@Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2026 Sohbet Odası
-
Umarım hak edip gerçekten gidecek olana çıkar. Keyfi başvuru yapanlara deli oluyorum. Herkese bol şans
-
@Atlantis00 aynı şeyi düşünüyorum
-
@lamak-sadla Benim anladığım 5000'in üzeri çok sıkıntılı
-
@arizmend çok ağır oldu bu, artık çıkarsa girmek şart oldu

-
geçen yıl çökmeden önce böyleymiş, bakalım bu sene nasıl olacak

-
@eraytg Benim fotoğrafda aynj. Umarım bu nedenle elenmeyiz
-
Yerimizi alalım çıkarsa vallahi selected diyeceğim. Bozyazıdan selamlar.
-
@Cihan-Gül 2022 yılında neden mülakat alamadınız
-
Nezaman açıklanacak ,ben girdim kabul etmiyor kodu unuttuma tıklayınca verdiği onay numarası bı önceki senenin sonuçlarını gösterdi
-
@ethsea o kadar çok kutlama yapma bence içinde ukte kalıyor , yaşandı

-
@eraytg, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
abilerim ablalarım bugün çok içime kuşku düştü normalde çıkmasından çok umutluydum ama bazı sitelere gönderdiğim fotoğrafımın geçersiz olduğu karşıma çıktı, nedense gönderirken her detayına baktım ama arka planın bu kadar sıkıntı olacağını bilmiyordum meğersem elenme ihtimalim çok yüksekmiş, resmi sitesinde buna benzer bi görselde uygun diyor beyaz ve kirli beyaz kabul edilebilir yazıyor. Sizce fotoğraf konusunda bi eleme yaşar mıyım yoksa halâ umut var mı?

-
@hasnotben nicki değiştirerek başlabilirsin hocam
bu arada selam herkese stresten iştahım kesildi
ben saat 10 da bakıcam inşaAllah 10.sene pes etmek yok olmazsa kanada 
-
@sivasredlabel pandemi yüzünden gidemediğiniz dönem ne oldu tam olarak ta gidemediniz acaba ?
-
@T-C-Kubilay-Dikici Takip edemedim bir şey mi dediler, isteyenler katılır güzel olur, belki aramızdan birine çıkar beraber seviniriz. Yine karar sizin ben gelirim sohbete hocam

-
@Maho_usta hocam gidilmez mi ya gözünü seveyim bir dakika düşünme

-
@Yusuf-Uzak kimse birşey demedi isteyen sayısı azdı ondan bende flim açtım flim izliyorum

-
@guvens, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Cevap: DV2026 Sohbet Odası
Kızım 19 yaşında ona çıkarsa biz de gidebiliyor muyuz ?Hayır. Ebeveynler 21 yaş altı bekar çocuklarını götürebiliyor ama çocuklar ebeveynlerini götüremiyor. Kızınız vatandaş olduktan sonra sizin için de greencard talep edebilir.
-
@arizmend beraber gideriz inşallah. hatta bi kafile ayarlayalım hep beraber gidelim. thy den toplu bilet alırız indirimli

-
site şimdiden yavaşlamaya başladı

-
@Yusuf-Görgöz, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Merhabalar, henüz green card çıkmadı ama eğer çıkarsa diye hazırlıklı olayım diye bir şey sormak istiyorum.Aklıma biraz önce ds 260 formunda doldurmamız gereken eğitim bilgileri kısmında yazan yerde bir şey takıldı.Ben normalde liseyi örgün bir şekilde okumuştum ama 12.sınıfın başında Açık Lise'ye geçtim ve şuan Üniversite 2.sınıftayım.Formda mezun olunan okulun başlama ve bitiş tarihleri yazıyor.Bitiş tarihi belli ama başlangıç tarihini kesin değil ama tahmini olarak biliyorum.Başlangıç tarihi olarak tahmini tarihi mi yazmalım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Tahmini tarih yeterli olur.
Benzer Başlıklar
134
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k