma ihtimali 0 gibi. Henüz girip bakamadım.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |